פרק 18 - "האמת"

Aviad1987

New member
נו מה יהיה סול? ככה מדרדרים !!

בקצרה? מריסה גילתה שנטלי החברה הידועה לשמצה של אוליבר היא בעצם הפקידה במלון בו הוא גר והיא מכירה אותה מגיל קטן, היא אומרת את זה לאוליבר והוא מתחרפן לה.. אחר כך היא מתקשרת לריאן (תוך כדי שהם בבית המלון) ואומרת לה שהיא בצרה, אוליבר יוצא עם רובה בידו ומנתק לה את הטלפון. סנדי וריאן מגיעים עם תגבורת ונכנסים למלון שאוליבר מאיים לפוצץ לעצמו את הראש.. ריאן מצליח לשכנע אותו להטיס את האקדח וזהו. ואנה וסת נפרדו.

Vintage Queen

New member
פרק שולץ!!

ממש נהניתי! ולוק נהיה חמודניק מפרק לפרק כל הכבוד לו על ההתערבות החיובית =] ג'ולי ולוק זה דוחה ברמות מטורפותת צריך למנוע את זה! חחחחחחחחחחחחחחחחחח נורא רציתי שאוליבר יירה בעצמו ודי, גם ככה לא יהיו לו חיים נורמלים חחח ואני מתחילה קצת לרחם על אנה.. אבל... שתעוףףףףףףףףףףף כבררררררררררררררררררר

האמת..

שזה היה נחמד אם הוא יורה במריסה, ורק אזזזזזז יורה בעצמו, לא?
חחחחח.. סתם לא באמת, אני חושבת שהדמות שלו מפגרת מדיי וסתם דירדרה את מריסה שלנו שנעשת מפעם לפעם למעצבנת יותר.

Aviad1987

New member
כן התסריט הזה הרבה יותר נראה לי

אוליבר: אני יורה!!!!!!! ריאן: חופשי. אוליבר: אבל במריסה קודם *יריה במריסה* ריאן: אוי נווו... עכשיו אסור לי להתגלח חודש. *רץ לעבר אוליבר, לוקח לו את האקדח ויורה בו* סנדי: (צועק מאחורה) גו ריאן!!

חחחחח קורע! אולי ננסח את זה ככה..:

אוליבר: מילים אחרונות מריסה? מריסה: (מייבבת ויורדת על הבירכיים..לא ברור מה היא אומרת). אלויבר: (מכוון את האקדח לראש של מריסה). ריאן: מה אתה עושה בנאדם?! זוז! תן לי...(חוטף את האקדח מאוליבר, ו...) *בום!* מריסה: אייי אייייי הבטן שלייייי אוליבר: חתיכת אידיוט! מה עשית?! (מכוון את האקדח לראש של מריסה) *בום!* אוליבר: ביי גבר...ג'ולייטה שלי מחכה לי" *בום!* סנדי: אווו שיט! התלכלכתי... בוא, בוא הביתה. *יוצאים מהדלת*

Aviad1987

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוד אנשים מוזמנים להציע את הסוף האלטנרטיבי שלהם

JoHnYmYsTeR

New member
שלי..לא יהיה קורע מצחוק ...

אוליבר:האקדח הזה לא בשבילך.. הוא בשבילי..*נותן לעצמו כמה כאפות שטות בשביל הכיף* מריסה:ראין!! יש לו אקדח.. אוליבר:למה עשית את זה?!?! למה?!!?? *עוד לטמה קטנה כזאת לעצמו* ריאן: *מחכה*... נו מה האוליבר הזה דפוק ? שיירה בה כבר!!! נמאס לי מהמבטא הבריטי המטומטם הזה...*צועק*,אוליברר למה אתה מחכה?! אין לי כוח לעלות כל פעם על מדרגה בשביל להיות בגובה שלה ולנשק אותה... ואז כולם נכנסים לחדר .. ומתאבדים התאבדות קבוצתית..ואנה פתאום נכנסת לחדר דרך החלון ואז מגיע מחבל מתאבד ומתפוצץ ביחד איתה,ובגלל ההדף עציץ נופל מהחלון פוגע בראש של קיילב והוא מת

Danielushhhh

New member
שלי..../images/Emo9.gif

ריאן: אחי תרגע, תוריד את האקדח, אל תירה *מוריד* ריאן: עכשיו תביא לי אותו בלי לירות *מביא* *בום* (ריאן יורה במריסה) סנדי: אין אין אין חגיגה. בלי בלי בלי בלי עוגה. איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?

למעלה