התפקדות חודש אוגוסט 2013/אלול ה'תשע"ג

Purple Mushroom

New member
מתפקד,6 באוגוסט2013,ערב ראש חודש אלול.ה'תשע"ג

אלול, סליחה מכל מי שפגעתי בו השנה בפורום, בפרטי ובכללי, בשוגג, או בחוסר כוונה, או בכוונה.
חודש יולי היה מאוד מיוחד, כולל הופעה, ומסיבה, ועבודה בילויים, מפגש פורום , ומה לא? כמה הודעות היו לי בחודש יולי בפורום? 2013. אנחנו כבר בעתיד !
עוצר ועונה:
שם מלא: אלון ארד.
כתובת כולל מיקוד: יוסף אחרון 5, קומה 2, דירה 3 (או 4), הדירה שמימין, ליד הגג, קרית שלום, דרום תל אביב, (10 דקות מצומת הולץ)
מקום העבודה + טלפון: אז יש לי 4 מקומות עבודה.1. יום ב', בייביסיטר בגבעתיים, ליד הקניון ! (אתמול\היום לא עבדתי כי היו לי סידורים חשובים, במגער, ולא פגשתי את זאדק, פעמיים בשנה):
יום ג': עובד בהתנדבות באנוש, כיוון הרוח, מנדלימוס, הירקון 102, פינת מנדלי מוכר ספרים 1 או 2, מול מלון דן, כניסה מרחוב הירקון, כל יום שלישי, מ 17:00- עד 19:30- מוזמנים להגיע, מחירים כשליש ממחיר השוק החופשי. (אנחנו שוק לא חופשי). פפסי ופפסי מקס, ב3 ש"ח. מים עם קרח חינם!. טוסטעים ב10 ש"ח. סלט (המוצר הכי יקר שלנו) ב 13 ש"ח. הפוך ב5, קפה נמס ב3 ש"ח. ופספסתם מסיבה מהממת, טובה וכיפית, בשלישי שבוע הבא. (היום פתוח).
3. רביעי חמישי, דיילת בטעימות, של סלטי שמיר, עושים לי השבוע רילוקיישן, במגה ובדיל ביגאל אלון, עד עכשיו עבדתי בשופרסל טאגור שלי, בנווה אביבים.
4. עבודת ברירת מחדל, אצל הרואה חשבון שלי, א. נ., במגדל כלשהו ברמת גן, בן גוריון 1, שכחתי איזו קומה.
ויש לי 2 טלפונים: 1. בזק. 2. סלקום נייד נוקיה 1616, בלי שיחות יוצאות, (בגלל זה יש בזק). ובלי sms. 1. בזק: 03-5476960. 2. סלקום נוקיה: 0524653182 .

מסגרת לימודית + סילבוס: החיים. בית הספר לקסמים של מהפכה של אהבה, + סילבוס: עדיין לא פירסמו את הסילבוס. מחכה להמשך פעילות, בינתיים הולך למסיבות בפלא, פעם בכמה חודשים, שיש לי 50 ש"ח פנויים ופנויות
.

תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: 17.03.1976, ט"ו באדר ב', ה'תשל"ו, יום רביעי, שעה 4:00 בקירוב. מקום: בית החולים הקריה, תל אביב. (כנראה בבור).
לפני כ3 שנים, בשנת 2010, בשעה שאני נוסע ברכב חשוב עם איש חשוב, במסגרת העבודה שלי כשליח, מסעדה מיתולוגית במרכז תל אביב, האיש החשוב, והמבוגר, (מחכה ומקווה לאישור של הבוסית שלי, לפרסם את שם המקום ז"ל, בתל אביב). הראה לי איפה היה בית החולים שנולדתי בו, זה הביניין עם המנחת מסוקים, כיום שייך למשרד הביטחון. בית חולים שכנראה לא קיים יותר. גורם לנו לחשוב על קיומנו בכלל. (כל הזכויות שמורות למר אבוקדו, שהיה לי הכבוד לעבוד עם הצדיק הזה באקסיומה ברמת גן, רחוב החילזון, 8 חודשים עד סוף שנת 2005, כשהייתי בן 29 וכתבתי הרבה בפורום הזה).

