סכמ"ש
שיר השבוע של LP שלכם A Place For My Head ו-Plc.4 Mie Haed. פשוט דפקו לי את הראש השבוע! וזה היה כיף
שיר השבוע לא של LP שלכם איןאיןאין
להקת/זמר/זמרת השבוע לינקין פארק. בגלל שבשבוע שעבר לא שמעתי בכלל, נראה לי שהשבוע כל מה ששמעתי היה לינקין XD
אלבום השבוע בסוף אני עוד אפתח קבוצה בפייסבוק נגד השאלה המטומטמת הזאת, אף פעם אני לא באמת עונה עליה
שוות השבוע טיילון מומסן... היא חמודה. היא יפה. היא נערת רוק. היא בלונדינית. בקיצור: שווה.
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) שנות ה-70 והמירוץ למיליון. וסתם שתדעו, האח הגדול 4 זה זבל ברמות שלא היו אף פעם בטלוויזיה הישראלית.
משהו טוב שקרה השבוע אני לא יודע אם היה משהו מיוחד... היה רק משהו אחד שאני זוכר ממש. וקוראים לו דלית
משהו רע שקרה השבוע התחלתי את השבוע אחרי סגירת-שבת, וזה תמיד מעפן - ואם זה לא מספיק, לא העניקו לי עדיין את הסמל שלי!(למרות שבמחשב אני כבר סמל ויש לי אישור לשים את הדרגה ובלהבלהבלה, אני רוצה שיעניקו לי כמו שצריך ולא סתם לתפור אותה)
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא תחת.
שאלת השבוע: מה השיר הראשון שהכרתם של לינקין (ותודה -רבה- לאיתי, שאלה ממש טובה!) אני מזקני הפורום - אז השיר הראשון שהכרתי הוא מן הסתם In The End. אבל! לא אהבתי אותו בהתחלה, האחיות שלי חרשו עליו ואני סתם חשבתי שזה שיר מעפן. למזלי היו לי חברים רוסים שדאגו להדביק אותי אחרכך. אגב, לינקין פארק זו מוזיקה של רוסים - ושלא יגידו לכם אחרת
שבוע טוב אנשים!