"דרוש מנהיג"-פרק 3

Gever007

New member
עופר הייתה אחלה לדעתי אתה אמור להיש

אתה אמור להישאר , היא סתם השמיצה כל התוכנית והיייתה שויצרית על עצמה לדעתי... אני מאמין בדרך שעשית ולדעתי זו דרך טובה ונכונה לביצוע. בקשר לקרן , חבל שנשארת... כי לדעתי לא ביצעת את המשימה כמו שהיה צריך כל הזמן דיברת בלי לתת גם לעופר לדבר וגם לא ענית לעניין על השאלות ששאלו אותך. אך נראה את ביצועיך במהלך התוכניות הבאות ונראה האם באמת הגיע לך להישאר בתוכנית.........

E u r o b o y

New member
הצביעו עכשיו בסקר החדש

האם עופר אורנשטיין טעה או צדק בהחלטותיו והאם התנהג נכון? עכשיו בסקרים.

E u r o b o y

New member
אירוחו של עופר אורנשטיין הסתיים

בכל אופן,מדי שבוע לאחר הפרק יתארח המועמד המודח ב-BLOG TV כאן בתפוז. קישור לאירוח יופיע תמיד בראש הפורום מיד לאחר תום כל פרק.

דניאל421

New member
בושה וחרפה

בושה וחרפה למר בני גאון ולגברת נאוה ברק שהשאירו אחת שמתנהגת כמו ליצנית לעומת מנהיג אמיתי באמת לא ברורה התוכנית הזו??????

baby 5

New member
עופר אורנשטיין

אני מכיר את עופר אורנשטיין עוד מילדות , למדנו יחד 8 שנים אני מכיר את יכולותיו וכישוריו אשר הוכיח כבר בנעוריו . עופר , אני עוקב אחריך כבר תקופה ארוכה ... המשך בדרך זו ויאללה לראשות עיריית נתניה !!!! בהצלחה . רפי א4 - ח4

E u r o b o y

New member
עופר אורנשטיין פועל לקידום מעמדו

עופר היה לא בסדר וזה התבטא בעקשנותו ובאי ההודאה שלו בטעויות. הוא עשה הכל על דעת עצמו,והרושם שאני קיבלתי הוא שהוא בא לקדם את מעמדו ודרכו בתוכנית ,ללא כל התחשבות בחברי הקבוצה האחרים. הוא בא לקדם כאן מטרה?לא.הוא לא בא לקדם את החזון שלו,אלא רק לקדם את עצמו לראשות העיר נתניה.וכשקרן אמרה לו שהוא נמצא בתוכנית רק בגלל שהוא רוצה להיות ראש העיר בעתיד,הוא לא הגיב.שתיקה כהסכמה.זה ,בנוסף להתבטאותו בבית הספר בנתניה "אתם תוכלו לעזור לי להמשיך ולהתקדם הלאה בתוכנית בתור נתנייתי..."-מה זה?זה ברור כשמש שהסיבה היחידה להשתתתפותו בתוכנית הייתה ממניעים של קידום עצמי בלבד וחבל.חבל שאיש מוכשר וחכם כזה מנצל במה כזו לקידום מעמדו. אין לי שום דבר אישי נגדו,הוא באמת נראה לי אדם חכם ומוכשר,אבל קידום בחיים משיגים ע"י מעשים,התמדה והשקעה-ולא ע"י ניצול תוכנית טלוויזיה. הפורום עשה החלטה נכונה בהחלט-עופר אכן היה צריך לעזוב אחרי היום.

אלעד555

New member
מה קשור קידום מעמדו??????

אני חושב שטבעי לחלוטין שכל אדם יהיה יותר קרוב לאיזור מגוריו. זה שהטיעון בפורום היה על "למה נתניה" היה ממש לא ענייני ואם הבחור מוכר בעיר שלו ועל ידי זה הוא מבקש שירתמו מה רע בזה היו דברים גרועים יותר!!!

אלעד555

New member
../images/Emo35.gifשאלה להפקה../images/Emo35.gif

בלי לפגוע באף אחד אבל כמובן שאין מה להשוות בין המנהיג לתוכנית השגריר איזה משימות מטופשות בחרתם על מנת למצוא את המנהיג הבא ואם כבר שואלים אחרי שצפיתי בשלושת הפרקים (רק בגלל שחברה שלי אוהבת) מי נשאר לנו בתוכנית כל מי שהיה אמין מנוסה ואמביציוני פסלתם מי נשאר
האמת אני שואל לטובת התוכנית שרק מדרדרת...

אלעד555

New member
שאלה להפקה?????

בלי לפגוע באף אחד אבל כמובן שאין מה להשוות בין המנהיג לתוכנית השגריר איזה משימות מטופשות בחרתם על מנת למצוא את המנהיג הבא ואם כבר שואלים אחרי שצפיתי בשלושת הפרקים (רק בגלל שחברה שלי אוהבת) מי נשאר לנו בתוכנית כל מי שהיה אמין מנוסה ואמביציוני פסלתם מי נשאר
האמת אני שואל לטובת התוכנית שרק מדרדרת...

עופר-היית ותמיד תשאר...

עופר היית המתמודד היחיד שהאמנתי גם בחזון שלך--סטודנטים למען ילדי השכונות וגם בך כאדם, אישיות בעל עקרונות ואדם הגון ישר וכנה. בשבילנו תושבי נתניה אתה באמת המנהיג ואנו מאמינים בך שעוד תצליח להגשים את חזונך וכן בטח שבנתניה.... ראש העיר הבא--- זה יהיה רק לטובתנו אם זה יהיה אתה תצליח...

למעלה