1 באפריל

צבא, הדג נחש, והיסטוריה ../images/Emo57.gif

פורום סדירים היום בשעה 17:00 יתארח בפורום סדירים עו"ד זאב וישיב לשאלות הגולשים בנוגע לנושא סמכויות המפקדים ודרכי אכיפת המשמעת בצבא וכן הליכי חקירה ומשפט בצבא. בואו להתייעץ ולשמוע.
הדג נחש רגע לפני ש"הדג נחש" טסים לסיבוב הופעות בארה"ב הם מגיעים לפורום המעריצים הרשמי ועונים על שאלות גולשים
שורשים והיסטוריה איתי בחור, מחבר הספר "פעמון סדוק" יתארח הערב ב- 19:00 בפורום שורשים משפחתיים וידון עם הגולשים על תקופת העלייה הראשונה, על פרשות לא ידועות, על אנשים לא מוכרים, ועל הקשר שבין היסטוריה וספרות, ובין היסטוריה ואקטואליה.

Poonani

New member
היי אנשים

מנשמע<? הכל בסדר אצלי ואתם? יופי אני חדשה אני מאוד אוהבת את מקפליי הם מאוד רוקיסטים ורוקרים מאגניבים תביאו לי תמונות מאגניבות שלהם במיוחד של דני תודה אוהבת אתכם כפרות -אני-

loner in love

New member
נצל"ש

יש עוד מעט טופ 5 של מקפליי לכל בעלות ההיטס למיניהן... לא נראה לי שזה חדש אבל תמיד טוב לראות אותם

Poonani

New member
מאייייייייייייייייייייייייייי זאת א

ת????????????????????????????????????? וואיייייייייי שנים לא ראיתי אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!! וואי מאיייייייי בידיוק הבנאדם שאני צריכההההההה!$@ את יכולה להביא לי תמונות מאגניבות של דני?????? הוא הרוקר הכי חתיך בעולם!!!! אני חולה עליו יש לו קול מזה מאגניב!!! הוא הכי שווה שיש תביאי לי תמונות בטוח יש לך תמונות מהפעם ההיא שפגשת אותם לא? נו תביאי כבר נווווווווו נווווווווווו תודה נ.ב. Rock For Ever!

may90

New member
דיקלהההההההה

ממצב?! וואי את עדיין בחוג גבס?! אממממ ואין לי תמונות להם יש!

beyonce3

New member
צמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי?!

זאת מי שאני חושבת שזאת??היא קראה לעצמה בשם גנאי!מרד,מאי!מאי!תעניייייייייייייי!את תקועה עם הפון שלך כמו היום!

may90

New member
חח סורי אלה

אני עם יערה (הספיידרמן מפירומניה) בטל' ולא את לא מכירה אותה

Poonani

New member
אה נו

אממ מי זה הם? ואני לא בחוג גבס פרשתי כבר ממזמן אני עכשיו בחוג פלסטלינה מאיתך? שמעתי שאת בחוג סיירות איך זה? חשבתי על להצטרף אבל אין שם רוקרים חתיכים אז אני לא רוצה כלכך..

may90

New member
חחח אני מדריכה שם

הם זה מי שפגשתי: דאג, קון, ניל, דני, וג'ס ושריל הזונה

Poonani

New member
באמת? זה לא מעצבן?

הממ בכל מקרה אם יש לכם ידידים שאוהבים רוק (מקפליי) אז תביאי לי את האייסיקיו שלהם ואני אדבר איתם ואולי אני אפגוש אותם וגם אותך(!!!) במסיבה כפרה!! יהיה נחמד לראותא אותךךךךךך! ואממ תביאי לי תמונות שלהם

Poonani

New member
מה<????????????????????????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????? ואני חשבתי שאת חברה שלי את ממש מגעילה מאי את לא יודעת על מה את מדברת אני כועסת עלייך ובאסטד פופ לגמרי הרבה יותר ממקפליי ואל תגידי לשא! *שאל **לאש &*******שלא

may90

New member
דקלה את חולה

מקפליי זה פופ... באסטד זה פופ עם קצת פאנק.. מקפליי זה פופ... פופ.. אן סינק ללא ריקוד.. פופ..

Poonani

New member
מאי תפסיקי כבר

את לא יודעת כמה שהנושא הזה רגיש לי ואני עכשיו בוכה בגללך אני מקווה שאת שמחה את העלבת אותי מאוד את כנראה לא מבינה מזה רוק אמיתי וטוב לכי לשמוע באסטד נו לכי לכי כבר גם כן חבורה של וואנבי היי פייב

may90

New member
דקלה שתקי

רוק- פו פייטרס, נירוונה, אוונסנס, לד זפלין, פינק פלויד...

loner in love

New member
בואנה את מפחידה אותי

דבר ראשון... עד באסטד! דבר שני אם את חושבת שמקפליי זה רוק טהור ו"הכי רוק שיש" אז יש לך תפיסה נורא מעוותת על מוזיקה ורואים שאין לך מושג מהחיים שלך... את צריכה להכיר את המוזיקה ולשמוע אותה לפני שאת מחליטה לאהוב אותם כי הם שווים ו"מאגניבים" ואמממ כה אם זו מתיחה ל1 באפריל זו ממש מתיחה גרועה... או שזו לא מתיחה ואת פשוט גרועה...

may90

New member
דקלה מה קרה לך?!?!? מה היא עשתה לך?

היא צודקת! מקפליי הם הפופ הכי פופי שיש! זה כמו שחשבת שפייב זה האבי מאטל! זה לא!!

loner in love

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

*מורידה את הכובע* תודה באמת תודה גרמת לי לצחוק אחרי יום שלא הייתי קרובה ללחייך אפילו "פייב זה האבי מטאל" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שאמר לה להגיד את זה גאון

למעלה