סיכום שבועי

מסכמש''ת :)

שיר השבוע של LP שלכם?iridescant שיר השבוע לא של LP שלכם?good life- onerepublic להקת/זמר/זמרת השבוע?לינקין :) אלבום השבוע? תמונת השבוע? סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)סרט- דימדומים(למרות שהוא מפגר) ושדרות סנסט, סדרה- מקום טוב באמצע משהו טוב שקרה השבוע?היה רק מבחן אחד!,מירוץ של הבצפר(שהצלחתי להתחמק מלא לרוץ אותו וגם לא להשלים את זה אח''כ), הרבה שיעורים חופשיים,ראינו סרטים במגמה(במקום שיעורים חופרים עד מאוד) משהו רע שקרה השבוע?מבחןן במתמטיקה משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?טיול שנתי! שאלת השבוע:מה דעתכם על גלידה בחורף? [אין לי כבר שאלות!] אבל רק גלידה שוקולד כי כל השאר לא טעימים כשקר

®NuLy®

New member
סיכמושי

שיר השבוע של LP שלכם אין שיר השבוע לא של LP שלכם David Bowie - Modern Love להקת/זמר/זמרת השבוע בואי אלבום השבוע David Bowie - The Best Of Bowie תמונת השבוע נוסטלגי
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) ספר- בואי סדרה - אחת שיודעת עונה 5, המירוץ למיליון ואיך פגשתי את אמא עונה 7 - יואו איזה פרק מותח סרט - דמדומים 4, איזה שעמום משהו טוב שקרה השבוע יום רביעי
, והסופ"ש המנוצל במיוחד משהו רע שקרה השבוע תהיות ומחשבות משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא שתיית שחרור לאחת החברות הטובות שלי שאלת השבוע:מה דעתכם על גלידה בחורף? [אין לי כבר שאלות!] גלידה זה תמיד טעים בכל מצב הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

איתי96

New member
וונטוורת' מילר.. אחד השחקנים!!

בסדרה הכי טובה בעולם!! אבל גייז.. XD

TheJosh

New member
בעניין השיר Modern Love

הייתי מחליף את דייויד בואי לגבע אלון

®NuLy®

New member
אויי מה זה לא

א. אין על דיוויד בואי, באמת גאונות לשמה, לשמוע את המוזיקה שלו ולא להאמין שהיא נוצרה בשנות ה-60-70. ב. גבע אלון הוציא את כל הכיף מהשיר הזה, אין מה להשוות בינו ובין בואי. כמובן שלעולם לא אוכל לשכנע אותך או לשנות את טעמך. בכל מקרה בואי היה כאן לפני כולם
Modern Love http://www.youtube.com/watch?v=1hDbpF4Mvkw&ob=av2n The Man Who Sold The World http://www.youtube.com/watch?v=6x5OubSeb-U

®NuLy®

New member
אני יותר מדי משוחדת

קשה לי לשמוע מישהו שהוא לא בואי שר את השיר הזה. חבל שהרבה לא יודעים שהשיר במקור של בואי (בואי שיחרר את השיר ב-1970, בעוד נירוונה ביצעו את הקאבר 24 שנים אחר כך (1994))

למעלה