ואני עשיתי את הקציצות של ליידיבאג
אחרי שהבנתי שהמתכונים שלה הם מה ש'עושה את זה' למשפחה שלי. אלה עם הטחון בטבע או איך שלא קוראים לזה, עם האורז והעדשים. מעבר לעובדה שלא היו מספיק מוצקות, יצא מדהים (חרפושית, איך ממצקים קלות?) הבן שלי הכריז שהם הרבה יותר טובות מהקציצות שזכורות לו מבשר, והזמין את זה לצבא..עכשיו אצטרך לנסות זאת גם בתנור. ומיקי- הכרוב נשמע מעניין, את יכולה לתת פירוט יותר מדויק מה זה כרוב צלוי? אה, בנוסף, מצאתי מתכון מדליק לברוקולי שאומר- אידוי הברוקולי ואז, בתנור, בלויית שיני שום, שמן זית, מלח ופלפל שחור, סגורים בתוך ניר אפייה ומחוצה לה נייר אלומיניום (או מכסה סגור) לשעה. מצוין. על זה שוב עשיתי פסטה עם פסטו, לאור ריבוי הבזיליקום שקפץ עלינו. טעים.. עם בצל וצנוברים לא קלויים ושמן זית.