תמונה שלך מול הראי: אין לי מלצמה, ולא דיגיטלית.
אבל יכול לצרף את הקובץ הבא, ותוכלו להגיד לי אם מתאים לתמונת פרופיל חדשה בתפוז, ובפייסבוק. (לא הספקתי להתייעץ עם זה איתכם, וכבר עבר לו חודש, התמונה צולמה ב 1 ביולי 2013, ככל הנראה, באבן גבירול תל אביב )
----

עשיתי אן-דן-דינו והפעם הפינוקיו קרץ לי, אז קחו שאלה חודשית מתאימה:
מה דעתכם על שקרים באופן כללי? לא טוב.
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? אף פעם לא משקר. אולי שקר לבן, כשיש צורך.
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש? שקרים לבנים, תלוי בסיטואציה. לא יודע.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אני בדרך כלל אדם אמין, ואפשר לסמוך עלי.
אבל בשנים האחרונות, יש דוגמאות, שאני כנראה משקר, ועושה מניפולציות, או איך שקוראים לזה, קומבינות, וכל מיני דברים. יש משהו אחד, או 2, חזקים, שקשורים באמא שלי, ובכסף, אחד מהם לא ממש שקר,
אבל משהו דומה, שכנראה אצטרך כמו קוסטנזה, שאצרך לשקר כל החיים. קשור בכסף.
יש איזה סוד גם, שמישהו אחרת עשתה לי, ואמא שלי גילתה את זה אחרי יותר משנה בערך. (חודש יולי עברו שנתיים מאז). וזהו בערך.

זה הכל חודש מגניב לכם!

-
עכשיו רוצה לקרוא תגובות שלכם.
מגניב !
(כנראה פירוט היתר, נובע מזה שהשעה מאוחרת, ואני יותר מידי בלי מערכת יחסים, אז קצת משתגע בפורום).
אבל הכל אמת, יכולים לאמת.
חודש אוגוסט מגניב, שכבר התחיל. מזמן ! :)
חודש טוב, ולהתראות בפורום ומחוצה לו.
באהבה,

אלון :)
=]

Purple Mushroom

New member
התפקדות אוגוסט 2013,ערב ראש חודש אלול.ה'תשע"ג

אלול, סליחה מכל מי שפגעתי בו השנה בפורום, בפרטי ובכללי, בשוגג, או בחוסר כוונה, או בכוונה.
חודש יולי היה מאוד מיוחד, כולל הופעה, ומסיבה, ועבודה בילויים, מפגש פורום , ומה לא? כמה הודעות היו לי בחודש יולי בפורום? 2013. אנחנו כבר בעתיד !
עוצר ועונה:
שם מלא: אלון ארד.
כתובת כולל מיקוד: יוסף אחרון 5, קומה 2, דירה 3 (או 4), הדירה שמימין, ליד הגג, קרית שלום, דרום תל אביב, (10 דקות מצומת הולץ)
מקום העבודה + טלפון: אז יש לי 4 מקומות עבודה.1. יום ב', בייביסיטר בגבעתיים, ליד הקניון ! (אתמול\היום לא עבדתי כי היו לי סידורים חשובים, במגער, ולא פגשתי את זאדק, פעמיים בשנה):
יום ג': עובד בהתנדבות באנוש, כיוון הרוח, מנדלימוס, הירקון 102, פינת מנדלי מוכר ספרים 1 או 2, מול מלון דן, כניסה מרחוב הירקון, כל יום שלישי, מ 17:00- עד 19:30- מוזמנים להגיע, מחירים כשליש ממחיר השוק החופשי. (אנחנו שוק לא חופשי). פפסי ופפסי מקס, ב3 ש"ח. מים עם קרח חינם!. טוסטעים ב10 ש"ח. סלט (המוצר הכי יקר שלנו) ב 13 ש"ח. הפוך ב5, קפה נמס ב3 ש"ח. ופספסתם מסיבה מהממת, טובה וכיפית, בשלישי שבוע הבא. (היום פתוח).
3. רביעי חמישי, דיילת בטעימות, של סלטי שמיר, עושים לי השבוע רילוקיישן, במגה ובדיל ביגאל אלון, עד עכשיו עבדתי בשופרסל טאגור שלי, בנווה אביבים.
4. עבודת ברירת מחדל, אצל הרואה חשבון שלי, א. נ., במגדל כלשהו ברמת גן, בן גוריון 1, שכחתי איזו קומה.
ויש לי 2 טלפונים: 1. בזק. 2. סלקום נייד נוקיה 1616, בלי שיחות יוצאות, (בגלל זה יש בזק). ובלי sms. 1. בזק: 03-5476960. 2. סלקום נוקיה: 0524653182 .

