התפקדות חודש אוגוסט 2013/אלול ה'תשע"ג

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש אוגוסט 2013/אלול ה'תשע"ג

אז איך עבר עליכם החודש? התקדמתם קצת לעבר הפיתרון הסופי?

כך או כך, עצרו עכשיו הכל וענו!

שם מלא:
כתובת כולל מיקוד:
מקום העבודה + טלפון:
מסגרת לימודית + סילבוס:
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום:
תמונה שלך מול הראי:

עשיתי אן-דן-דינו והפעם הפינוקיו
קרץ לי, אז קחו שאלה חודשית מתאימה:
מה דעתכם על שקרים באופן כללי?
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר?
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש?
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם?

זה הכל
חודש מגניב לכם!

raptor89

New member
what took you so long???

לא יכולתי לעשות סוויץ' מנטלי מיולי לאוגוסט בלי השאלון הזה.

אז איך עבר עליכם החודש? התקדמתם קצת לעבר הפיתרון הסופי? החודש עבר סבבה והעיקר הוא שהסתיימה שנה בתואר.

כך או כך, עצרו עכשיו הכל וענו!

שם מלא: שמעון בן שושן
כתובת כולל מיקוד: מערכת תוכניות הילדים והנוער, הטלוויזיה הישראלית. רוממה, ירושלים, מיקוד! 91071 או יה.
סתם, אבל הירושלים נכון.
מקום העבודה + טלפון: מובטל גאה מאוד.
מסגרת לימודית + סילבוס: תואר ראשון בפיזיקה ומדעי המחשב. סילבוס: איך מעבירים שיעורים במתמטיקה בלי לכתוב מספר אחד על הלוח.
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: 14.02.1989, ט' אדר א' ה'תשמ”ט, יום ג', 03:40 לפנות בוקר, בי”ח סורוקה, באר שבע.
תמונה שלך מול הראי: זה דורש לקום מהמיטה, אז אין לי כוח.

עשיתי אן-דן-דינו והפעם הפינוקיו קרץ לי, אז קחו שאלה חודשית מתאימה:
מה דעתכם על שקרים באופן כללי? לפעמים הכרחי, לרוב מיותר.
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? לא לעיתים קרובות. בעיקר לכאלה שמטרידים אותי כדי להיפטר מהם.
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש? בגדול אני לא מצדיק את השקרים, אבל לפעמים זאת פשוט דרך קלה ונוחה מאוד.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? זאת שאלה בעייתית. אם אני שקרן, אז אגיד שאני אמין. אם אני אמין, אז גם כן אגיד שאני אמין. אז בעצם אי אפשר להסיק כלום מהתשובה שלי פה.

זה הכל חודש מגניב לכם! חודש מעולה.

einat162

New member
מתפקדת

שם מלא: einat162
מסגרת לימודית+ סיליבוס : עבודה 9 עד 5
תאריך לידה : 29/10
תמונה שלך מול הראי : AS IF !

לפעמים זה מצדיק את זה, הבעיות העיקריות הן שאנחנו יכולים להסתבך איתם, ושיכול להיות מצב שאם נחזור על השקר (לעצמנו) מספיק פעמים נתחיל לחשוב שהוא אמת.

אני חושבת שהסיטואציה שחוזרת על עצמה אצלי הרבה זה שאני אומנם ראש גדול בהרבה מובנים, אבל מצאתי את עצמי (בעיקר בעבודה) "עוצרת" את עצמי, אני מבינה מה הן מנסות לעשות ("לא מבינה/יודעת תעזרי לי" - ובעצם לתת לי את המטלה שלהן). למה? כי או ששאר הבנות מטומטמות, או שנוח להן להיות מטומטמות....

מצדיקה את הנ"ל, בשנים האחרונות למדתי לעשות את זה, ועדיין קשה לי לפעמים. מאילו שקרים אני אתרחק כמו מאש? כששואלים אותי אם משהו יפה בעיני (רוצים תשומת לב, להשוויץ) ומה ששואלים אותי לגביו מכוער ולא מחמיא.

אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם?
זה קצת בעיה לענות כל אחד על עצמו, לא ?

AS00AS

New member
מתפקד על הבוקר

שם מלא:
יקיר
כתובת כולל מיקוד:
כרגע רק העיר תספיק באר שבע
מקום העבודה + טלפון:
אין עבודה :(
מסגרת לימודית + סילבוס:
מחכה לתשובה מאוניברסיטת בן גוריון
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום:
8/1/88 בי"ח סורוקה, באר שבע, 12:01
תמונה שלך מול הראי:
אין..

לגבי שקרים לפעמים צריך לשקר על מנת לא לפגוע בבן אדם או חבר טוב,
אבל מתי שאפשר להמנע מהשקר הכי טוב,

"שקר הוא חטא אצל ילד, אמנות אצל מאהב, שכלול אצל רווק, וטבע שני אצל אישה נשואה."

Puskas

New member
הפתרון הסופי? בחירת מילים מעניינת :)

גיל, בן 27 החל מלפני שבוע
, עובד כמאבטח ולומד תואר ראשון בתקשורת במכללת ספיר (סיימתי שנה שנייה או לפחות אסיים אחרי כל העבודות).
שקרים זה אחלה כל זמן שהם בשביל לגרום לאחר להרגיש טוב יותר, כל זמן שהם קטנים וצנועים וכל זמן שבן אדם לא בונה סביבם את חייו.
שקרים לבנים כמו שאומרים הילדים.. זה לגיטימי. אחרי הכל כשאשתך שואלת אותך "איך אני נראית?" והיא נראית כמו משהו שמישהו לעס והקיא אז אי אפשר להגיד לה את זה אז אומרים לה "את נראית נחמד מאוד מאמי!".

