יאללה, גם אני
אז איך עבר עליכם החודש? התקדמתם קצת לעבר הפיתרון הסופי?
חצי כוח. הילדים יצאו לחופש ואני צריכה לעשות עבודות משרד בבית הספר, לא הנאה גדולה. אבל - סוף השירות מתקרב בצעדי ענק!
כך או כך, עצרו עכשיו הכל וענו!
שם מלא:נעה של הים
כתובת כולל מיקוד: אזור השרון הנוצץ
מקום העבודה + טלפון: לא עובדת, אני בת שירות לאומי תפרנית.
מסגרת לימודית + סילבוס: פחה!
תאריך לידה מלא כולל יום, שעה ומקום: ילידת 91
תמונה שלך מול הראי:
עשיתי אן-דן-דינו והפעם הפינוקיו קרץ לי, אז קחו שאלה חודשית מתאימה:
מה דעתכם על שקרים באופן כללי? באופן כללי - אני נורא נורא ישרה ושונאת שקרים, אבל לצערי במהלך החיים שלי נאלצתי לשקר כל כך הרבה בכל כך הרבה הזדמנויות שונות. רוב החיים שלי היו במסכות שונות. רק בשנתיים האחרונות אני מתחילה להיות מי שאני באמת.
באיזו תדירות אתם משקרים? למי? למה לכם לשקר? היום הרבה פחות, פעם הייתי משקרת כל יום, כל הזמן ולכולם, כי הייתי חייבת. גם היום אני משקרת כי זה סוג של הרגל כבר, ומנגנון הגנה.
אני תמיד אומרת שאני לא משקרת, אלא לא מספרת את כל האמת, וזה בדר"כ נכון - אני מספרת פרטים חלקיים ומשמיטה את הפרטים שאני לא רוצה שיידעו.
אילו שקרים תצדיקו ומאילו שקרים תתרחקו כמו מאש?לצורכי הגנה על עצמי ופרטיות - מוצדק, סתם מזדון- לעולם לא.
אתם מגדירים את עצמכם כאנשים שניתן לסמוך על דיברתם- כאנשים אמינים? או שאתם משקרים כ"כ הרבה שאתם לא מאמינים אפילו לעצמכם?
לחלוטין כן. האנשים הקרובים אליי יודעים למה אני משקרת ומזהים בשנייה כשאני לא כנה, אני לא גם לא חשה צורך לשקר להם. לכן - אני נחשבת אדם מאוד אמין בקרב הסביבה החברתית שלי.
אבל בעבר, כן, מרוב מסכות כבר לא הכרתי את פניי שלי (אגי משעול כתבה על זה שיר מקסים לא זוכרת איך הוא הולך).
זה הכל חודש מגניב לכם!