התפקדות חודש אוגוסט 2013/אלול ה'תשע"ג

togi12

New member
הן לא מתות אחת על השנייה, אבל

זה משתפר עם הזמן... וגם אין יותר מדי בעיה, כי אנג'י בבית ונלי מעדיפה להיות בחוץ.
הנה עוד אחת- אנג'י ממש אוהבת קטניות. קטע כזה. כל פעם שמישהו פותח קופסת שימורים בבית, תירס/שעועית/טונה וכו', היא ישר רצה למטבח בצעדי איילה קלילים ודורשת לקבל קצת מהאוכל.

nataly1586

New member
איזה חמוד זה. אצלי כשאנחנו חותכים בשר

כדי לבשל אותו אז שניהם ישר רצים למטבח. אחד אוכל קצת ואז עוזב מטבח כולו מרוצה. שני מבקש, אבל אם נותנים לו לא אוכל, הוא פשוט נהנה מתהליך של לבקש (ועוד עם פרוף כאילו שהוא חתול הכי רעב שיכול להיות ולא אכל כבר איזה שבוע, למרות שאצלם תמיד יש אוכל בצלחות שלהם).

TheSecretWithin

New member
מתפקדת!

כתובת כולל מיקוד:הרצליה, לא יודעת מה המיקוד כאן אני משכירה ולא משתמשת בדואר..
מקום העבודה + טלפון: עובדת בחברת סלולאר, באגף הטכנולוגי.
מסגרת לימודית + סילבוס:לומדת מדמ"ח באוניברסיטה הפתוחה.בקצה איטי בגלל העבודה, כנראה שתואר היהי לי עוד 10 שנים.
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: 1989 בית חולים הדסה עין כרם.
תמונה שלך מול הראי:אני האחרונה שתצלם את עצמה עושה פוזה מול המראה. סלחו לי כל הבנות שעושות שפתיי ברווז מול המראה, זה פאטת...

מה דעתכם על שקרים באופן כללי?נגד
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר?לא משקרת, אני כ"כ גרועה בלשקר... לפעמים חבר שלי טוען שאני משקרצ כשאני אומרת שאני אעשה משהו ובסוף לא עושה כי שכחתי\ לא היה לי כוח. לדעתי זה לא שקר אם לא ידעתי מראש שזה לא יקרה.
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש?לא מצדיקה שקרים. גם לא אלא עם "הכוונה הטובה", אנחנו לא בני 6, אין על מה לגונן עלינו, תנו לנו את האמת בפרצוף.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אני אמינה מאוד, נאמנה, לא אוהבת לרכל על אנשים, לא חושפת סודות ולא משקרת.

choco2602

New member
עוצרת הכל ועונה..

שם מלא: קארין.
כתובת כולל מיקוד: כבר גנבו לי את הבדיחה של "מערכת תוכניות הילדים והנוער.." ולא פה הירושלים לא נכון.
מקום עבודה: מכון אולטראסאונד.
מסגרת לימודית: בתקווה גדולה מאוד סמסטר אחרון לתואר (מדעי המחשב) + סילבוס- מילה שאני מקווה לשכוח מהר

תאריך לידה: 26.02.89 05:00, בי"ח הקריה.
נתפשר על תמונה שצילמתי לא מזמן ואני אוהבת

שקרים? אני אישית שקרנית גרועה, ובכלל אני תמיד אומרת שעדיפה אמת כואבת על שקרים שיתגלו מאוחר יותר..
זה לא אומר שאני בן אדם מושלם ואני לא משקרת.. אבל שקרים שכולנו משקרים (מחלה בעבודה כשממש ממש אין כוח, "כן אמא, ברור שהוצאתי כבר את הכביסה", "תינוק ממש חמוד" וכו'..)

אני אישית שונאת שמשקרים לי (שקרים לבנים זה עוד בסדר)

Purple Mushroom

New member
אהבתי את האייקונים

ובאמת יש כאן הרבה סטודנטים למדעי המחשב. פורומיסטים גם. מעניין :)

choco2602

New member
אנחנו מנסים לברוח מהשיעורים..

לפחות אני

והאייקונים ממחישים את התשובה למי שאין כוח לקרוא

יאללה, גם אני

אז איך עבר עליכם החודש? התקדמתם קצת לעבר הפיתרון הסופי?
חצי כוח. הילדים יצאו לחופש ואני צריכה לעשות עבודות משרד בבית הספר, לא הנאה גדולה. אבל - סוף השירות מתקרב בצעדי ענק!

כך או כך, עצרו עכשיו הכל וענו!

