"דרוש מנהיג"-פרק 3

jan18

New member
הראו אותי אתמול בפרק

התלוותי לעופר וקרון במשימה שלהם בנתניה ורק רציתי להגיד שעופר הרבה יותר רציני ונחוש מקרן שכל הזמן רק השתעשעה ולא היתה רצינית..

../images/Emo150.gifעופר קצין וג'נטלמן

עופר קצין במילואים בצנחנים, היית ג'נטלמן גם מול הבוטות של קרן, אצלה הקרן היא הקרן על האף, ואצלך הקרן היא קרן אור. כמו שנאמר "איזהו גיבור הכובש את יצרו?" ואתה בהחלט היית גיבור גם מבחינה זו. המשך להצליח...

ליאור52

New member
אורנשטיין הרשמת אותי

בפרק הראשון עבדת בשטח במקום לדבר בפרק השני הוכחת שגם במצלמה נסתרת יש לך אמינות בסיסית שלא התפתת לראש עירית נתניה בפרק השלישי הפגנת יוזמה אמיתית שיש מאחוריה גם חזון - להניע בני נוער והכי חשוב שמרת על אצילות מדהימה ולמרות כל ההשמצות של קרן לא ירדת לרמתה ואפילו פירגנת לה . מדהים שרק בסוף קרן אמרה :" סוף סוף הכרתי לחיוב מי זה עופר " וזה רק מראה שאילו היו נותנים לך צ'אנס היית מוכיח את היכולות שלך

קרן מניפולטיבית

קרן נתנזון קחו את שלוש האותיות האחרונות של שם המשפחה שלה ותוסיפו את האות ה מה תקבלו? זה מה שהיא .כל הזמן משחקת בעינים שלה, פתאום ברגע האחרון כמו בטנלובלה היא מגלה את עופר? מעניין מאוד!לי נראה שפשוט רצתה לתקן את הרושם הרע שעשתה ולהיות נחמדה, את לא עובדת עלינו.

romus1234

New member
גועל נפש של התנהגות מצד עופר!

ראיתי את עופר ואת ההתנהגות שלו ואני יכול לסכם אותה במילה אחת גועל נפש! הוא מרוכז בעצמו ,שחצן ,לא מוכן להכיר בטעויות, מוכן להשמיץ ולהתנהג בצורה אנטי חברית בעוד שנדרש להעביר ביקורת עיניינית כפי שעשתה יפה קרן שלא נגררה לדמגוגיה הזולה והיצרית שלו.הוא כל כולו נפוח ומדבר בסיסמאות גם שנדרש להודות ולהגיד דברים לעניין פתח במין סיפור קורע לב שהוא משכונת בן ציון בנתניה ושהוא היה מאמן כדורסל, מה זה שייך? הוא ניסה לבנות את מעמדו תוך עשיית דה לגטימציה לקרן מצד אחד ותוך דיבורי סרק נפוחים ודמגוגיה ,כלום אגרופו המתנופף עזר לו מול גברת ברק??? למען הגילוי הנאות אני למדתי איתו בבית הספר,תמכתי בו כצופה במרוץ אך אחרי התנהגותו היצרית המשמיצה כלפי קרן הפופוליזם הזול שלו והעובדה שלא ידע להודות בטעויות אלא המשיך להתקיף. תמכתי לחלוטין בקרן שידעה להיות ענווה וחשבתי שראוי היה לו ללכת וטוב שכך. נ.ב. גם ללכת צריך לדעת איך ולא בהסטת הכסא אחורה בעצבים!

נתן12

New member
שקר !!!!!

לכבוד romus1234 !! לפי דעתי עופר התנהג בצורה מנהיגותית ביותר לאומת קרן והיא השמיצה אותו והוא לא אמר שום מילה רעה עלייה בפורום ואפילו ראיתם את זה!!

ליאור52

New member
אתה שתול ושקרן

לא נראה לי שהיית איתו בבית הספר . לפי התגובה שלך ברור שאתה שתול של קרן ולא אוביקטיבי - קרן הייתה ענווה ?! תגיד לי ראית את הפרק בכלל ? !

נתן12

New member
טוב מאוד!!../images/Emo127.gif

עופר אתה מנהיג אמיתי לא נורא שהפסדתה אומרים מי טעיות לומדים אבל לך ברוך 'ה לא היו טעיות אתה מנהיג הנהגתה את נתניה ואתה ממשיך להנהיג אותך עופר מעריץ שלך נתן!!
יצאתה צדיק!!!
בהכול!

דניאל421

New member
../images/Emo119.gifהתנהגות אצילית מהי?

כאשר קראתי את הודעות הפורום נדהמתי שיש כאלה שלא מבינים את פירוש המילה אצילות. כשצפיתי בתוכנית האחרונה(פרק 3) זה היה כל כך ברור- אין בכלל מה להשוות בין עופר לקרן, עופר הוא מליגה אחרת. קרן בתור בחורה ועוד "אנגליה" כמו שדאגה לומר צריכה ללמוד עוד הרבה...

עופר- תמשיך להצליח../images/Emo140.gif

עופר, אני ועוד רבים מתושבי נתניה אוהבים אותך, ובלב שלם מאחלים לך המון הצלחה בהמשך בכל אשר תעשה...

למעלה