בישולים לסופ"ש

RSPA

New member
המרק פטריות הוכן. יצא מעולה


עשיתי כמה שינויים/תוספות קטנות (וכמובן התארגנתי על הכמויות המדויקות של כל דבר) - אבל הבסיס של גידי נשמר והוא מאוד מוצלח. !!!
תוספת היין הלבן אכן מקפיצה את זה ברמות. מומלץ. !!!
 

RSPA

New member
במבט ראשון זה הזכיר לי את הדבר הזה שממלאים

דרך ה XXX, שגם יורפסקי הזכיר בדוגמאותיו.


אבל בסיבוב קל של הצלחת התגלתה האמת לאמיתה. >>>

כרובית בתנור מוקרמת במיונז טבעוני ורוטב צ'ילי מתוק חריף.

(זה היה בעצם מבחן ליכולתו של המיונז הטבעוני לעשות את העבודה. המבחן הצליח ! )
 

ladybug6

New member
וואו נראה מצוין!

וכן, המרקם מלמעלה באמת קצת מזכיר את הט'נקס גיבינג..
 

RSPA

New member
סוג של מתכון. מה צריך לעשות.

מבשלים ראש כרובית במים רותחים כ25 דקות.
מכינים בלילה שמורכבת מ 4כפות גדושות מיונז טבעוני ו3 כפות גדושת של רוטב צ'ילי מתוק חריף. מערבבים היטב.

את הכרובית המבושלת מעבירים למים קרים ואח"כ מסננים.
לוקחים את הכרובית וטובלים אותה בבלילה ומצפים אותה מכל הכיוונים.

את הכרובית המצופה מניחים על תבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור 180 מעלות לחצי שעה פלוס - עד שההקרמה נראית טוב (אפשר אף יותר חרוך ממה שיצא לי).

מוציאים לצלחת וחותכים כמו שחותכים עוגה.
 
תודה רבה. איזה מיונז טבעוני את קונה?

קניתי פעם קודמת סויונז של טופו יפני עם שום שמיר והיה טעים.
השבוע רק שיש כזה בטעם טבעי בלי השום שמיר.
אין פה פירורי לחם או משהו כזה, נכון?
 

RSPA

New member
אני לא קונה. מכין לבד.

יש הרבה מתכונים להכנת מיונז. הנה אחד מוצלח >> http://tinyurl.com/knq8f3p

אבל, נראה לי שהסויונז של טופו יפני הטבעי יתאים למתכון הזה מצוין.
פה אין פירורי לחם.
 

elin86

New member
אנסה להכין את המתכון לוביה שלך מחר.

מקווה שיצא מוצלח.. כבר השרתי את הלוביה
השבוע הכנתי קוסקוס עם מרק ירקות.. המרק ירקות יצא סוף! נהניתי מאוד ועוד נשאר ממנו
מה עושים עם שומר? וגם פטריות? (לא באותו המתכון)
 

ladybug6

New member
עם שומר עושים פרצוף חמוץ

לגבי הפטריות.. איזה יש לך? גם לי יש סלסלת פטריות שאני כבר לא בטוחה שעדיין טריות, וצריכה לעשות איתן משהו.. אולי סתם סלט חם של פטריות, בצל, כורכום וכמון עם קצת מים וקורנפלור להסמכה.. (יוצא כמו של החומוסיות)
אולי פטריות ממולאות בפירורי לחם ועשבי תיבול
 

ladybug6

New member
אפשר להחליף בעדשים אחרות

ואפשר גם לוותר על העדשים, זה לא חובה. יהיה טעים גם בלי!
 
למעלה