שם מלא:נעה של הים
כתובת כולל מיקוד: אזור השרון הנוצץ
מקום העבודה + טלפון: לא עובדת, אני בת שירות לאומי תפרנית.
מסגרת לימודית + סילבוס: פחה!
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: ילידת 91
תמונה שלך מול הראי: :)

עשיתי אן-דן-דינו והפעם הפינוקיו קרץ לי, אז קחו שאלה חודשית מתאימה:
מה דעתכם על שקרים באופן כללי? באופן כללי - אני נורא נורא ישרה ושונאת שקרים, אבל לצערי במהלך החיים שלי נאלצתי לשקר כל כך הרבה בכל כך הרבה הזדמנויות שונות. רוב החיים שלי היו במסכות שונות. רק בשנתיים האחרונות אני מתחילה להיות מי שאני באמת.

באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? היום הרבה פחות, פעם הייתי משקרת כל יום, כל הזמן ולכולם, כי הייתי חייבת. גם היום אני משקרת כי זה סוג של הרגל כבר, ומנגנון הגנה.
אני תמיד אומרת שאני לא משקרת, אלא לא מספרת את כל האמת, וזה בדר"כ נכון - אני מספרת פרטים חלקיים ומשמיטה את הפרטים שאני לא רוצה שיידעו.

אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש?לצורכי הגנה על עצמי ופרטיות - מוצדק, סתם מזדון- לעולם לא.

אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם?
לחלוטין כן. האנשים הקרובים אליי יודעים למה אני משקרת ומזהים בשנייה כשאני לא כנה, אני לא גם לא חשה צורך לשקר להם. לכן - אני נחשבת אדם מאוד אמין בקרב הסביבה החברתית שלי.

אבל בעבר, כן, מרוב מסכות כבר לא הכרתי את פניי שלי (אגי משעול כתבה על זה שיר מקסים לא זוכרת איך הוא הולך).

זה הכל חודש מגניב לכם!

BloodyRose

New member
ננסה

(ספיילרו לי את הדוקטור ועכשיו אני בדכאון. מילוי שאלונים אמור לעזור במקרים כאלה)

אז איך עבר עליכם החודש? התקדמתם קצת לעבר הפיתרון הסופי?
לעבר המוצר הסופי, אולי. חודש מטורף בעבודה, לחץ שיימשך גם בשבועיים הקרובים. חכם להוציא מוצר באוגוסט כשכולם בחופש, נכון?

שם מלא:
BloodyRose
כתובת כולל מיקוד:
איזור השרון
מקום העבודה + טלפון:
אה... לא
מסגרת לימודית + סילבוס:
סטודנטית של החיים. לא למדתי, לא לומדת, לא מתכננת ללמוד (אבל לומדת כל יום דברים חדשים
)
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום:
עקרבית, זה מספיק
תמונה שלך מול הראי:
אה... לא

מה דעתכם על שקרים באופן כללי?
דבר נחוץ, לצערנו (ראיתם את הסרט The Invention of Lying? מומלץ בחום!)
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר?
לפעמים אין ברירה. משתדלת להימנע, אבל באמת שזה לא ריאלי
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש?
משתדלת שלא לפגוע באחרים, לפעמים זה אומר לשקר להם ולפעמים זה אומר להגיד להם את האמת. לא אשקר "סתם", אבל גם לא אגיד שקר גדול מדי. שקרים לבנים, בקיצור.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם?
רוצה להאמין שאני בן אדם אמין...

(אוף, ספיילרו לי את הדוקטור)

EdisonGirl

New member
שכחי מהספוילר!

ספיילרו לי פעם את סוף עונה 7 בדקסטר לפני שהתחלתי לצפות בה, ואני פשוט מחקתי את זה מהזיכרון (ובאמת לא זכרתי). מצד שני, אני נוטה באופן כללי לשכוח "סופים".

BloodyRose

New member
סופים גם אני נוטה לשכוח

אבל ככה לספיילר לי מי יהיה הדוקטור הבא? זו פשוט רשעות (מצד שני, אם אותו ידיד לא היה מספיילר לי, הייתי עכשיו ממש ממש ממש עצבנית על Ynet שמאוד אוהבים לכתוב ספויילרים בכותרות)

snappa

New member
אני :)

"הפתרון הסופי" באמת לא נשמע טוב (במיוחד בגלל שאני מסיימת לכתוב עכשיו עבודה על השואה.. אבוי =\)
חודש מטורף-קורס קיץ ותקופת מבחנים עמוסה במיוחד לא עשו לי טוב.. בקושי ישנתי וגם עכשיו אין לי יותר מדי זמן להשלים שעות שינה.. העיקר שנגמר-לשנה הזו :)

שם מלא: snappa
כתובת: קיבוץ באזור השרון
מקום עבודה: מפעל בקיבוץ. כשצריך כסף.. =\
מסגרת לימודית: סטודנטית למדעי הרוח באוניברסיטת ת"א.
תאריך לידה-17.1. נראה לי שזה היה בבי"ח השרון פ"ת, לא סגורה על זה..
תמונה מול הראי: אה, עזבו שטויות. בוקר, אתם יודעים..

