שאלון למען התעוררות הפורום

®NuLy®

New member
שאלון למען התעוררות הפורום

***נלקח מפורום אחר***
פרטים אישיים:
שם: תאריך לידה: איזור מגורים: עיסוק:
פרטים עוד יותר אישיים:
עדה: אם היית צריך לבחור תכונה אחת שתאפיין אותך, מה היא תהיה? מצב משפחתי/יחסי: תכונה שחשובה לך בבנאדם: תכונה שאתה לא מסוגל לסבול בבנאדם: מוטו לחיים:
תחביבים
מאכל אהוב: ספורט אהוב: מנגן על משהו: משחק ווידאו אהוב: אתרים אחרים שאתם גולשים בהם: תחביב מיוחד אחר:
סרטים וקולנוע
סרט אהוב בכל הזמנים: ההופעה הגברית האהובה עליך: ההופעה הנשית האהובה עליך: במאי אהוב: סרט שנוא בכל הזמנים: הסרט שאתם אוהבים אבל כולם שונאים: הסרט שאתם שונאים אבל כולם אוהבים: גילטי פלז'ר:
מוזיקה
להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: אלבום אהוב: שיר אהוב: ההופעה הכי טובה שהיית בה: הופעה שהיית רוצה להיות בה: להקה שהיית מאחד/זמר או זמרת שהיית מקים לתחייה: משפט אהוב משיר: מה חשוב לך יותר - המילים או המוזיקה: תנו במה לאומן/להקה שלא הרבה מכירים, ואתם חושבים שמגיעה להם הכרה: קונים דיסקים או מורידים שירים? גילטי פלז'ר:
טלוויזיה
סדרה אהובה בכל הזמנים: סדרה מועדפת רצה שרצה בימים אלה: דמות אהובה מסדרת טלוויזיה: סדרת ריאלטי אהובה: חברים או סנייפלד? סאות'פארק או איש משפחה? גילטי פלז'ר:
ספרות
ספר אהוב: סופר אהוב: ציטוט אהוב מספר: ספר שממש אהבת כשהיית קטן: ז'אנר אהוב: שתפו פעולה, ותהנו
ממולץ להשתמש במדגישומטיק http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

