דרוש מנהיג-פרק 4

גזענות בתוכנית../images/Emo46.gif

בדרך כלל אני לא מגיב. מעין הצופה השקט, הרוב/מיעוט (תלוי את מי שואלים) השקט. מתעצבן בשקט ומקסימום יוצר מחאות אישיות (משהו כמו "את התוכנית הזו אני יותר לא אראה/אשמע" וכו'). הפעם לא יכולתי. אתמול בלילה הלכתי לישון אחרי צפייה בתוכנית "המנהיג" –עצבני ורותח. לא ראיתי עד עכשיו את התוכנית. ללא כל סיבה מיוחדת. פשוט לא יצא. אתמול ראיתי. היה נחמד – סתמי כזה, לא משהו שעושה וואוו או גורם לחשוב יותר מדי. עד החמש דקות האחרונות. מתמודדת בשם מוריה – דתיה מהשטחים (ככה הציגו אותה) התגלתה בשיא כיעורה. במענה לאחת השאלות ענתה הבחורה כי היא לא רואה את הערבים כחלק מאזרחי מדינת ישראל (לא זוכר בדיוק את הניסוח – אך זה היה העיקרון). בני גאון – בהלם – שואל שוב ומקבל את אותה תשובה. וכאן התחלתי להתעצבן. חוץ ממשתתפת אחת, שלא במיקרה היא ערבייה – והגזענית כיוונה אליה, אף אחד לא התייחס לדבריה של מוריה. לא מתחריה (ביניהם נציג מר"צ – אכזבת אותי קשות).. לא הרב הראשי לישראל – לשעבר. לא בני גאון. וגם לא קובי מידן. אין התייחסות. ממש מנהיגים.. אני לא מתכוון לצפות יותר ב"דרוש גזען". אתם? זה נתון לשיקולכם.

תמיר81

New member
חיפאית אחת- בן אדם עלוב ומתוסכל|חזי

נראה לי שאת בן אדם קטן ומתוסכל שכנראה מתקנא בקרן ובהצלחתה, הרי כל מה שהיה לך לך לכתוב בכל השבועות זה דברי שטנה לקרן, בכך באה לידי ביטוי כל תרומתך לדיון. אדם שמלא שנאה כנאה שיש לו סיבה לכך , בזאת שכנראה אין לו דבר טוב יותר לעשות בחייו והם ריקים ועלובים!

מתנחלת4

New member
מוריה שחקת אותה

למרות אצילותך תומכי קרן לא מפסיקים להשמיץ אותך. ממש מגעיל

למעלה