בישולים לסופ"ש

M a b e l

New member
הכנתי עוגת שמרים של ליידיבאג (או גלעד אילון)

יצא מצויין:)
 

SleeplessBeauty

New member
ערמונים


אבל אני חייבת לשאול...
בכל הפעמים הארונות שהכנו ערמונים (טוב, נו, אמא שלי הכינה ואני צפיתי..) זה פשוט לא יצא טוב...
לא נפרדו מהקליפה כמו שצריך, ומתוכם יצא נוזל דביק ומלכלך.

לא מבינה למה זה לא יוצא טוב. הערמונים הושרו השריה ארוכה, אח"כ חתכנו חריץ והכנסו לתנור.

מה אנחנו לא עושים טוב?!
 

ladybug6

New member
גם לי זה קורה, כבר כמה שנים שזה ככה

זה מבאס אבל מבפנים הם עדיין טעימים.. למרות שלא מתקלפים, אני מכרסמת ככה מבין הקליפות ומה שלא יוצא נזרק..
 

SleeplessBeauty

New member
אני אוכלת עם כפית


במשפחת הדביבונים זה לא ממש מפריע, סתם מבאס אותי שזה לא כמו ברחוב
 

SleeplessBeauty

New member
אה, כן, זה קיצור של דביבוני מזון

זה תת מין מאוד מיוחד, אך מאוד נפוץ במחוזותינו
 
למעלה