תכנית התוצאות היום בסטאר

Juliann

New member
זה לא חדש שסיימון בוחר פייבוריט

שנה שעברה פנטזיה, לפני זה רובן.. במקרה של רובן וקליי הוא דווקא צידד בקליי בטופ12/טופ 10 אני זוכרת שהוא אמר בראיון "כולם צריכים לשים את כל הכסף על קליי כי אני לא רואה מישהו שמסוגל לנצח אותו" ואחרי זה הוא עשה תפנית 180 מעלות והתחיל לרדת על קליי כמעט כל שבוע. GO FIGURE! מוזר הסיימון הזה אבל אני רואה אותו עושה משהו קצת דומה עם בו וקארי. בשבועות הראשונים הוא החמיא לבו כל שבוע בהגזמה שהוא צריך לנצח פתאום תפנית והפייבוריטיזם שלו הלך לקארי. אמריקה מקשיבה לסיימון, מה שאומר שהטופ2 שלנו יהיו כנראה בו וקארי.

בשנה שעברה

סיימון העדיף את לה טויה ורק אחרי שהיא עפה הוא עבר לפנטייז'ה, מה שאומר שלא תמיד מקשיבים לו, וטוב שכך כי אני לא שוכחת לו שבאודישן הראשון של קוני הוא אפילו לא רצה לשלוח אותו להוליווד

נועה167

New member
:):)

היא חמודה לדעתי ויש לי אישיות מיוחדת והכל אבל לא היו לה הרבה הופעות טובות. מאז שהיא התחילה לשיר שירים יותר עצובים כאלה זה היה פשוט לא היא והיא לא שרה אותם פעם אחת אלא שבוע אחר שבוע וזה היה כבר ממש לא מתאים. וגם תכלס יש טובים ממנה. קיצר אני שמחה שמי שהיה צריך לעוף עף :) אני רק בשוק שנדיה הייתה בבוטם 3 כי היא מעולה.. ההופעה שלה שלשום לא הייתי וואו כמו תמיד אבל היא הייתה דיי טובה. אבל חפיף העיקר שהיא נשארה!

למעלה