בישולים לסופ"ש

Gidi Shemer

New member
נאלץ לרייר ותו לא

אז מה היה לנו?

שישי בבוקר. הולך לניתוח. מתענג על הוצאה של שתי שיני בינה שתקועות עמוק עמוק ותפסו להם זוית בעייתית (הייתי אמור להוציא את כל ה-4, אבל לא היה מספיק זמן, אז יפצלו את זה לשני ניתוחים....).

אז אחרי ההתאוששות מהטשטוש מצפה לי סופשבוע מענג עם שקית קרח צמודה ללסת, כדורים שונים נגד כאבים ועוד כדורים תומכי קרישה, גרגורי מים עם מלח,ועוד כאלו וכאלו בונוסים.

אז, מה עם בישולים?

מרק פטריות עם חלב קוקוס. לבת שלי השארתי במרקם חצי מרוסק, אבל גם עם פטריות קצוצות בשביל ה״בשר״.

לי- ריסקתי לגמרי כמו גרבר של תינוקות מכורח המצב הרפואי.

מה עוד? smoothies של בננות ומלון

מה עוד? מים.

זהו. נראה לי שהפעם אאלץ להסתפק בלרייר (עד כמה שאפשר במצב הנוכחי) מול התבשילים שלכם

vegetalien

New member
תרגיש טוב.

הוציאו לי (בשני ניתוחים נפרדים) לפני מספר שנים את שתי שיני הבינה התחתונות, שצמחו אופקית במקום אנכית... היה צריך לחתוך בבשר החי, לחשוף ולעקור. לא נעים.
בשעות שאחרי הניתוח הראשון כל כך סבלתי מהכאבים שלאחר התפוגגות חומרי האלחוש, כך שבניתוח השני דאגתי להגיע עייף, כדי שאוכל ללכת לישון טרם תתפוגג הסדציה.
לשמחתי, זה עבד. רק התפרים וחומר פלסטי מגעיל כלשהו ששמו לי על האזור (חומר שנתן לבלוטות הטעם שלי רושם של שניצל לאחר רקבון) קלקלו קצת.
היה מה-זה-כיף לאכול.

Gidi Shemer

New member

זה בערך הסיפור אצלי, אלא שזה גם העליונות ועם עוד כל מיני סיפורים שהופכים את הסיפור למורכב. בינתיים אני 12 שעות אחרי הניתוח ועם הקפדה על הכדורים הנכונים זה לפחות כרגע על תקן לא נעים, אבל לא נורא. נקווה שימשיך כך בימים הקרובים.

מה שכן, בעצתה של זוגתי שתחיה- קיצצתי שני תפוחי עץ, שמתי במיקרו עם מעט קינמון ואחרי החינום עיטרתי עם טחינה מדוללת קמעה, ויצא נפלא. זה קינוח שאני תמיד אוהב (רק פחות נוזלי/מרוסק) אבל בנסיבות הקיימות הוא היה טעים באופן מיוחד.

Ofericko

New member
החלמה מהירה!!

אבל מה נעשה בפורום עכשיו כשעקרו לך את הבינה!!!

subatoi

New member
אני די בטוח

שגם לי הורידו פעם את כל הארבע. רק שזה היה די מזמן ואני לא זוכר כלום. או שזה היה סתם ארבע טוחנות שהורידו לי?

איך בודקים?

בכל מקרה, בריאות

Gidi Shemer

New member
תודה, ואם זה מעניין אותך- פשוט תספור

קח מהאמצע וספור 8 לכל כוון- שתי חותכות, ניב אחת, שתי pre-molars שתי molars, ושן הבינה- היא האחרונה.

subatoi

New member
בטוח ש-8?

בצד אחד יש לי 7 ובצד שני 6! גם למעלה וגם למטה

מה יישאר לי בעוד כמה שנים, אם אני מתחיל בגרעון כזה?

(אלא אם התבלבלתי בספירה. אח"כ אנסה מול ראי
)

Gidi Shemer

New member
אם ה- 7 הן רצופות

אז או שעקרו לך את שיני הבינה או שהן לא יצאו, כמו לרבים וטובים מאיתנו.

אגב, ככל שיש יותר שיני בינה שלא יצאו, כך הבינה עמוקה וגדולה יותר. זה מסביר מדוע אתה חכם כל כך.

Gidi Shemer

New member
חוששתני ש-6 זה סימן לעקירה של שן רגילה

כך שאתה מקסימום פחות טוחן, אבל לא יותר בעל בינה

ladybug6

New member
אוי, החלמה מהירה

לא נעים בכלל בכלל.
מקווה שיעבור מהר ותוכל לחזור לזלול עשבים כמו כולנו.

Gidi Shemer

New member
תודה רבה

עכשיו אחרי שקראתי שכתבת עשבים, קלטתי שאני יכול עדייו לשתות מיץ עשב החיטה

NOT

ladybug6

New member

אם היו אומרים לך שכוס שלמה של מיץ עשב חיטה היתה מעבירה את כל הכאבים וגורמת למקום להחלים למחרת בבוקר,
היית שותה??

למעלה