"דרוש מנהיג"-פרק 3

E u r o b o y

New member
"דרוש מנהיג"-פרק 3

כל מה שקשור לפרק 3 שישודר הערב ב-20:45 ,נא לשרשר לכאן!

מדיחים מישהו לפורום.הפורום זה פה../images/Emo6.gif

סתם הצחיק אותי השם שבחרו ל"ועדה" הזו...

whozzerre

New member
יוסי בן דוד מתבלט

למרות שלא קיבל הרבה זמן מסך, הדקות שדיבר מיצבו אותו כמנהיג החבורה.

adir699

New member
מי באמת התבלט?

נראה לי שאנשים מאבדים פה את האובייקטיביות מרוב שהם רוצים לפרגן למישהו.אני בטוח שהאמת לא תלויה בפירגונים אלא במציאות. מעל כולם בלט הפרק הזה איקי.

בושההה.....עופר אמן והיית נשאר!!!

אני חייבת להגיד שראיתי את התוכנית והזדעזעתי מהתנהגותה של קרן במהלך הפרק. היא הייתה פשוט מגעילה לעומת עופר שבאמת הלך בדרך הטובה. קרן היא בוטה לא מסוגלת להקשיב לאחרים ובקיצור: כל התכונות שהיא הציגה לנגד עופר אפשר להגיד אותן עליה. אני חייבת לצין שאין לי שום קשר אל עופר ואני לא מכירה אותו ומתוכנית אחת יכולתי לראות את הדברים הללו. הזדעזעתי מבחירת השופטים ואני חושבת שכל אחד ואחד שהצביע לקרן שגה ברמה מאוד גבוה. למרות הכל אינני יכולה להעיד על כך שקרן באמת כזוו כי איני מכירה אותה אישית, לכן אני מתנצלת מראש על טעויות שעלולות להתעורר במכתב זה, שנכתב על סמך הפרק בלבד!. ובכל זאת היה מאוד חבל לי לראות שקרן התנהגה בכזאת אלימות מילולית וכל כך פעלה נגד עופר לאורך כל הדרך ולפי דעתי ללא סיבה. אני בטוחה ומשוכנעת כי יש עוד הרבה החושבים כמוני!

Gever007

New member
צודקת מאה אחוז!!

כל הכבוד לך! קרן צריכה להתבייש בעצמה אמן תפסיד ותעוף בפרק הבא....

yanivreuven

New member
פשוט מסכים

קרן היתה ביזיון ועוד יותר קומם אותי שהשופטים קנו את זה

thecatlover

New member
עופר אורנשטיין

כזה פלוץ. יו איך הוא מזיל ריר על יעל בן דב.. בעע בא לי להקיא. הלוואי שהשידור יקטע באמצע!! טלעד, תבינו, שום דבר לא יציל אתכם מלעוף מהמכרז. ובטח שלא ריאליטי מטומטם כזה! לעם ישראל לא דרוש מנהיג! לילה טוב

Gever007

New member
את טועה של החיים!

מה הקשר בכלל אבל לא משנה כי זו הדעה שלך......

עופר, אתה אמיתי!

שלום חברים. כפי שאתם רואים חזרתי! רק רציתי להגיד שאף אחד לא שלח אותי, ובטח לא עופר, הוא כרגע , לפי מיטב ידיעתי מופיע באירוח בבלוג, אני פשוט נתנייתי שמעריץ אותו אחרי שראיתי את דרך עבודתו, ונוכחתי בתכונותיו הנדירות, ואני חושב, שדווקא הערב ראינו כמה שהוא אמיתי ,לא צבוע, ובזה הוא גדול. ואם פגעתי במישהו אז סליחה,... כי בסך הכל כולנו ישראל ואנחנו באמת רוצים רק לעזור ולפעול באמת למען החברה. ועופר ,אני תמיד אהמין בך ובדרכך, והלוואי וכולם יראו איזה מנהיג ואיש גדול אתה.

דניאל421

New member
הלוואי שכל מנהיגי ישראל ילמדו

אי אפשר לומר חצי מילה רעה על בחור אמיתי מאמין בבני נוער וביכולות שלהם אני כחיפאית מתבישת במועמדת שכביכול מיצגת אותנו אך בוודאי לא אותי ועוד רבים כמוני

omri794

New member
עופר היית תותח../images/Emo8.gif

גבר לפחות עשית את שלך ולא נורא עם הודחת אהבתי את אופן ההנהגה שלך אשמח לקבל תגובה ממך או בכלל מאנשים...

למעלה