פיתות
מחר אנסה עם קמח מלא בלבד
פיתות שמכינים בצ׳יק, במעבד מזון.
כוס קמח מלא
כוס קמח לבן
כוס מים פושרים
כף שמן
כפית מלח
כפית סוכר
עוד חצי כוס קמח לפי הצורך
מנפים קמח למגימיקס עם להב פלסטיק. מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים עד שהבצק נפרד מדפנות.
הוא דביק אז מוסיפים מחצי הכוס הנותרת כף אחר כף רק לפי הצורך.
לא הכול אם לא צריך.
מכסים ומתפיחים פחות משעה.
מחלקים לעשר פיתות קטנות או חמש גדולות
משטחים, מרדדים. ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מחממים תנור לחום הכי גבוה - אצלי 250 מעלות - ורק כשממש לוהט מכניסים לתנור. שש דקות וזה מוכן.
מכסים במגבת.