אני לא אוהבת שקרים, בטח ובטח לא שמשקרים לי-ואני יודעת לתפוס את זה בחלק מהפעמים. משתדלת להימנע מזה עד כמה שניתן, אבל אם להיות ריאליים (רק לרגע)-זה לא אפשרי. למה לשקר? הגנה עצמית. כבר אמרתי שאני שונאת שקרים, אני מעדיפה שיגידו לי את האמת (עם טאקט, אנשים!!!) גם אם היא לא נשמעת טוב. גם כשזה מגיע לזה שאני צריכה לומר את האמת לאחרים-אני אומרת אותה, בלי יותר מדי חוכמות. נראה לי שאני בנאדם אמין, כן (וזה לא בדיוק אמין שהנשאל עונה על עצמו שהוא אמין..
)

h a j b i

New member
יאללה נו

שם מלא: מי שיודע יודע
כתובת כולל מיקוד: אי שם בתל אביב הבירה
מקום העבודה + טלפון: גם אי שם בתל אביב הבירה
מסגרת לימודית + סילבוס: האוניברסיטה הפתוחה, מדעים בהתמחות מדעי המחשב
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: שנת 83 מתיישהוא בצהריים בבית חולים אסף הרופא
תמונה שלך מול הראי: בפעם האחרונה שעשיתי את זה אמרו שאני פקאצה בת 16 אז אני מוותר

מה דעתכם על שקרים באופן כללי? עדיף להימנע
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? לעיתים נדירות יחסית, לכל מיני, כאשר אין ברירה.
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש? אין לי כוח לחפור פה.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אמינות היא סימן ההיכר שלי

יליזביי

New member
זורם עם זה.

שם מלא:
אין לי פייסבוק. באינטרנט כיף לי יותר עם הכינויים המוזרים שבוחרים בזמן הרשמה. הכינויים האלה נותנים תחושה של נשף מסכות. אווירה קצת פסטיבלית. להיות פחות רציני, להשתחרר מהרשמיות השגרתית של היום יום.

כתובת כולל מיקוד:
תל אביב. איזה חדר זמני במעונות סטודנטים ישנים.

מקום העבודה + טלפון:
מובטל.

מסגרת לימודית + סילבוס:

אני לא יודע אם אני רוצה ללמוד. נרשמתי כבר פעמיים לחוגים במדעי הרוח, אבל לא המשכתי אחרי סמסטר ב'. הלימודים לא הלהיבו אותי במיוחד.
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום:

תמונה שלך מול הראי:
בתור אחד בלי פייסבוק, נשאיר את זה ריק.

מה דעתכם על שקרים באופן כללי?

שקרים לבנים בתור תירוצים או מענה לשאלות משעממות- זה אחלה.

on and on

New member

שם מלא: on and on
כתובת כולל מיקוד: צפון
מקום העבודה + טלפון: מובטלים ונהנים

מסגרת לימודית + סילבוס: כרגע פסיכומטרי...
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: יוני

תמונה שלך מול הראי: פעם אחרת~

מה דעתכם על שקרים באופן כללי? אני לא אוהבת. שקרנים די מרתיעים אותי.
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? אף פעם לא ספרתי, כן? אי אפשר לא לתת לזה לקרות... אבל אני משתדלת להמנע מזה.
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש? אני לא חושבת ששקר אפשר להצדיק. אולי שקר לבן, שבא במטרה להגן על הבנאדם השני... וגם זה בספק. כנות הרבה יותר סקסי.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם? אפשר לסמוך עליי, ללא ספק

Light18m

New member
מתפקד

שם: אור שוחט
כתובת: אצל אמא
עבודה: מובטל
לימודים: לא לומד
תאריך לידה: 22/01/85

(אני נשמע ממש לוזר בימים אלו...)

שקרים: אמת נמצאת גבוה מאוד בסולם הערכים שלי. מעליה נמצא הערך לא לפגוע באנשים.
תדירות: לעתים רחוקות
אצדיק: שקרים המונעים פגיעה באנשים.
מגדיר את עצמי: אמין.

togi12

New member
הו סוף סוף

אני מתפלאת מהדיסקרטיות המוחלטת של האנשים פה, הם עוד לא יודעים שבעידן שלנו אין באמת פרטיות באינטרנט? חח
אז התרשמתי שאתה הגבר היחיד ששם תמונה שלו ולא תמונה של חתול או קוף (אגב, אתה קצת דומה להוא שהיה ביפה והחנון לפני איזה מאתיים שנה. בטח כבר אמרו לך...).

ו... מה זה ההמבורגר הזה?!?!?#@$ מקווה שלא באמת אכלת את זה, ואם כן, אז באסה.

למעלה