סיכום שבועי

TheJosh

New member
משום מה אפחד לא מדבר על אטליז ואלקטרה.

רשמתי בסכמ"ש לפחות שמישהו ידבר על זה. אבל עזבו אותי, חזרת לחפור! מה המצב?

TheJosh

New member
חחח סבבה

את יודעת, חיים את החיים, מצ'וטט בצ'אט של LPU, הכל כרגיל ^^

LPMCR

New member

שיר השבוע של LP שלכם
Faint
שיר השבוע לא של LP שלכם
REM- losing my religion
להקת/זמר/זמרת השבוע
לינקין
אלבום השבוע
תמונת השבוע
:)
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)
משהו טוב שקרה השבוע
יום שישי
משהו רע שקרה השבוע
אין משהו רע במיוחד, סתם חוסר אנרגיה
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא
שיהיה לי כוח ^^
שאלת השבוע:מה דעתכם על גלידה בחורף?
[אין לי כבר שאלות!]
הכי טוב DDD:
שיהיה שבוע טוב

PureSHIT

New member
גמדונת שרוטה

איפה החפרנית של פעם? להתעורר ילדה. ומהר!!

איתי96

New member
וואלה וואלה!!

פעם הייתי יכול להגיב לך את הסכמ"ש ולעשות
.. אך היום כבר לא! זה מראה על ירידה משמעותית בחפרנות!

PureSHIT

New member
אם היית מסוגל לקרוא את החפירה שלה

וכל מה שהיית עושה זה לייק קטן ומסכן - אז אתה בבעיה. כל הפורום הזה בבעיההההההההההההההה (כן, אני אמשיך לדרוש צומי.)

PureSHIT

New member
כבר חשבתי שאת סוגרת שבת

בכלאופן, סכמ"ש ראשון שלי מזה לא מעט זמן... שיר השבוע של LP שלכם אני אלך על Soundtrack! באמת שהופתעתי. שיר השבוע לא של LP שלכם Britney Spears - I Wanna Go להקת/זמר/זמרת השבוע Who gives a shit? אלבום השבוע IDK! IDC! כוסית השבוע לא ציפיתם שאני אחזור לסכמ"ש בלי להמשיך במלחמה נגד הגייז בפורום, נכון? והפעם - אנהי! הייתי בטוח ששמתי אותה פעם, אבל עשיתי רישום(!) של כל הבנות ששמתי פה וגיליתי ש.. לא. ומגיע לה. סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) כרגיל - מופע שנות ה-70.. אני לא זוכר שום סרט או משהו כזה חוץ מהסרט שאני חי בו XD משהו טוב שקרה השבוע כלמיני - סגירה נחמדה בצבא, שבוע קליל עם הרבה חופש(יום ראשון חופשי, רביעי יציאה ב-2 וחמישי ב-12!) וכרגיל משפחה וחברים. נחמד ככה! ודבר מהשעה האחרונה - גיא פניני חזר ובגדול. מי שמבין מבין (; משהו רע שקרה השבוע מכבי תל אביב הפסידה להפועל ירושלים! משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא שבוע ש"ג - כל השבוע שחרור מוקדם(חוץ ממחר שאני סוגר לילה). נקווה לכמה שפחות נודניקים בבסיס P: שאלת השבוע:מה דעתכם על גלידה בחורף? [אין לי כבר שאלות!] טילון זה אחד הדברים, בלי שום קשר למזג האוויר. יש לי שאלה אחרת בשבילכם. גם אתם חושבים שהפורום קקה? כי יש לי חידוש בשבילכם - אם התשובה שלכם הייתה כן, תדעו שזה קודם כל באשמתכם. אתם מתחילים ממש לעצבן. שבוע טוב אנשים :)

PureSHIT

New member
בחיי שאני אוהב אותן לטיניות

שתבינו קצת יותר במה מדובר. ANAHI. KAPARALEYA!

PureSHIT

New member
אף אחת לא מושלמת

ואני מבטיח לך שהיא מאודדדדדדדדד יפה. היא גם חמודה, זה לא תמיד בא ביחד.

למעלה