אז היום
היום יחסית בקטנה הכנתי
קציצות כמו ההן אבל מקישואים ואחרי האפיה הוספתי להן רוטב עגבניות
אורז אפוי עם שבבי סויה
חצילים קלויים נטחנו עם טחינה, מיצלימון, עלי אזוב מקראי מהגינה, מלח ושום
פלפלים נקלו בתנור, קולפו והוכנסו למשרה בתוספת בצל קצוץ והרבה פטרוזיליה
סלקים נקלו בתנור, קולפו נפרסו והוגשו עם ממרח ירוקים שכולל גם נענע וסירופ מייפל
מרק ירקות שכלל עלי מנגולד, הרבה סלרי עלים ושורש, גזר, פאקוס וזוקיני קצוץ דק, פטרוזיליה וכוסברה והלך מעולה עם האורז האפוי
צלחת גדולה עמוסה ירקות חתוכים- עגבניות, מלפפונים, גזר, פלפלים, פטריות...
שעועית שבושלה עם בצל שהוזהב, רבעי עגבניה , מלח פלפל ושמן זית, עד ריכוך
שארית הפלטה מהחצילים הקטנים
טחינה
חלה קנויה מקמח מלא
עוגת גבינה של בצק פריך על בסיס שקדים טחונים ומעליו מלית מאולתרת שנטעמה בטרם והיתה מעולה ומעליה יבוא רוטב שוקולד, לא אכלנו וד כי אנחנו מפוצצים
אבטיח שעשה קול פיצוחי בפתיחה...
האמצעיתץ שאלה אם היא יכולה להזמין במיוחד לשבוע הבא קציצות בשר- אמרתילה שאני לא מכינה, רוצה תכין לבד. קשה לי לדמיין על השולחן משהו כזה. כבר התרגלנו אבל אם היא רוצה לא אעצור בעדה.