ראש בראש

Lqpark

New member
לא חוטא ולא בטיח

לא מקובל עלי שאנשים יבואו אלי בגישה מתנסת, ומכאן הכאס. כל האווירה בשיר בנויה מ- 2 השורות האלה, הם הרקע לשיר, לצורך העניין, אם אני יבוא אליך ויגיד לך: "אני מצטער על מה שאני הולך לומר לך אבל לנסות להיות מישהו אחר אני לא יכול" איזה תחושה אני מעביר לך חוץ מכאס, האשמה וריחוק? אם דלית מתחברת יותר אליך אני שמח ובכיף, אבל אני לא באתי לעשות פה תחרות כוכב נולד לניתוח שירים, באתי מעמדה טהורה וניטרלית לפרש את הכתיבה של מייק ומה הכוונה שלו בשיר, אם דלית נהנתה יותר מהסיפור בכיף אבל אני לא באתי לרצות פה אף אחד, אי לכך תוכלי לראות את הניתוח של When They Come For Me - לא היה לי ממש אכפת שמייק אומר דברים קשים על אנשים שלא אהבו את הגישה החדשה שלהם, באתי לעשות את זה מגישה ניטרלית אמיתית כדי להגיע לחקר האמת כי זה מה שמניע אותי, הלוואי והייתי יכול להרים למייק עכשיו טלפון ולדבר איתו חצי שעה איך למה וכמה. מה שאותי עכשיו מעניין זה לחשוב מעבר לקופסה, יש לי תחושה שמייק מדבר לא על מישהי אלה אולי עלינו, שהשיר הזה הוא התשובה אולי לשאלה שלנו לגבי האלבום החדש בדיוק כמו When They Come For Me אני מאמין שבעתיד אני ירד לעובי הקורה.

Edenor1

New member
אף אחד לא מתנשא עליך.

לא באתי בגישה מתנשאת בכלל. באתי בגישה של "אני רואה משהו אחר כאן. מה אתה חושב?" אתה החלטת להוציא את העצבים שלך עלי. נניח שאני טועה, זו עדיין צורה מאוד פוגעת לדבר אל אנשים.

PureSHIT

New member
"אני חושבת", "לדעתי" וכו'

לא ראיתי בשום מקום התנשאות שלה כלפייך...

shaharEB

New member
In Between

אני מאוד אוהבת את שני השירים.. אבל כל פעם שאני מגיעה לND בפאלפון אני מדלגת עליו.. למה אני לא רוצה לשמוע אותו חח
?? ובin between מייק שר כל כך יפה
וחוץ מזה ND הולך במילא לזכות
אז IN BETWEEN
!

למעלה