1 באפריל

may90

New member
תאמיני או לא- זה מה שהיא חשבה!

יום אחד היא שמעה פייב ואמרתי לה:"לא ידעתי שאת אוהבת פופ.." והיא אמרה:"איזה פופ?!?!" אז שאלתי אותה בציניות:"אז מה זה?! מטאל?!!?" והיא ענתה:"האבי מטאל!" וממש התחלנו לריב על זה! אני ממש זוכרת את זה!

loner in love

New member
אוקיי

זה כל כך עצוב שזה מצחיק אוקיי פייב זה האבי מטאל, סבבה. עכשיו אני בטוחה שאת מעוותת אה ורגע, תני לי לנחש. מטאליקה זו מוזיקה קלאסית, נכון?

Poonani

New member
אמממ

אני? ממש לא מאי סתם משקרת למה את מאמינה לכל דבר שאומרים לך?? וחוץ מזה מטאליקה זה לא מוסיקה קלאסית זה פאנק ושבי בצד את רואה שאני לא כזאת מוזרה?

may90

New member
דקלה אני לא משקרת!!!!

את חשבת שפייב זה האבי מאטל! ומטאליקה זה מטאל!

may90

New member
סאם.. זה פאנק.............

נו שוב הוויכוח?@?!?!!? כל הזמן את מתווכחת איתי על מוזיקה! לספר להם מה חשבת על אטומיק קיטן?!?!?!!? רוק כבד אעלק~!!!!! אפילו פופ בקושי! איך הגעת לרוקקקקקקקקק?!?!?!?

Miss Kitty

New member
טוב,עכשיו זה בטוח 1 באפריל.

כי אין בנאדם אחד בעולם שיכול לחשוב שאטומיק הן רוק כבד.

may90

New member
היא יכולה.......

ותאמיני לי.. נראה לי עשו להורים שלה אחד באפריל עם כזאת ילדה... אבל... לא..

Poonani

New member
עכשיו מאי סתם מנסה ללכלך עליי

אני לא כזאת מטומטמת אטומיק קיטן לא רוק כבד

Poonani

New member
אממ......אמממ....אממ.....אממ....אממ

אממ....אמממ....אממ עבור

loner in love

New member
מטאליקה זה פאנק. וואלה.

אולי תלמדי אותי עוד כמה דברים? אני רואה שאת ממש מבינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטערת לאכזב אותך אבל סאם 41 זה באמת פאנק....

beyonce3

New member
למאי,יורי וחן.......

ס-ת-מ-ו!!!!!!!!!!!!!!!!איזה קורקינט עבר על אמא שלכן היום?מופרעות!

beyonce3

New member
לא משנה......

הקיצר דילקה...אני קוראת לה יורי,כי את יודעת למה..........."פקאצה בע"מ"...נו....מאי,אין לי כח להסביר לך,הסברתי לך לפניי 5 דק'!

loner in love

New member
בוגר, בוגר.

אין לך משהו יותר טוב להגיד אז את משתיקה אותי. רואים שאת יודעת לעמוד מאחורי הדעות שלך

beyonce3

New member
אמ...

חן,אם קרה לך היום משהו בבצפר,או מה שזה לא יהיה,על תוציאי את זה פה,ובטח שבטח לא עליי!אני ממש לא הולכת להתחיל איתך בוויכוח או ריב,ממליצה לך להירגע,אני ממש לא באה בכוונה שכזאת,פשוט שלושתיכן הגזמתן קצת.......אז דיי!

just jenny

New member
אבל היא לא הוציאה את זה עלייך../images/Emo12.gif

היא הוציאה את זה על הדיקלה הזאת או מה שמה... אההה שכחתי ש"דיקלה" ואת זאת אותה אחת.. חח פשוט נכנסת בשם משתמש אחר ואת ומאי עושות מתיחה
=|

למעלה