תכנית התוצאות היום בסטאר

אבל איך שלינזי שרה בסוף התכנית היה

פשוט נוראי!! היא נשמעה כמו כלב גונח... רונה.XXXXXXXXXXXXXXX

כן../images/Emo4.gif

אני חושבת ששרה הייתה היחידה שלא שמעו בקול שלה שהיא עצובה כשהיא שרה פעם אחרונה..

MoGanC

New member
מהההה???

בדיוק להפך,היא שרה כזה דכאוני ונראה כאילו היא עומדת למות על הבמה בכל שנייה!

14מתן

New member
אני יותר אהבתי את ההופעה שלה אחרי

שהיא עפה (של שרה) מבחינה הווקלית כמובן כהופעה זה היה משעמם

לא נכון...היא נראתה כאילו היא הולכת

למות אבל זה לא השפיע על הקול שלה..זה מה שאני אומרת.. רונה.XXX

Fairywitch

New member
למי שלא צפה היום עדיין.

גם אני לא צפיתי, אבל התפתיתי ללחוץ על הודעת ספוילר מסומנת- מגיע לי
נו, טוב- צדקתי
היא הייתה צריכה לעוף בשבוע שאלוהה עפה, ואני אומרת את זה למרות שבהתחלה אהבתי את לינדסי. היא פשוט איכזבה. לדעתי בפעם הבאה ג'סיקה תעוף. מועמדים נוספים לעוף- מיקיילה/סקוט/ניקו.

darklighter

New member
היה צפוי....../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

לינדזי שרה ממש גרוע אתמול וגם היום בסוף התכנית...היא הידרדרה מ"לא משהו" ל"גרוע"... קצת הופתעתי שג'סיקה בבוטום 3 כי היא דווקא די טובה... רק חסר לה כריזמה...וצוואר...כמו שציינו קודם... מקילה לא עפה עדיין אבל אני מעריכה שזה יקרה בקרוב... נראה לי מאוד הגיוני מה שאמרו שהבוטום 5 כולן בנות...ובטח רק נדיה לא בבוטום 5...לקארי יש הרבה פוטנציאל אבל היו לה הרבה הופעות מאכזבות... דווקא ההופעה של אתמול הייתה ממש טובה... מעריכה ששבוע הבא בבוטום 3 יהיו מקיילה, ג'סיקה וניקו...מתוכם נראה לי הכי הגיוני שג'סיקה תעוף... כי משום מה הרבה אנשים אוהבים את האישיות של מקיילה...

Jinx007

New member
פשוט בושה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך הם יכלו לאכזב ככה?!?!?!?!!?!? למה??! למה לינדסי!?!? כ"כ אהבתי אותה...
זה לא הוגן...לא הגיע לה ללכת..היו שם כאלה שיו צריכים לעוף במקומה! קודם שרה, עכשיו לינדסי...בקצב הזה הם יעיפו את אנואר שלי בתוכנית הבאה..(חמסה חמסה חמסה בלי עין הרע)

14מתן

New member
נצלש ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

יודעים מה יהיה הנושא של שבוע הבא ?

לפי מה ששמעתי בשבוע הבא

זה יהיה שירים שהיו מקום ראשון ב - american billboard שזה סבבה כי זה מאוד מגוון...

R o t e m O p

New member
תגידו, כל שנה יש להם את אותם

קטגוריות ? כאילו מה, הם לא מגוונים לפעמים ?!

למעלה