אני אדם מאוד אמין, מה שלא צריך לצאת, נשאר אצלי.

ebi83

New member
מי בעד להעיף ZZZ באוויר???

שם מלא: א.א. או בקיצור- אביתר

כתובת כולל מיקוד: יותר מדי גורמים תלויים באיזו כתובת לכתוב אז נסכם על המרכז?

מקום העבודה + טלפון: משרד לרישום ועריכת פטנטים והרשו לי לשמור על עמימות מעבר לזה

מסגרת לימודית + סילבוס: סיימתי עם סיליבוסים, נשארה לי בערך רק תזה כדי לסיים את התואר השני.. אז לא יהיה, הלאה

תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: 10.10.1983, ג' חשוון התשמ"ד, 09:55 הדסה הר הצופים, ירושלים.

תמונה שלך מול הראי: תדמיינו את זה ואולי זה יקרה.

עשיתי אן-דן-דינו והפעם הפינוקיו
קרץ לי, אז קחו שאלה חודשית מתאימה:
מה דעתכם על שקרים באופן כללי? לא מסמפט, אבל מבין את החשיבות והצורך בהם.

באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? מנסה שלא לשקר, לצערי משקר יותר ממה שרציתי בעיקר שקרים לבנים כדי לא להכנס באנשים סתם.

אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש? מצדיק- שקר שאף אחד לא נפגע ממנו והוא לא באמת משנה את המציאות. מתרחק- מניפולציות שמטרתן לעשוק את האחר בצורה כזו או אחרת.

אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אמין, בעיקר לעצמי.. לפחות מקווה שזה המצב

togi12

New member
קולולולו התפקדות ראשונה שלי!

שם מלא: ליאור (בת). ולמי שתהה, הכינוי שלי זה תוגי ולא טוגי, וזה לא שתיים-עשרה, זה אחת-שתיים!!!@$!#%#$^@&%@#$!
כתובת כולל מיקוד: קבלו רק מיקוד: 90612. ^^ (אזור ירושלים עיר הקודש והדוסים).
מקום העבודה + טלפון: כשתהיה עבודה אני אודיע :)
מסגרת לימודית + סילבוס: גם אין (כמה לא-יוצלח מצידי, חח) ו.. מה זה סילבוס?

תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: 8.12.90 00:10, הלילה שבין שישי לשבת, הדסה עין כרם ג'רוזלם!
תמונה שלך מול הראי: לוקחת את ההזדמנות להשוויץ בשתי ידיים, ואחרי כל החפירות שלי על הטיול להלן תמונה שלי מהטיול. אה-לה-בוליביה! :)

מאוד לא אוהבת אותם, ומשקרת הרבה פחות מבעבר, בשאיפה למגר את זה לחלוטין.

אם כבר שיקרתי אז זה כדי להוריד ממני דודות/סבתות מציקות. לאמא שלי שפעם הייתי משקרת לה המון, עשיתי סוויץ' יום אחד והפסקתי לחלוטין לשקר לה. (גם אם זה אומר שיהיה "לא, הלכתי לשם רק כדי לשכב איתו" וכו').

שום שקר לא מוצדק... אבל אם כבר אז, כאמור, משהו חסר משמעות באמת, ואך ורק לאנשים שהם לא ראשונים ברמת החשיבות.
כל שאר השקרים אני נמנעת עד כמה שניתן, וכשמשקרים לי אני ממש אבל ממש מתעצבנת.

מקווה מאוד שכן

spaysi8

New member
"תא דואר 6161 הרצליה...

...מיקוד 46150 והגעתם לערוץ הילדים!!!!!!!"

כן אז.
היוש!

אורי לאה קליפר
חיפה/זכרון יעקב
מובטלת
לא לומדת
4/1/93 בארבע אחר הצהריים, בפתח תקווה
שקרים זה אחד הדברים שאני הכי שונאת, אני לגמרי אשלול בנאדם על זה.

ותמונה..
מצרפת תמונה מאיזו שבת דתית שהייתי בה ולכן בגדים דוסים :)

Alex Burgess

New member

שם מלא: אנדריי משהו
כתובת כולל מיקוד: איפשהו בראשל"צ
מקום העבודה + טלפון: איפשהו בעתיד
מסגרת לימודית + סילבוס: איפשהו באת"א
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: מתישהו לפני 25 שנה
תמונה שלך מול הראי: חתולי הרבה יותר יפה

עשיתי אן-דן-דינו והפעם הפינוקיו קרץ לי, אז קחו שאלה חודשית מתאימה:
העולם בנוי על זה.
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? לא נתקל בהרבה סיטואציות שבהן אני צריך לשקר.
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש? כשזה לא פוגע באף אחד - אפשר להבין, בכל השאר - לא. לשקר לבן זוג זה הדבר הכי נורא.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אני חושב שיש לי תדמית די אמינה שאני שומר עליה למקרה שאצטרך לשקר.

nataly1586

New member
לי יש גם 2 חתולים מהממים שאני מתה עליהם. אחד

בצבע דומה לשלך ושני בצבע אחר:)

togi12

New member
מנצלשת להשווצת חתולים

גם לי יש שתיים, אחת כמו שלך, ואחת לבנה מהממת עם אופי של כלב.

תנו כבוד לאנג'לינה ההורסת!

למעלה