פרק 18 - "האמת"

Vintage Queen

New member
יאווו פיינלי!!

זוג מושלמיםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! יאיייייייייייייייי ~מאושרתתת~

legalyblond

New member
היה פרק מהמם!!! אהבתי ביותר

סנדי הוא האבא הכי חמוד בעולם!! אוליבר דפוקק סוף סוף הבינו את זה!! מריסה גם טיפשה היא מזה עצבנה אותי היום סאמר וסת הכי חמוודייםם אבל אני מרחמת קצת על אנה.. וריאן גם מסכן חמוד..אבל עכשיו יתחילו הדברים המעניינים סוף סוף!

POISEN G

New member
פרק 18 - "האמת"

תקציר: ריאן מנסה להזהיר את מריסה מפני אוליבר והיא לא מוכנה לשמוע. היא מבריזה מביה''ס והולכת עם אוליבר אלין למלון. היא מגלה במקרה פרט מחשיד עליו, וכשהיא רוצה ללכת משם, אוליבר מתחיל להשתולל. שירים: "Love of The Loveless" by The Eels "Three Feet Tall" by I Am Kloot "New Resolution" by Azure Ray "Watching The Game At Joes" by Mastersource "Self-Help" by Turin Brakes

noy13pour

New member
יששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סת ואנה נפרדוווווווווווווווווווווווווווווו יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
ספוילר לפרק הבא - מה שהיה בטריילר אחרי הפרק : ישששששששששששששששש סת וסאמר ישכבו..איזה חמודים

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo58.gif

לא ראית ? שהוא אמר.. אז זה היה סקס ואז היא אמרה....יאפ.. בחוסר חשק כזה..כאילו היה גרוע ...

F U N K Y GLOW

New member
נראה לי שזה היה ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

יותר בכיוון של שוק ... כי זה היה פעם ראשונה שלהם.. לא?

G A L 17

New member
וואוווו

אין לי מילים , הפרק הכי טוב שראיתי לדעתי.......... פעם ראשונה שפשוט לא יכלתי לזוז אפילו לשירותים , הטלפון צלצל ולא יכלתי לענות ף הייתי פשוט מרתק , במיוחד בסוף בקטע של האקדח .... פרק מדהים!!!!

JoHnYmYsTeR

New member
פרק מצויין!!!

אחד הפרקים הטובים...שהוכיח שוב שTHE O.C היא אחת הסדרות הטובות כיום בטלויזיה.. היה חסר לי דבר טיפ טיפה קטן..9 מ"מ הכדור בתוך הראש של אוליבר!!!!

bad attitude

New member
פרק אחד הטובים

איזה יופי לראות זוג מאוהב כמו מריסה וריאן תמיד אני שואף שתהיה לי מישהי כמוה לא מבחינת יופי אלא מבחינת ההתנהגות שלה שחברה שלי גם תתנהג ככה אבל עזבו זה לא הנושא בקיצור סוף סוף כולם הבינו שריאן צדק וכולם צריכים לבקש ממנו סליחה על זה שהפכו אותו לאיזה חולה נפש קטן וגילו עכשיו שאוליבר הוא החולה נפש בקשר לסת' ואנה...זה כזה שקוף שהוא אוהב את סאמר לא נורא סאמר לדעתי הייתה צריכה להיות איתו מההתחלה היא גם יותר יפה יאללה שיהיה לכולכם אחלה בוקר ואחלה יום ביי ביי

MaStIk BaZoOkA

New member
וואי איזה פרק טוווווב!!!

ריאן שיחק היום ממש יפה!!! איך מריסה יכלה להיות כל כך טיפה ולא להשים לב לזה שאוליבר משקר והכול.. ושהוא מאוהב בה..זה כל כך שקוף! העיקר היא נפרדה מריאן..והוא עוד המשיך ללכת אחריה.. אוליבר הפחיד אותי שהוא היה עם האקדח.. הוא השתגע קצת מקודם.. חבל שהוא לא הרג את מריסה או פצע אותה.. בקשר ללוק ולג'ולי זה נראה שעוד שניה הם מתנפלים אחד על השני.. (בלעעע..).. ג'ימי היה חסר לי =//... סת'-סאמר-אנה: אנה נפרדה מסת'! אחח..איזה כיף=]=]=]] אני שונאת את אנה..היא קרציה=/ סאמר חומד=] ..

אני כמעט בטוחה שכמעט כל אחת

במצבה הייתה נוהגת אותו דבר. לא הייתה לה דרך לדעת שאוליבר כזה משוגע (חוץ מהעובדה שהיא פגשה אותו בטיפול, אבל אחרי הכל, גם היא הייתה שם..) והיא רואה שהחבר שלה מקנא בכל דבר שהיא עושה, וזה מעצבן לחיות ככה, אז היא נפרדה ממנו. אתם רואים את זה כצופים מבחוץ שיודעים מה קורה, אבל תחשבו רגע מזווית הראייה שלה.. אני לא מאשימה אותה, אבל אני גם לא מאשימה את ריאן שנפגע מזה. אם היא לא סומכת עליו.... זאת בעיה.

noy13pour

New member
נכון אבל זה בולט

כששאני מדמיינת אותי במקום של מריסה מול אוליבר.. לפי ההתנהגות שלו איתה רואים שהוא אוהב אותה

ושוב, לה זה לא היה ברור

אולי כי היא לא רצתה לראות את זה. היא התנהגה אליו בערך כמו שהוא אליה בהתנהגות גלויה, היא הסתובבה איתו בדיוק אותו זמן שהוא הסתובב איתה, והיא לא הייתה מאוהבת בו. אני מניחה שהיא באמת לא רצתה לראות את זה ולא ראתה.... אבל אני מבינה אותה. ואביעד צודק.

למעלה