בישולים לסופ"ש

vala hopa

New member
במקום המצות בסוף אפיתי לחם באופה לחם

כך שיהיה לי מה לאכול גם בגזרת "המוציא".

אני כבר מאתמול מנסה לפתוח שרשור עם קישור לבלוג שלי לרשומה על לביבות וקוגל תפוחי אדמה לפסח (בעקבות השרשור של עופריקו על מתכוני פסח ללא קטניות), ולא מצליחה. אז אני מנסה מכאן. יש כאן גם את המתכון לקוגל שאקח איתי להורי לשבת.
הנה הקישור למתכון - http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=3063574

vala hopa

New member
מתנדנדת למעלה מ 3 שנים

עוד לפני גארי - מתחילה לכמה חודשים ונשברת לתקופה וחוזר חלילה.
מהשבוע התחלתי שוב ומקווה שזה לתמיד.

התחלתי

עם קציצות אפויות מעדשים חומים קטנים, עדשים שחורים, גזר, בצל וקמח חומוס. חשבתי שיצא המון גם למחר אבל התבדיתי...
קציצות אפויות מקישואים, שורש פטרוזיליה, אגוזי מלך , בצל וזבבי תפוחי אדמה- כנ"ל

הבאתי מהירקן עגבניות לבישול ומתכוונת למטבח אותן מחר.
צריך לחדש את מלאי לחמניות הנ"ג.
כרגע אין לי שום רעיון מוצק נוסף , הראש שלי מלא בקולה של בתי מהרסיטל שנתנה הערב לקראת סיום כתה י"ב.
מדהים כמה הדברים האלה מוציאים מהתלם....מחר אכין לה משהו עם הרבה שוקולד שהיא הו כה אוהבת.

יש לי כהנה וכהנה מכמני הארגז האורגני, השבח לאל שהמציאו את חובזה. עוד נראה

Ofericko

New member
גם הראש שלי מלא בקולה

לצערי

הייתי מת להיגמל כבר מהמשקה הזה...

Ofericko

New member
מה שהייתי רוצה זה

שחברת קוקה קולה תכריז שבמשקאות שלה יש איזה מוצר מן החי, ולו הקטנטן ביותר, וזה יסדר לי את החיים.

Ofericko

New member
מה פתאום מסרטן..... זה תצפיתני

מה לעשות, כשזה מגיע לבריאותי האישית, הטיעון (הנכון והצודק) הזה חלש לעומת הפיתוי. לעומת זאת, כשזה מגיע לבריאותה של הפרה והתרנגולת, כדברי המשורר, זה הרבה יותר חזק.

יוספה 51

New member
בדיוק אותו הדבר. אני כל הזמן מנסה לשכנע

את עצמי שדיאטה זה כמו הטבעונות, אבל זה לא הולך. מה שכל כך פשוט לי תחת הכותרת של 'מהחי' לא עובד תחת הכותרת של ה'לא בריא ומשמין' (סוכר, לחמים, שוקולדים, עוגות), וההבדל בפיתוי, כמו שאתה מתאר, ענק.

Gidi Shemer

New member
לזוגתי ולי יש הסכם

שבכל פעם שהיא אופה משהו וריחות מטרפים ממלאים את חלל המטבח, היא מודיעה לי שהיא שמה מעט בשר בעוגה/עוגיות/פיתות/לחם.

גם לי הרבה יותר קל להימנע מבשר מאשר להימנע מאוכל שאני לא מעוניין לאכול מבחינה בריאותית.

Ofericko

New member
אולי תעשה איזה מחקר על הקולה

ותגלה בו בשבילי חלקיקים מן החי?

Gidi Shemer

New member
בקשה

COCA COLA® CLASSIC

High Fructose Corn Syrup and/or Sucrose, Water, Caramel Color, Phosphoric Acid, Natural Flavors, Caffeine. Natural flavors from animal and plant sources

למעלה