תכנית התוצאות היום בסטאר

R o t e m O p

New member
בנתיים אין הפתעות

מי שצריך ללכת הלך... שבוע שעבר זאת הייתה לינדזי והיום מיקיילה. יש לי הרגשה (או יותר נכון תקווה) ששבוע הבא אנתוני הולך לארוז.

14מתן

New member
מה זה היה השיר המכוער הזה....

מה זה היה השיר המכוער הזה שהם שרו ??? זה יהיה השיר של הזוכה ? הם מתעקשים שהזוכה בעונה הזאת יכשל ? חוץ מזה, אני מרוצה מהתוצאות
לשלושתם הגיע להיות בבוטם 3 וכמובן שהגיע הזמן בשביל מקיילה

R o t e m O p

New member
זה שיר ממש יפה ! אבל הם הרסו אותו

He ain't heavy, He's my brother זה שיר קלאסי זה היה נורא... אין שום התאמה בשיט בין האנשים האלה שיפסיקו לתת להם לשיר שירים ביחד זה פשוט נוראאא !!! וגם זה שיר על מלחמה והם הוציאו את כל המשמעות ממנו במקום לעשות אותו שקט ומלנכולי כמו שהוא צריך להיות הם ניסו לעשות אותו קיצבי זה היה פשוט רע

MoGanC

New member
אשכרה איזה שיר מעפן

אהבתי את השיר שהם עשו בפרסומת לפורד.איזה מצחיק שהם היו קטנים כאלה

MoGanC

New member
DING DONG THE WITCH IS GONE!

עכשיו סוף סוף התוכנית מתחילה.מעכשיו זה מתחיל להיות קשה,כי כולם יודעים לשיר.

תגידו,

מתי הייתה תוכנית התוצאות אתמול?! כי בשעות שהיא הייתה אמורה להיות, היא לא הייתה... רציתי לראות את הסירטו על מיקיילה
באודישנים היא הייתה הכי טובה
שאנתוני יעזוב כבר...משווים לקליי, אבל בתכל'ס אין מה להשוות... קליי מעולה ואנתוני...אנתוני סתם כזה

R o t e m O p

New member
זה היה היום

היו בעיות עם ההצבעות ועשו הצבעה חוזרת אתמול (בגלל זה לא שודר אתמול הפרק) היום בבוקר הייתה את תוכנית התוצאות. כבר הפסדת 2 שידורים חוזרים צריך להיות עוד אחד ב-8 בערב אם אני לא טועה תבדוק בכל זאת ליתר ביטחון...

Sweet Misery

New member
צומי זה סבבה. ../images/Emo22.gif

אבל אני לא אוהבת את המילה "צריכה". זה מחייב מדי.

../images/Emo42.gifלמה לא הראו בסטאר וורלד את

מה שהיה באמריקה? ששרו שוב את כל השירים? בעע, ביצ'ס. בכל מקרה... אנתוני לא הכי טוב שם, אבל אני לא חושבת שכבר עכשיו הוא היה צריך להגיע לבוטום ט'רי, וגם לא נדיה. ושסקוט יעוף כבר! הוא מעצבן!

STA1

New member
היה היום שידור..לא יודע למה..אבל זה

טוב שמקיילה עפה..היה לה אופי מעולה אבל חרא קול..ומי שהיה בתחת היו מקיילה,ניקו וסקוט..ולמעלה היו הכי טובה הייתה קרי ואחר כך אנואר ואחר כך קונסטנטין..

ועוד משהו

לגבי נאדיה, זה שהיא היתה ב-3 הנמוכים זה מראה שאין לה בסיס מעריצים חזק, והיא די תלויה בהופעות שלה כל שבוע, בניגוד לקארי למשל שגם אם יהיה לה רצף של כמה הופעות גרועות, המעריצים שלה יצביעו לה בכל מקרה וישמרו אותה בתחרות. בגלל זה אני כבר לא בטוחה שנאדיה תגיע לטופ 4 או 5.

לא יודעת למה אבל...

רק בשבועיים האחרונים שהתחיל כל הקטע שמקיילה יהודיה ויש לה חוצפה ופינוק יהודי וקראו לה נסיכה יהודיה פתאום היא פעמיים ב3 הכי נמוכים והשבוע היא גם עפה.. לא היה לה קול שגרתי זה נכון אבל זה מה שהיה יפה בה... אין לה קול שעולה לגבהים או נמוך גברי כזה יש לה משהו.. מן סוג של קול שכשאתה שומע אותה מדברת אתה פשוט לא מסוגל להאמין שהיא אשכרה מסוגלת לשיר.. והיא כן!! ואז זה הפתעה וזה מה שיפה בה.. אני אוהבת אותה מאוד וחבל לי עליה אבל היא בת 17 העולם עוד לפניה...!! ובעיני היא גם יפהההההה.. יש לה יופי מיוחד....... היא מצחיקה יש לה אופי מדליק אין פשוט חבל!!

SHTRUDIDI

New member
כמו שצריך

השלישיה הייתה בדיוק כפי שרציתי שתהיה והמועפת השבועית בדיוק מי שחשבתי שצריכה להיות,שבוע שני שהאדם שמגיע לו ללכת הולך וזה נפלא,אני אוהבת את זה שההצבעה יוצאת הוגנת ולא דופקת אנשים שלא מגיע להם.

Fairywitch

New member
שמתם
איך סיימון התמוגג כשהוא

ראה שאמריקה שוב הסכימה איתו
כל מי שהוא לא אהב הפעם- היה בבוטום 3...

darklighter

New member
חחח נכון../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

אבל לדעתי מה שהוא אמר לקארי סתם מיותר זה סתם ילחיץ אותה ויגרום לאנשים לחשוב שהתחרות לא פיירית...

למעלה