דרוש מנהיג-פרק 4

a n i 1 2 3

New member
תבדקי? ואיך בדיוק?../images/Emo163.gif

ושוב תאורית קונספירציה.... במקום להפנים. נתנזון המניפולטיבית והדורסנית לא התאימה להיות מנהיגה. כמו בכל מקום בו היא עבדה עם אנשים. אף אחד לא סבל אותה ולא חשב שיש לה כישרון מנהיגותי אלא יחצנות עצמית זולה.

רים

New member
גזענות שחור על גבי לבן

וכולם כמובן בוחרים בה איזה סוג מנהיג יצא מהתוכנית הזאת אם לא מנהיג שלמען אינטריסים אישיים מוכן לחצות קוים אדומיים כדי להגיע למטרה אישית קואליצות/שיקולים של מי ישאר ומי יצא לא מפתיע שרק עביר וודים הצביעו נגד המה שמה..... מנהיגים כמו המנהגים שלנו הכל למען ניצחון אישי אין אידיולוגיות אין ערכים אין קווים אדומים לאן אתם מנהיגים???? לגזענות?!!!!!!! יופי של מנהיגות יופי של תוכנית יופי של שופטים!!!!

jan jak ruso

New member
המבחן של המדינה - יוסי ראשון

הפעם הגזימו עם שיקןלי העריכה של התוכנית...מילא לא להראות את הקבוצה של יוסי בן דוד מלמדת...אבל לא לשדר את העובדה שבמבחן האמיתי שנערך באולפן בהשתתפות הילדים, הצופים, והקשישים....יוסי לבטח קיבל את הציון הגבוה ביותר - זו כבר חוצפה...

robroy1

New member
צודק יוסי קיבל מאה במבחן האמיתי

העריכה מגמתית ולא הוגנת יוסי קיבל את הציון הכי גבוה לפי הקול שלו הוא היה חולה וצרוד מאוד

jan jak ruso

New member
תודה!!!

תודה שאני מקבל גיבוי להערכותיי...ברור שיש כאן מגמתיות בעריכה...יוסי כבר הוכיח את עצמו בעולם האקדמי

ybg

New member
יוסי, יוסי,יוסי...

התלבטתי אם לכתוב זאת ולבסוף החלטתי שכן. זאת היא רק תוכנית סימולציה על חיינו בישראל ועל האופן בו אנו בוחרים מנהיגים ומתייחסים אליהם. במציאות אנו רחוקים ממנהיגינו שנות אור ואין שום קשר בין הסיבה בה בחרנו במנהיג (ע"פ הבטחות, הצהרות ואמירות במסע הבחירות) לבין פעילותו ומעשיו ביום-יום בשנים לאחר מכן. לכן, מכיוון שאני מעט, אני מדגיש, מעט מכיר את יוסי בן-דוד מהלימודים באוניברסיטת חיפה אני חושב שזאת חובה כלפי מצפוני להביע את דעתי: יוסי = ביבי, דהיינו: אינטיליגנטי, נאה, שנון, 'פאסון' של מנהיג, 'יעני' בעל אג'נדה, חבר של כולם, חיוך בחצי פנים ומבט מטפס (כלומר: עיניים בוחנות ועמוקות בסקירה מתחתית גופך כלפי הראש), ובסיכומו של דבר: פוליטיקאי שלא אקנה ממנו לחם שחור (ואני עוד בחרתי ביבי בבחירות 1996; אכן מתפכחים). פשוט נדהמתי לצדוק כשיוסי שיחק אותה אמש כידען ומוביל כלפי חוץ ובאמת הבהיל את סובביו אך בסופו של דבר - הציון הנמוך ביותר ! מתאים לו. קצת על שי בן-יעיש: גם אותו אני מכיר ויותר טוב מהצבא ולא אוסיף. היינו חברים לא רעים בשלב כולשהוא. הבחור מצחיק בטירוף, שחקן מלידה. אבל מה...לאחרונה עלה בתקשורת כחבר מועצת שדרות ולא הלהיב אותי. פתאום ירד לי האסימון שאם הוא שם בהנהגה של שדרות אז משהו לא הכי טוב כי הוא לא היה טיפוס של "מנהיג של שדרות"; "מנהיג של שדרות" לדעתי צריך להיות כישרוני ובעל ערכים עמוקים במיוחד. שי בחור טוב ונחמד אבל..לא זוכר אותו ככה. אולי אני טועה. חבר'ה, לסיכום: המועמדים למשרת "המנהיג" דומים, כנראה למנהיגינו היום: אינטיליגנטים, בעלי קשרים, נראים טוב, גב כלכלי, אבל חסרה ערכיות כדוגמת ד"ר בני בגין, ד"ר עוזי לנדאו, יוסי שריד. ובמחשבה שנייה: בואקום שנוצר כאשר אנשים ערכיים לא רצים להוביל, הם נכנסים. ואני אומר לעצמי: "אז שתוק!".

