תכנית התוצאות היום בסטאר

../images/Emo58.gif תוצאות ../images/Emo18.gif

לינדזי עפה... אישית אני לא מבינה אפילו איך היא הגיעה לטופ 12 טוב מי אתם מהמרים הבא לעוף???

shalehet

New member
זה היה די ברור

מה שהפתיע אותי זה שג'סיקה הגיע לשלישיה התחתית... היא לא היתה כל כך גרועה ובשבועות לפני כן היא היתה אפילו מצויינת...

Juliann

New member
../images/Emo58.gif תוצאות

אני לא התפלאתי. לג'סיקה אין הרבה מעריצים אז למרות שיש לה קול ממש טוב היא לא תחזיק הרבה מעמד אלא אם כן היא באמת תפציץ כל שבוע. כל המעריצים של הבלונדיניות עם הקול החזק מצביעים לקארי
כל הבוטום 3 היו בנות- זה גם לא היתה הפתעה. למען האמת הבנות היחידות שיכולות לשרוד עד לטופ 5 הן נאדיה ואולי קארי. בזמן האחרון קארי מאבדת מעריצים לנאדיה ובצדק. הבנים יכולים לנוח בינתיים למרות שנראה לי שניקו לא יהיה בטוח עוד הרבה זמן... היה לי חבל שמקיילה היתה קרובה ללעוף אבל נראה לי שזה יתן לה סימן להפציץ שבוע הבא. השיר שהם שרו כולם יחד היה זוועה ! הרמוניה גרועה, השיר לא התאים להם, פשוט אסון. ואם ראיתם את הפרסומות לפני STAR הראה את ההצבעות של האסייאתים [זה לא נחשב זה סתם] והכי הרבה קולות קיבל אנואר ואחכ בו וקונסי.

d58

New member
מאוד צפוי../images/Emo58.gif

לא צריך להרחיב על הבחירה אבל מה שכן זה שבהופעה הקבוצתית ראו שלקרי יש את הקול הכי חזק שם! עוד משהו: נכון עם השיער האסוף, נדיה נראתה ממש כמו ביונסה??

cryptic Nina

New member
לי היא לא ניראתה כמו ביאנסה../images/Emo185.gif

בכלל לדעתי נדיה לא יפה... כי הכול אצלה כזה יוצא החוצה ( העיינים, הפה , חח הורידים בצוואר כשהיא שרה)

לדעתי היא ממש ממש דומה לביונסה...

לא רק עם שיער אסוף.. אמרתי מההתחלה-היא גרסא רזה של ביונסה.. רונה.XXX

14מתן

New member
בקשר לג'סיקה...

גם דיאנה דגארמו הייתה במשך חצי עונה כמעט כל שבוע בבוטם 3 ובסוף היא הגיעה לפייאנלז

14מתן

New member
../images/Emo148.gifחבל...../images/Emo148.gif

חבל על לינזדי
היא בחרה בשיר גרוע בשבילה וזה הרס לה אם היא הייתה בוחרת למשל את השיר שכל הקבוצה שרה היום היא לא הייתה עפה מקיילה הייתה צריכה לעוף לדעתי ואם לא היא שבוע הבא אז סקוט

למה?

מקיילה ממש טובה ויש לה הרבה אישיות.. וסקוט חמוד והוא שר ממש ממש יפה... רונה.XXX

Juliann

New member
BIG ../images/Emo58.gif שמועה לגבי ההצבעות

הבוטום 5 כולן היו בנות. זאת שמועה כמובן אבל בהחלט אפשרית. הייתי אומרת שרק נאדיה דורגה גבוה.

הגיוני מאוד

הבנות ממש לא מרשימות השנה ולגבי ג'סיקה בעיני היא מזעזעת, she looks like 40 years old trash יש דברים שקל יותר להגיד באנגלית בעצם כמעט כל דבר

cryptic Nina

New member
זה שאין לה צוואר../images/Emo185.gif

ממש ממש הורס אותה. אני ישר שמתי לב. ובן אדם בלי צוואר זה בעעעע גם לרוני סופרסטאר אין אחד כזה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי!

אני אוהבת אנשים שמוטרדים מדברים דביליים בעיקר כי גמני כזאת

הבנים הרבה יותר טובים מהבנות השנה..

מסכימה
... וג'סיקה שרה ממש יפה אבל היא מזכירה לי גרסא מוזרה של חנה גור *במראה*.. הקטע שאין לה צוואר זה דיי מעוות והשיניים שלה.. חחחחחח קיצר-מסכימה
... רונה.XXX

הבנים הרבה יותר טובים מהבנות השנה..

מסכימה
... וג'סיקה שרה ממש יפה אבל היא מזכירה לי גרסא מוזרה של חנה גור *במראה*.. הקטע שאין לה צוואר זה דיי מעוות והשיניים שלה.. חחחחחח קיצר-מסכימה
... רונה.XXX

Reutk

Active member
../images/Emo58.gif

לינדזי הייתה אחת הפייבוריות שלי בהתחלה אבל היא נהייתה נורא משעממת אז מזל שהיא עפה אני חושבת שבו, קארי, ונדיה הם כרגע הפייבורטיים של אמריקה. הם לא מפרסמים למי היו הכי הרבה הצבעות?

למעלה