ראש בראש

TheJosh

New member
?

worse than one is none - יותר גרוע מאחד זה כלום. לא שהוא כלום. שפרי את האנגלית שלך!

Edenor1

New member
שפר אתה את האנגלית שלך

סתכל על התמונה המלאה, לא רק הפירוש המילולי. וחוץ מזה, אני די בטוחה שאם תשאל את מייק אפילו הוא יגיד לך שזה מה שהוא התכוון.

Lqpark

New member
ג'וש צודק, הכוונה היא:

הדבר היחיד שפחות טוב מ- 0 (יעני מינוס לצורך העניין)

TheJosh

New member
ואת עדיין מתעקשת ?

אם הוא היה מתכוון ל-who is none, הוא היה משלב את זה מספיק טוב, כמו the only thing that worse than one who's none, ולא כמו מה שיש בשר. לכי שפרי את האנגלית שלך, אני ב-5 יחידות ^^ ואיתי קוראים לי עומר. אתה אמור לדעת כי יש לך את הפייסבוק שלי ^^

Lqpark

New member
הוצאתה לי את המילים מהפה

אני לא מבין על מה היא מתעקשת

TheJosh

New member
אה שרון זה אתה!

חח התבלבלתי בין היוזר שלך לשל איתי *~* למה אני לא מבין אז קוראים לי עומר רק שתדע
לפחות אתה מסכים איתי XD

Edenor1

New member
אני גם בחמש יחידות, ומצטיינת בכיתה.

אתם רבותי, עובדים כמו גוגל טרנסליט

TheJosh

New member
אני אם כבר נמצא בפרויקט הסברה שרובו עובד

על אנגלית, במבחנים קיבלתי ציון הכי טוב בארץ, אז תעשי לי טובה ותדעי עם מי את מתווכחת ^^ וגוגל טרנסלייט סבתא שלך

PureSHIT

New member
בואו נריב על מי יותר חכם

ואז יגיע מאור ויבעט לשניכם בתחת.

TheJosh

New member
היי! להזכיר לך שאני לא אתן לך הסעות

אני מתבטא הרבה נגד משיחי שקר מזן מאור, אז כן משיחי שקר לא בועטים לי בתחת אף פעם

PureSHIT

New member
תתבטא איך שבא לך,

אבל את ההתנשאות תשאיר בחוץ... לשניכם יש סיבה להאמין שאתם צודקים ככה שזה עניין שאי אפשר לפתור בלי התערבות אמיתית של מר מייק שינודה - אז לבוא בגישת "אני ב-5 יחידות אנגלית ואני יותר חכם ממך אז שפרי את האנגלית שלך" זה לא במקום.

LPMCR

New member
ניתוח טוב

אהבתי גם את הניתוח של שרון, אבל לזה אני יותר מתחברת :)

Lqpark

New member
אני לא אומר את זה לאנשים בדרך כלל אבל

הניתוח שלך פשוט רע קודם כל נשים את הדברים במקומם, לא אמרתי שהיא דוחקת אותו, כנראה לא מתחבר אליה והוא מרגיש מטפורית רחוק ממנה ההאשמה היא רק שלו כלפיה, היא לא נשמעת בשיר, לכן זה הוא מדבר על הרגשות שלו. עכשיו זה דיי ברור שהיא גורמת לו להרגיש לא טוב עם עצמו, אנשים לא סתם מרגישים לא טוב עם עצמם, זה בגלל משו, לצורך העניין מדובר בא (בגלל זה הוא גם בא אליה "ברע" בתחילת השיר) "But trying to be someone else was harder that it seems - אני אישית רואה בשורה הזאת את מי שהוא היה רוצה להיות, לא מי שהיא מכריכה אותו להיות. הוא לא מצליח להיות מי שהוא רוצה להיות, וזה גורם לו להרגיש רע עם עצמו." - ניתוח רע, אתה מתעלם טוטאלית מהתוכן בשיר כאילו זה משפט בפני עצמו, הוא פונה אליה, מספר פעמים, היא האישו בשיר (היא גורמת לו להרגיש כך או בגלל הוא מנסה להשתנות בגללה) ושוב כמו שאמרתי מקודם זה כנראה סוג של losing my religion, בגלל זה הוא כנראה בהמשך השיר נתפס בין השקרים שלו לאמת שבדרך. בקשר לתרגום אם תנתח שירים באנגלית בלי לתרגם אותם אתה יכול אבל לא מומלץ, ברגע שאתה מעביר אותו לעברית תוכל לראות דברים חדשים שלא שמתה לב אליהם, הרבה פעמים ממש כל האווירה משתנה. בקשר לאפס, הליריקה שהבאתה לא תקינה לכן אני מעדיף לא להתייכס להערה שלך, אך הכוונה היא הדבר היחיד שהוא גרוע יותר מ- 0 לצורך העניין- הדבר היחיד שהוא מתחת לאפס "אני לא חושבת שהוא כועס עליה. המגינה עצמה, שגם לה צריך להתייחס (זה שיר אחרי הכל, לא פואמה) היא לא מנגינה שמבטאת כעס, אלא יותר ניכור ומלנכוליה. שים לב גם שמייק בחר להשתמש במילים מאוד עדינות, לא מילים "כועסות"." לא מסכים איתך לגמרי, יותר ממה שקיבלנו ב- 2 השורות הראשונות אין פרוש אחר, הוא רוצה לומר לה דברים לא נעימים ושמפריעים לו נקודה. זה שמייק בחור מנומס זה משהו אחר. ולא, אני חושב שהניתוח מעולה ולפי מה שקראתי מהתגובה שלך אני מעדיף להיצמד לדעתי גם בעתיד

Edenor1

New member
קודם כל, יש צורה ודרך להביע לכל דבר.

אל תסכים איתי כמה שבא לך, אבל לכתוב כזאת תגובה, זה פשוט פוגע. פשוט ביטלת את הדעה שלי לחלוטין, ונשארת נעול בדעה שלך ולא הצצת טיפה הצידה כמו שקיוויתי לעשות בעזרת התגובה שלי. אני מבטיחה לך שאפילו שלא כתבתי על כל השיר, הייתי מודעת לכל התוכן שלו מההתחלה ועד הסוף. לא פשוט התעלמתי משורות שלא התאימו לי. "ניתוח רע, אתה מתעלם טוטאלית מהתוכן בשיר כאילו זה משפט בפני עצמו" חטא שאולי אתה בעצמך קצת חוטא בו. " יותר ממה שקיבלנו ב- 2 השורות הראשונות אין פרוש אחר, הוא רוצה לומר לה דברים לא נעימים ושמפריעים לו נקודה" אני מבטיחה לך גם שקראתי את התגובה שלי עצמי כמה פעמים כדי לוודא שאני מסבירה את עצמי טוב. עכשיו שראיתי את התגובה שלך, כנראה שלא עשיתי את זה כמו שצריך. אני גם השתדלתי מאוד לכתוב בצורה שמכבדת דעות אחרות, וגם כדי שמישהו אחר לא יחשוב בטעות אולי שאני לא מכבדת אותו. אולי אני אכתוב מתישהו בהרחבה על מה שאני באופן אישי רואה בשיר, אבל אם אני אמשיך לקבל תגובות כאלה אני לא בטוחה. דרך אגב, אני בת לעזאזל!

Edenor1

New member
ועוד משהו,

אתה ראית בעצמך שדלית אמרה שהיא מתחברת לניתוח שלי. אז כנראה שיש בדעה שלי קצת יותר משאתה מייחס אליה.

למעלה