תכנית התוצאות היום בסטאר

Juliann

New member
לא מפרסמים.. ובקשר לפייבוריטים

קארי אומנם פייבוריטית אבל כל שבוע היא מאבדת מעריצים... אנואר וקונסי הם עוד שני פייבוריטים של האמריקאים.

Reutk

Active member
אם נשווה לכוכב נולד

|בורחת מהאבנים| קארי היא הסשה של האמריקאים

Fairywitch

New member
*סוקלת אותך* -בעיקר כי...

הקול של סשה לא מתקרב לקרסול של הקול של קרי
(לא שאני יודעת איך לקול יש קרסול, אבל הבנתם...)

d58

New member
מצחיקה... התכוונו שהיא דומה לה בקטע

של הפייבוריטיות כי בהתחלה קרי כמו סשה הייתה פייבוריטית גדולה ובנתיים היא לא עומדת בציפיות דרך אגב, גם אני מעריצה גדולה של סשה והקול

Reutk

Active member
אני חושבת שחנה הבינה את זה

ומה "גם אני" מי עוד?

Reutk

Active member
חמודה../images/Emo13.gif

היא התכוונה שהקול של סשה לא מתקרב לקול של קארי. הקול של קארי יותר טוב.

14מתן

New member
מעעע ???

בפרק שעכשיו שודר של התוצאות star
ערכו את הסוף של הפרקקק !!!

14מתן

New member
אמממ אני לא בטוח עכשיו

אני אחכה עכשיו לסוף התוכנית ואגיד לך אם באמת ערכו

14מתן

New member
אוקיי אז לא טעיתי ! הם כן ערכו !!!

בבוקר שראיתי אז ראיין אמר לג'סיקה שהיא "בטוחה" ואז הוא אמר אחת מכן תעוף בלה בלה בלה ואז הוא אמר "אני מצטער מקיילה, יש לי בשורות רעות...*הפסקה* אנחנו נצטרך למתוח אתכן עד אחרי הפרסומות..." ואז היא התחילה לצעוק עליו
ואז אחרי הפרסומות זה היה כבר איך שזה היה שהוא אמר מי שנשארת היא...מקיילה

אוףףףףףףףף לא ראיתי!!

ראיתי רק בצהריים
אני ואחותי מקליטות את כל הפרקים וראיתי רק את הערוך וזה גם מה שהקלטתי *מבואסת*..
אבל אני לא יכולה להישאר מבואסת כי למארון יצא סינגל חדש ואני בשמיים!!!
רונה.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ליאוריש

New member
חבל...

יש לה קול מיוחד ועדיף ממקיילה וג'סיקה כי ג'סיקה יש לה קול טוב אבל מעבר לזה...אין כלום. מקיילה כבר הגיעה לשלבים שהיא מעצבנת מאוד וזה לא טוב בטלוויזיה... ניקו לדעתי יעוף בשלבים הבאים וגם ג'סיקה.

cryptic Nina

New member
ללינדסי אין קול../images/Emo185.gif

ומבחינה קולית היא בעעע בל יש לה הופעה יפה ( מראה) ובגלל זה אמריקה לא הצביעו להעיף אותה עוד קודם כי היא יפה יחיסית לשאר

Jinx007

New member
דווקא יש...רק חבל ש...

המסכנה לא יכולה לבחור שירים נורמליים שיראו את זה!

MoGanC

New member
היה נחמד

למרות שהדלקתי את הטלוויזיה בדיוק כשחזרו מפרסומות וראו את הבוטום 3,ידעתי שלינדסי תלך אבל קיוויתי לנס ושמקיילה תעוף.נו טוב,אולי שבוע הבא :}~ יפה איך שלינדסי דפקה הופעה יפה בסוף התוכנית,כשהיא לחצה את הידיים של השופטים (אפילו שזה רק להצגה,הרי היא תיפרד מהם בצורה נורמלית אחרי התוכנית בכל מקרה).סה"כ יש צדק בהעפה.אני אישית חושב ש6 המקומות האחרונים היו כולם בנות,שבראש יש את קרי או נאדיה (נו טוב,אין הרבה ברירות פה xD).כל החלוקה הזאת לבנים ובנות בשלבים המוקדמים גרמו לכך,מספיק לראות את הפורומים של איידול בתקופת הטופ 24 שאנשים אומרים שהם אפילו לא טורחים לראות את הערב של הבנות,אז זה דיי צפוי שזה יקרה.

MoGanC

New member
חח

איזה שיר גרוע הם שרו ביחד כולם.ציפיתי למשהו קופצני יותר =\ ראיתם בסוף בו שכח להרים את היד ונזכר בשנייה האחרונה :X ונראה כאילו הוא עשה פן <_<.זה נראה כזה... אהה....

למעלה