מסגרת לימודית + סילבוס: החיים. בית הספר לקסמים של מהפכה של אהבה, + סילבוס: עדיין לא פירסמו את הסילבוס. מחכה להמשך פעילות, בינתיים הולך למסיבות בפלא, פעם בכמה חודשים, שיש לי 50 ש"ח פנויים ופנויות
.

תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: 17.03.1976, ט"ו באדר ב', ה'תשל"ו, יום רביעי, שעה 4:00 בקירוב. מקום: בית החולים הקריה, תל אביב. (כנראה בבור).
לפני כ3 שנים, בשנת 2010, בשעה שאני נוסע ברכב חשוב עם איש חשוב, במסגרת העבודה שלי כשליח, מסעדה מיתולוגית במרכז תל אביב, האיש החשוב, והמבוגר, (מחכה ומקווה לאישור של הבוסית שלי, לפרסם את שם המקום ז"ל, בתל אביב). הראה לי איפה היה בית החולים שנולדתי בו, זה הביניין עם המנחת מסוקים, כיום שייך למשרד הביטחון. בית חולים שכנראה לא קיים יותר. גורם לנו לחשוב על קיומנו בכלל. (כל הזכויות שמורות למר אבוקדו, שהיה לי הכבוד לעבוד עם הצדיק הזה באקסיומה ברמת גן, רחוב החילזון, 8 חודשים עד סוף שנת 2005, כשהייתי בן 29 וכתבתי הרבה בפורום הזה).

תמונה שלך מול הראי: אין לי מלצמה, ולא דיגיטלית.
אבל יכול לצרף את הקובץ הבא, ותוכלו להגיד לי אם מתאים לתמונת פרופיל חדשה בתפוז, ובפייסבוק. (לא הספקתי להתייעץ עם זה איתכם, וכבר עבר לו חודש, התמונה צולמה ב 1 ביולי 2013, ככל הנראה, באבן גבירול תל אביב )
----

מה דעתכם על שקרים באופן כללי? לא טוב.
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? אף פעם לא משקר. אולי שקר לבן, כשיש צורך.
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש? שקרים לבנים, תלוי בסיטואציה. לא יודע.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אני בדרך כלל אדם אמין, ואפשר לסמוך עלי.
אבל בשנים האחרונות, יש דוגמאות, שאני כנראה משקר, ועושה מניפולציות, או איך שקוראים לזה, קומבינות, וכל מיני דברים. יש משהו אחד, או 2, חזקים, שקשורים באמא שלי, ובכסף, אחד מהם לא ממש שקר,
אבל משהו דומה, שכנראה אצטרך כמו קוסטנזה, שאצרך לשקר כל החיים. קשור בכסף.
יש איזה סוד גם, שמישהו אחרת עשתה לי, ואמא שלי גילתה את זה אחרי יותר משנה בערך. (חודש יולי עברו שנתיים מאז). וזהו בערך.

זה הכל חודש מגניב לכם!

