אז בסוף
סלט גזר עם תפוח עץ פינק ליידי ואגס אחד- הכל על פומפיה, בצל בינוני קצוץ דק, מיצלימון סחוטרי מלימון שלם, מלח, פלפל שחור גרוס וכמה כפות סילאן.
כרוב לבן צלוי עם קוביות שורש סלרי ובצל. בסוף הוספתי קצת חומץ בלסמי.
תבנית ירקות בתנור עם רוטב סויה,סירופ מייפל, שמן שומשום, פלפל שחור גרוס. גפרורי גזר, ראש כרובית מפורק ושני גזעי ברוקולי שבעצמו אודה על מסננת מעל מים רותחים, מוגש עם מלח ושבבי שקדים מושחמים.
קדרת אורז אדום ומלא עגול, עדשים חומים ומאש.
תבנית עם פרוסות בטטה דקיקות מעליהן תפוחי אדמה בחתיכות גדולות אחרי ששהו במרחשת מרוצפת תבלינים ומעט שמן זית,לריכוך ראשוני עם הרבה בצל ושני קישואים בקוביות קטנות, מעל כל זה שתי כוסות שבבי סויה ששרו במים ונסחטו ועורבבו עם תבלינים כמו כמון, מעט קינמון, קארי, פלפל שחור גרוס. מעל הכל 2/3 כוס חלב סויה מעורבב עם כפית גדושה קורנפלור ומתובל מלח פלפל.
הכל בתנור עד לריכוך מלא של תפוחי האדמה.
סלט ירוקים- מלפפון, חסה, עלי תרד, פטרוזיליה. רוטב מיצלימון שמן זית, פלפלת חריפה ומלח.
לקינוח הכין הבכור עוגת גבינה פרורים לפי מלית הגבינה שלמדנו מהחיפושית ובצק פריך. האמצעית אפתה לחמניות מתערובת סוגי קמח. הצעירה מבין הבנות הכינה טחינה.
אין לי מושג מה עוד יעלה על השולחן, אולי חומוס ובוודאי זיתים תוצרת בית ולימונים כבושים.