סיכום שבועי

®NuLy®

New member
אוף מוצ"ש

שיר השבוע של LP שלכם Waiting For The End שיר השבוע לא של LP שלכם Eric Clapton - Change The World Eric Clapton - Tears In Heaven להקת/זמר/זמרת השבוע אריק קלפטון ודיוויד בואי אלבום השבוע אין, במפתיע תמונת השבועהשבוע נקדיש את התמונה לאחד הסולנים היותר מוכשרים וגם היותר יפים שידעה המוזיקה
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) ספר- הביוגרפיה של בואי, חזרתי לקרוא אותה סדרה - איך פגשתי את אמא, כל מיני פרקים רנדומלים סרט - סילבסטר בניו-יורק. ארוך אבל חביב משהו טוב שקרה השבוע נפגשתי עם הרבה חברות וחברים משהו רע שקרה השבוע עייפות ויום חמישי משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא יש לי הרבה נסיעות, מקווה שאעבור אותן בשלום ושיהיו הרבה שעות נוספות
שאלת השבוע: מה השיר הראשון שהכרתם של לינקין In The End או Numb. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

איתי96

New member
סכמ"שי

שיר השבוע של LP שלכם: Not Alone, Numb - כי השבוע לפני שנתיים הוא יצא.. שיר השבוע לא של LP שלכם: Best Of You - Foo Fighters - אגב היום לדייב גרוהל יש יומולדת
ו- The Kill - 30 Seconds To Mars כי לג'ארד יש גרוהל אדיר שם!! Wind Of Change - Scorpions!!
להקת/זמר/זמרת השבוע: לינקין, גרין דיי, מטאליקה, נירוונה, רד הוט, סקורפיונס, פו פייטרס, 30STM אלבום השבוע: This Is War, Meteora תמונת השבוע:..... סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): אבודים, החליפה: סרט מסובך ומעניין! משהו טוב שקרה השבוע: מבחן אחרון לסימסטר! מכבי ניצחה 4-0!!! גם בכדורסל.. הרבה גשם! שבוע מעולה :) משהו רע שקרה השבוע: מבחן בביולוגיה..
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: עוד ימים של גשם! שביתה.. XD שאלת השבוע: מה השיר הראשון שהכרתם של לינקין (ותודה לאיתי המלך שכולנו בפורום מאוד אוהבים): אז ככה..בעיקרון זה היה Numb שזה גם השיר שאני הכי אוהב של LP.. אבל.. ב 2007 אחרי שיצא MTM.. שמעתי בגלגל"צ את SOTD ומאז באמת התחלתי לחקור, להתעניין ולהתעמק בלינקין פארק.. ומאז אני "מעריץ שרוף" שלהם באמת! לפני זה שמעתי שניים שלושה שירים ולא ממש נכנסתי אליהם! אז אני בד"כ מחשיב את SOTD לשיר הראשון ששמעתי! בגלל זה אני אוהב אותו נראלי יותר מכל אחד כאן.. כששרו אותו בהופעה.. זה היה סוג של סגירת מעגל כזאת.. שיהיה שבוע טוב ומבורך לינקינים

איתי96

New member
אבל אני אוהב גשם!!

ו SOTD.. איזה יפה הוא כשכל הקהל מדליק נרות, אורות.. רק בישראל הקהל היה יבש ולא זרם!

LPMCR

New member
לא מסכימה בכלל!

ועוד כשהוא יורד לי על הראש בול אחרי שעשיתי פן

shaharEB

New member
רוב הלהקות
,אבודים

בהצלחה במבחן בביולוגיה
אני יודעת על מה אתה מדבר

PureSHIT

New member
התחלת לאהוב את לינקין בגלל MTM?!

בגלל האלבום הזה כמעט וסגרתי את הסיפור שלי עם הלהקה בזמנו XD

איתי96

New member
בגלל זה כנראה יש לי חיבור שונה כאן מכל אחד

בפורוםם לאלבום הזה.. יש בו שירים אדירים!

PureSHIT

New member
אל תיסחף, ההבדל הוא בעיקר בזה

שאתה לא היית צריך לעבור את ה"שינוי" של הלהקה בזמן אמת, וזה היה חתיכת שינוי. כש-MTM יצא הדבר הראשון שעלה לי לראש זה "WTF?!" כי זה היה שונה לגמרי משני האלבומים הראשונים. אני זוכר שלא אהבתי יותר מחצי אלבום ושזה פשוט ביאס אותי לגמרי, אבל אחרי כמה שמיעות חוזרות התחלתי לאהוב קצת יותר את מה שהלך שם...

איתי96

New member
אני עברתי את השינוי ב ATS..

אז אני כנראה מבין על מה אתה מדבר.. למרות שגם את ATS אהבתי.. כל מה שהחבורה הזאת תעשה אני יאהב!

למעלה