יעלון11

New member
אני בשלי ולא מהיכרות דוקא

איקי ומוריה עובדים יפה, נחושים, רציניים עם יתרון קל לאיקי.

ידידי האלמוני

ידידי עלום השם... אני ממש אשמח לדעת מאיזה צבא אנחנו מכירים??????? ו"לא אוסיף" ולמרות שאין לי שמץ של מושג מי אתה - גם אתה נחמד מאוד אבל עם צורך מצפוני לא מאורגן מספיק....ידידך שי

robroy1

New member
צודק יוסי קיבל מאה במבחן האמיתי

העריכה מגמתית ולא הוגנת יוסי קיבל את הציון הכי גבוה לפי הקול שלו הוא היה חולה וצרוד מאוד

adir699

New member
תגידו, יוסי לפחות משלם לכם על זה?

כי הרי אתם נהיים מגוחכים.... הוא קיבל את הציון הגרוע ביותר בבוחן הראשון. הוא התעסק בטלפונים כאילו שהתשובות במבחן יגיעו לא מקריאה ושינון. הוא הפריע לכל הקבוצה ללמוד. הוא התעלם כמו חזיר מהקשיים שהיו לקרן והתנהג בדיוק ההיפך ממנהיג שאמור לדאוג ללימוד של כולם. הוא היפנה עורף לשותפה אמיתית שלו בדיוק כמו שמתנהג עסקן ולא מנהיג. ואתם קוראים לו המנהיג???????? אם החברים שלו לא היו מצילים אותו בפורום הדחה הראשון הוא כבר מזמן היה עף...אז די עם הודעות "מטעם" שלכם.... לפחות שישלם לכם משהו על זה!

tamar gertner

New member
שלום אדיר 69 מה שלומך ?

אתה יודע שמתי לב מתי ואיפה ההתגובות היפות שלך ולמי הן מכוונות אתה כמי שקרוב אתה יודע למי יכול לשאול את המועמד שלך מה באמת היה שם ולהיווכח שמה שהוצג בטלויזיה לא בדיוק תאם את המציאות הוא עד כמה שאני יועת ואני יודעת מקרן תסתכל בבלוג קיבל את הציון הכי גבוה מבין כל הנבחנים ,אני חושבת שעושים לו עוול בעריכה וזה לא הוגן . אתה כנראה שופט שלא שם לב לפרטים אם כמו שאתה אומר זה מה שבאמת הוא עשה לקרן אז למה היא ממשכה לפרגן לו כל כך אתה לא חושב שאולי ולו רק בשל הספק הוא לא הפריע ויש לו חלק גדול מאוד להישג למרות שהפסידו זה היה רק ב2 אחוז !!! שני ילדים שלא ענו נכונה על 3 שאלות אז בוא לא נגזים . אגב מי משלם לך?

