טוב שאתה אומר לי לשנייה כבר חשבתי שאולי אני אצטרף לאמא שלי.
K King Homer New member 14/2/12 #40 בגדול יש קטעים מצחיקים והכל ובחלק מהזמן די נהניתי, אבל זה ממש ממש נמוך
J james p New member 12/2/12 #25 אמא שלי משום מה רואה באדיקות היא גם הופתעה מהסיום והייתה עצובה על הסוף אבל דווקא חייכה ואמרה שאיך הבלונדיניות האלה הוכיחו שהן שוות... אני עדיין מחרים תוכניות ריאליטי (חוץ ממאסטר שף)
אמא שלי משום מה רואה באדיקות היא גם הופתעה מהסיום והייתה עצובה על הסוף אבל דווקא חייכה ואמרה שאיך הבלונדיניות האלה הוכיחו שהן שוות... אני עדיין מחרים תוכניות ריאליטי (חוץ ממאסטר שף)
J james p New member 12/2/12 #16 מזל טוב מזל טוב מזל טוב אני מקום שלישי שזה יחסית נאה אבל ממש לא בהתחשב בממוצע ההודעותש ל אחד בפורום. חברה חייבים להתחזק ולפחותש אנחנו נגמור בקול תרועה לפחות אם הסדרה לא.
מזל טוב מזל טוב מזל טוב אני מקום שלישי שזה יחסית נאה אבל ממש לא בהתחשב בממוצע ההודעותש ל אחד בפורום. חברה חייבים להתחזק ולפחותש אנחנו נגמור בקול תרועה לפחות אם הסדרה לא.
N never cry New member 13/2/12 #27 רק כדאי שלא יסגר אז הינה הודעה חסרת משמעות ותוכן כי וואל אני לא בפורום בכלל (סתם מסתננת לפעמים)