לא דברים מאוד מרגשים
שנינו מרגישים את עייפות החומר בימים האחרונים.
אנחנו סגורים בשבוע הבא ליומיים במקום יום אחד,
וגם בסוף החודש נהיה סגורים לחמישה ימים.
אני מרגישה שהאנרגיות הפיזיות והנפשיות שלי מרוקנות לגמרי, אייקון עצוב.
צריכה חופש בקיצור.
בגיזרה אחרת, יצרתי קשר עם הארגון שמקדם באיזור שלנו אורח חיים טבעוני כדי לקבל קצת עיצות ביחס להכנסה של מוצרים טבעוניים לחנות, איך לעשות את זה באופן שלא יפחיד אנשים (בדיוק היום היתה לקוחה שכמעט התעלפה כשהלחם שלה היה רק בצורה עגולה ולא מרובעת. זה אותו לחם.).
וקבענו שבספטמבר נתחיל להציע מוצרים חדשים, אחרי שכולם יחזרו מהחופשות שלהם (וגם אנחנו נקבל קצת אנרגיה).
בישוליישן,
היום הכנתי מרק של קוסקוס וקוסקוס, אינסטנט. די פשוט להכנה, מזין וטעים.
הכנתי גם ממרח שעועית לבנה. אחרי השרייה ובישול, טיגנתי בצל סגול, שום ופטרוזיליה. טחנתי יחד עם השעועית, חלב סוייה לא ממותק, מלח ופלפל. תענוג. נתתי לשתי לקוחות לטעום והן התמוגגו. זה בשביל הכריכים של מחר.
הכנתי גם סוג של תבשיל שהגשתי לצד אורז עם פלפל ירוק בהיר ארוך, בצל, פטריות.
אספרגוס מאודה. עכשיו הזמן שלהם. יש את הלבנים והירוקים. ביחד עם הוויטלוף (אני חושבת שקוראים לזה בארץ אנדיב) זה מזון בסיס אצל הפלמים.
אני מעדיפה את הירוקים, מאודים פשוט, מלח ופלפל. לא צריך רטבים כבדים, אם כי לפעם הבאה אנסה להכין בצד מיונז טבעוני. כשהם נמכרים לא בעונה הם יקרים מאוד. עכשיו המחיר שלהם סביר לחלוטין.
אפיתי היום שוב את עוגת התפוחים של הליידי, הפעם עם סוכר לבן. מבחינתי זה הפך להיות המאסט של סופשבוע, המתוק המנחם שלי בים של מתוק שאני לא אוכלת (איף כמה אני מתבכיינת היום).
יאן ראה את העוגה ואמר, אבל אני רוצה עוגת שוקולד- פניתי שוב לבלוג והכנתי לו את עוגת השוקולד הפשוטה. הוא בולס אותה ברגעים אלה