-
עכשיו רוצה לקרוא תגובות שלכם.
מגניב !
(כנראה פירוט היתר, נובע מזה שהשעה מאוחרת, ואני יותר מידי בלי מערכת יחסים, אז קצת משתגע בפורום).
אבל הכל אמת, יכולים לאמת.
חודש אוגוסט מגניב, שכבר התחיל. מזמן ! :)
חודש טוב, ולהתראות בפורום ומחוצה לו.
באהבה,

אלון :)
=]
שכחתי :
|קפה |
=]

כתובת כולל מיקוד: אזור אשקלון
מקום העבודה + טלפון: מלצרית בספא.. גוד לאק למצוא

מסגרת לימודית + סילבוס: כבר לא.. השלמתי בגרויות עד לפני חודש
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: עוד שבועיים

וזה לא מול המראה אבל זה מלפני שבוע..

אני מוצאת את עצמי מחרטטת מלא לאנשים בעבודה, אבל באופן כללי אני תופסת את עצמי בתור בן אדם דיי אמין..

Harpush

New member
אז אחרי כמה שנים של שקט בתפוז

מצאתי פורום רלוונטי, אז היי אני חדשה פה, ואני חושבת שזה ממש יעזור לי לעבור את המשבר שחרור וחיים חדשים שאני חווה :)

שם מלא: חופית בן נון
כתובת כולל מיקוד: כפר סבא
מקום העבודה + טלפון: מובטלת מאוד
מסגרת לימודית + סילבוס: לא לומדת כלום עדיין
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: 11.6.93
תמונה שלך מול הראי: וואלה כבד עליי עכשיו.

מה דעתכם על שקרים באופן כללי? חלק מהחיים
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? לא יודעת, באמת שאני משתדלת שלא לשקר
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש? כל מקרה לגופו? בכללי משתדלת להתרחק
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? דווקא אמינה

היי כולם

Black Balloon

New member
יאללוש

שם מלא: שני
כתובת כולל מיקוד: רחוב ערסים מגעילים ושכנים נוראים 10, פתח תקוה.
מקום העבודה + טלפון: פקידת קבלה בחברה מתפרקת

מסגרת לימודית + סילבוס: עוד חודשיים, עוד חודשיים...
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: 5.9, סביבות 11 בבוקר, בי"ח השרון.

תמונה שלך מול הראי: אהההה.... אין כאלה

ובנוגע לשקרים- אני שקרנית גרועה. באמת. אני משקרת לעיתים נדירות, וגם אז זה שקר בסגנון "אני חולה, אז אני לא הולכת לעבודה" או משהו כזה

ואין דבר שאני שונאת יותר משמשקרים לי. מעדיפה את האמת, עם כמה שהיא עלולה לכאוב, על פני שקר.

מתפקדת...

כתובת כולל מיקוד: משבוע הבא צפונית! אגור בקיבוץ, אין מיקוד בקיבוצים

מקום העבודה + טלפון: מה עוד?!
מסגרת לימודית + סילבוס: חינוך לגיל הרך- סמינר הקיבוצים, לימודי תעודה קורס מחנכות לתינוקות לידה-שלוש...סיימתי!!!!!!!!

תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: אני בת 28 ושבועיים, בא לכם לחשב תחשבו

תמונה שלך מול הראי:

מה דעתכם על שקרים באופן כללי? לא אוהבת לשקר,אבל שאין ברירה אז אין ברירה, מעדיפה לשקר אם אין ברירה, מאשר לפגוע במישהו....
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר?משתדלת שלא.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אני לרוב בן אדם אמין!

ira87

New member
בגילי המופלג (26) מצטרפת אליכם ברשותכם

שם: אירה
מסגרת לימודית: לומדת תואר שני בעבודה סוציאלית

קראתי במקרה את האחת ההודעות של אחת הבנות שאין לה הרבה חברות וחלק כבר נשואות, אז אני אשמח להצטרף, אם תקבלו אותי

אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אני ממש מתעבת שקרים וכשיש לשקר קשר לבן אני ממש מסמיקה (נו, עובדים סוציאלים, מה לעשות?). אפשר צ'יק' צ'ק לעלות כשאני מנסה לשקר, אז אני כמעט ולא מנסה. ניסיתי לעבוד על אמא שלי ב1.4 וגם בזה לא צלחתי .

נעים להכיר.

למעלה