סטטיסטיקות בסימן: טוב מאוחר מלעולם לא

לא ממש

הרחוב הזה זו הכתובת האחרונה שם, היו לי שם שלוש שנים מלאות תהפוכות, הכתובת הזו הוא סוג של כותרת לרכבת הרים בחיי שנקראת קנדה.

james p

New member
אם תכתבי על זה ספר\ תסריט

אני אקרא\אצפה! קנדה נשמע מקום נפלא דווקא. אם כי קפוא להחריד.

זו אחת הסיבות שנשארת כ"כ הרבה זמן

אני מאוהבת בחורף, בשלג
לסיים לעבוד בחצות, לחפש את האוטו מתחת לשלג
ולנסוע לאט, לאסוף חברה ולהסתובב,שהכל לבן, מסביב יורד שלג, לעצור בדרייב ת'רו, לקנות משקה חם - מקסים. אולי יום אחד אני אכתוב על התקופה הזו

התכוונתי לשים תמונה אחרת

אבל אם כבר, זו הקטנה של זואי (מייד אין קנדה).

james p

New member
תמונות מדהימות! ! !

תמונה שקולטת חורף כבד כבד ומושלג. ותינוקת ממש סוכריה מהממת. מי זאת? יש אנשים שהחורף והקור הזה בהחלט עושה להם את זה. ואני בהחלט אשמח לשמוע!!

זו הבת שלי זואי

לא יודעת איך קפצה לי התמונה הזו, אבל לא פייר שתראו תמונה ישנה, אז הנה היא היום
(לא ממש היום, משהו כמו שנה).

King Homer

New member
אני ראיתי (חלקית)

וכל כך כל כך שמחתי שבר ואינה לקחו!
היה כל כך מרגש
אני דווקא לא התאכזבתי... לדעתי המשימה היתה מעולה והמשימה הראשונה העונה שהיתה באמת מתאימה להיות משימה, ולא רק לשיר הבה נגילה או לאכול קניידלך
שלא נדע מטומאה

james p

New member
הומי אתה רואה המירוץ למיליון

לא שזה מילה גסה חלילה. אני דווקא רואה המון שנהנים מזה וזה נשמע נחמד. זה פשוט מזכיר לי שיש לנו המון פערים להשלים.

King Homer

New member
אכן המון

אני רואה אבל האמת היא שזה די גרוע. זה מרגיש יותר כמו פארודיה על ראליטי מאשר ריאליטי אמיתי

האמת שהפורמט הישראלי אותי מעצבן יותר מכל

מה ההגיון בלהחזיר אותם כמה חודשים אחרי כדי לבצע את הגמר? ולדעתי המשימה האחרונה הייתה ממש לא שיוויונית לכל המתמודדים, זו משימה שדורשת משקל זהה או דומה משני האנשים, וזה מסביר בדיוק למה הדתיים סיימו אחרונים - לא פייר. חוץ מזה שזה ממש שקוף שהייתה התערבות של ההפקה, הבלונדיניות "ניצלו" מהדחה 3 פעמים!! אבל הכי גרוע זה שחיטת הפורמט של "הישרדות", סדרה מעולה (האמריקאית) שאני צופה בה כבר 23 עונות. ומה שהם עשו לה בארץ זה פשוט בושה, לא אמור להיות שום קשר בין sms לפורמט הזה, ומה הקשר לבחור את המנצח אחרי חצי שנה שכולם פה התחרבשו והתחנפו אחד לשני? ****סליחה, אני יודעת שאין קשר לכלום, פשוט הייתי צריכה להוציא קיטור.

המשימה האחרונה היתה פשוט רמאות

זה כאילו הותאם במיוחד לבלונדיניות. שושי ושושה לנצח

King Homer

New member
הצילו אותן פעמיים

אבל זה ממש חא הפריע לי לשמוח שהן זכו. לדעתי היתה עונה גרועה, מתמודדים לא חזקים ומשימות שגבלו בפארודיה, והקידום הבוטה של צמדים אחרים היה לא פחות מרגיז (אהמ אהמ טום ואדל
). המשימה האחרונה באמת היתה לא שיוויונית, אבל זאת עובדה שאף אחד לא היה תומך ומדהים כמו בר במשימה הזאת
הישרדות הישראלי זה באמת על הפנים.

james p

New member
את צודקת.

ראיתי את הישרדות הישראלית לכמה פרקים ודווקא נהנתי מהמשימות אבל ההפקה התערבה שם והיה ממש מזעזע. ובכלל אנשים בלי רמה לרוב.

למעלה