shon510

New member
המנהיג

לדעתי קרן הייתה צריכה ללכת כי הנחישות העקשות והרגישות שלה הן לא תכונות רציונליות למנהיגה מוריה יותר מתאימה ממנה היא יודעת להקשיב ולוותר כשצריך |סלינק||סלינק| |סלינק|

ace ventura1

New member
עביר

לא יכול להיות שהמתמודדת עביר תטען כי על מנהיג לקבל את האחר ולא לשפוט אדם על פי גזע מין וכו.... הרי היא עצמה מתמודדת בתוכנית במדינת ישראל וברגע שהיא משתתפת בתוכנית זו ומסרבת להצטלם ליד סמלי המדינה זוהי גזענות לשמה הרי זו לא תוכנית לבקשתך אומנם התוכנית פונה לכל אזרחי המדינה והמטרה היא להגשים חזון במדינתינו אבל אם היא מגדירה עצמה פלשתינאית אין לה מה לייצג בתוכנית זו.. ובטח לא ל"הפגע" ממוריה הרי הן שוות כל אחת בהשקפתה זה לא שאני גזענית אני פשוט חושבת שמנסים ליצור פה קונפליקט שיעורר את הצופים בשיתוף ערבייה המגדירה עצמה פלשתינאית ואינה מזדהה עם המדינה דבר זה אינו עולה בפרק אחד עם חזון והגשמה למען המדינה ואני חושבת שעליה לתת הסבר כי מצד שני ישנם צופים שסמל ודגל המדינה מסמל המון עבורם זוהי מדינה עם מלחמות רבות בהם נפלו טובי בננו ולא הגיוני שתוכנית המחפשת מנהיג שיגשים חזון למען המדינה וטיפוחה ופיתוחה לא הגיוני שבתוכנית זו תקום מתמודדת נגד דברים חשובים ועקרוניים ורגישים ואולי היא צריכה להתמודד בתוכנית כזו אבל במקום אחר

jan jak ruso

New member
יוסי במסלול המראה מנהיגותי

מפרק לפרק הצופים משתכנעים ורואים את התכונות המנהיגותיות של יוסי..ביטחונו העצמי המדהים בדרך קבלת ההחלטות...אי הלחיצות וביצוע המשימות באופן שקול ומוערך...ומעל הכל החזון...אוי אוי...איזה חזון מדהים

E u r o b o y

New member
פרק מעניין היה היום...

לא מוריה ולא קרן היו צריכות להגיע לפורום היום.עם כל הערצתי ליוסי,הוא היה צריך להגיע לפורום מכיוון שהוא התעסק בלשאול שאלות טריוויה ובטלפון במקום ללמוד ברצינות.הוא ושי.וזו בעצם הסיבה לכשלון קבוצת הסגולים במשימה הערב.כל מתמודדי הקבוצה הסגולה הם מתמודדים טובים,אבל היום יוסי ושי היו צריכים ללכת לפורום במקום קרן ומוריה-ובזה מירב צדקה. האמת שגם לא הבנתי מה קרן רצתה מיוסי-הוא לא חייב לה כלום,היא יותר מדי תלתה בו תקוות.בכל אופן,כפי שכבר אמרתי,לא היא ולא מוריה היו צריכות להיות בפורום הערב.פשוט לא מוצדק-ואם כבר קרן או מוריה,אז מוריה הייתה צריכה ללכת מכיוון שלא עמדה על שלה במשימה והניחה ליוסי לנהל את המשימה ברובה וגם על החזון שלה וההפלייה כלפי עביר,זה היה מאוד לא יפה וגזעני.

rachelMcfadden

New member
לאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קרן עזבה
כל כך מעצבן...אהבתי אותה על ההתחלה!! כזאת מקסימה! מחייכת...מקרינה הרבה אור! הלוואיי שיחזירו אותה בגלגל הצלה *בטוח יהיה כזה נכון??* מה שבטוח זה שיהיה די משעמם בתוכנית עכשיו מאז שהיא עזבה...זה בדיוק כמו בשגריר
לקחו את דפנה וזה לא היה אותו הדבר..אבל אז לפחות היה צביקה... וקרן...אם את קוראת את זה, תדעי שאת מקסימה!! את המנהיגה האמיתית!! תהיי מאוד חסרה לי בתוכנית
ובהצלחה בהמשךךך!!

הבנה או תקווה ?../images/Emo4.gif

יאללה השתחררנו מהמוזרה ההיסטרית והמניפולטיבית הזו וטוב שכך...

למעלה