לוקח כמעט 3 דקות שלמות!!!!
אין גבול למה שתוכלי לשים בפנים, אבל אם לא בא לך להשקיע זמן- תחתכי ירקות שאת אוהבת לקיסמים קטנים. אם את בעניין של אבוקדו, תוסיפי גם. טיפה רוטב סויה או לטעמי יותר עדיף- כפית טחינה גולמית- וזהו. אני אוהב שילוב של פאי כמו תפוח או אגס. טופו צרוב במחבת הוא מעולה.
את לוקחת קערה רחבה, יוצקת לתוכה מעט מים רותחים ומוסיפה מי ברז כדי שהם יהיו חמים אבל לא חמים מדי. שמה דף אורז למשך 20-30 שניות , מוציאה, ממלאה, מקפלת.
דרך אגב, זה פתרון לא רע לטיפול בשאריות. בדיוק השבוע הכנתי אורז לגברת הצעירה. נשאר קצת אורז אבל היות והטינאייג׳רית (מספר 2) לא רצתה ״סתם״ אורז, הפשרתי מהר במיקרו מעט אפונה ושעועית ירוקה (מהקפאה), ערבבתי עם האורז, תיבלתי מעט ומילאתי מספר דפי אורז. היות והגברת לא אוהבת את המרקם ה״ניילוני״ של דפי אורז חיים, שמתי את הדפים הממולאים למשך שתי דקות בגריל, מה שהפך אותם לפריכים וזלילים. היא חיסלה הכל.