®NuLy®

New member
שאלון ולישון

פרטים אישיים: שם: גלי תאריך לידה: 26.5.90 איזור מגורים: אזור ירושלים עיסוק: כרגע, מדריכת מחשבים פרטים עוד יותר אישיים: עדה: אשכנזייה ועיראקית אם היית צריך לבחור תכונה אחת שתאפיין אותך, מה היא תהיה? אופטימית מצב משפחתי/יחסי: גרושה +3.... חחחח סתם סתם רווקה תכונה שחשובה לך בבנאדם: אופטמיות ושמחת חיים תכונה שאתה לא מסוגל לסבול בבנאדם: קמצנות מוטו לחיים: Dream untill your dream come true תחביבים מאכל אהוב: המבורגר ספורט אהוב: לזפזפ בין ערוצים בטלוויזיה מנגן על משהו: גיטרה... אבל כבר שנים לא משחק ווידאו אהוב: אני מתה על גיטר הירו (במיוחד גיטר הירו 3) אתרים אחרים שאתם גולשים בהם: פייסבוק! תחביב מיוחד אחר: לשמוע מוזיקה, לנשום מוזיקה, לחפור על מוזיקה סרטים וקולנוע סרט אהוב בכל הזמנים: טרילוגיית שר הטבעות ההופעה הגברית האהובה עליך: הית' לדג'ר בתור הג'וקר באביר האפל ההופעה הנשית האהובה עליך: נטלי פורטמן בברבור שחור במאי אהוב: כריסטיאן נולאן (האביר האפל, ממונטו, יוקרה, התחלה) סרט שנוא בכל הזמנים: הבת של הבוס שלי הסרט שאתם אוהבים אבל כולם שונאים: משומה חברים שלי לא אוהבים את האביר האפל
הסרט שאתם שונאים אבל כולם אוהבים: ספיידרמן?! גילטי פלז'ר: סרטי דיסני מוזיקה להקה אהובה: Guns N' Roses
זמר אהוב: דיוויד בואי זמרת אהובה: פינק (נראה לי זאת הזמרת היחידה שאני שומעת) אלבום אהוב: Appetite For Destruction של גאנז שיר אהוב: Aerosmith - Dream On ההופעה הכי טובה שהיית בה: לינקין פארק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הופעה שהיית רוצה להיות בה: מתה מתה מתה להיות בהופעה של הקילרס להקה שהיית מאחד/זמר או זמרת שהיית מקים לתחייה: כמובן שגאנז. אבל אם כבר אז הייתי מחזירה לחיים את פרדי מרקיורי ומאחדת את קווין משפט אהוב משיר: Dream untill your dream come true מה חשוב לך יותר - המילים או המוזיקה: מילים תנו במה לאומן/להקה שלא הרבה מכירים, ואתם חושבים שמגיעה להם הכרה: אני אגיד דיוויד בואי והקירלס. לא שהם לא מוכרים, אבל לא הרבה כאן מכירים את המוזיקה שלהם ולדעתי היא ממש ממש טובה קונים דיסקים או מורידים שירים? כמובן שר-ק קונה. כרגע 109 דיסקים ^^ גילטי פלז'ר: בריטני ספירס טלוויזיה סדרה אהובה בכל הזמנים: שנות ה-70 סדרה מועדפת רצה שרצה בימים אלה: איך פגשתי את אמא דמות אהובה מסדרת טלוויזיה: ארי גולד מהפמליה וברני ומאיך פגשתי את אמא סדרת ריאלטי אהובה: המירוץ למיליון חברים או סנייפלד? חברים סאות'פארק או איש משפחה? איש משפחה גילטי פלז'ר: בובספוג ספרות ספר אהוב: אני כריסטיאנה .פ סופר אהוב: למרות הכל.... ג'יימס פריי ציטוט אהוב מספר: עמוד 93 בספר מליון רסיסים קטנים של ג'יימס פריי, חלק שמדבר על בדידות, ייאוש וגם קצת תקווה. זה קצת ארוך אז אני לא אכתוב את זה כאן. אבל בכל מקרה זה אחד הספרים היותר טובים שקראתי ואחד הספרים שיותר השפיעו עליי. החלק הזה בספר דיבר אליי והעביר בדיוק את התחושות שהיו בתקופות קשות בזמן הצבא. ספר שממש אהבת כשהיית קטן: איה פלוטו ז'אנר אהוב: אין משהו ספציפי הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

PureSHIT

New member
הפתעת אותי עם הגיטרה

ידעתי על הרוב לדעתי חוצממנה. צריך כבר לפתוח תזמורת בפורום... אגב, מה הבעיה עם הסרטים של ספיידרמן? האחרון היה קקה, למרות שוונום = אריק משנות ה-70, אבל שני הקודמים בסדרה היו בסדר!

®NuLy®

New member
אהבתי רק את הראשון

אבל בכללי זה גיבור על שאני לא אוהבת. הוא לא גבר כמו וולברין או באטמן

shaharEB

New member
בריטני ספירס, הית' לדגר

אני אוהבת כמה שירים של הקילרס

Guinness09

New member
אחרי כמה שנים שלא הגבתי פה..

פרטים אישיים: שם:ליאור *** ברק תאריך לידה:29.1.1989 איזור מגורים: פתח לתקווה בלי תקווה. עיסוק:מחסנאי בסופר פארם. פרטים עוד יותר אישיים: עדה:טריפולטאי (יוחזר שלטון קאדפי לאלתר) ואשכנזי. אם היית צריך לבחור תכונה אחת שתאפיין אותך, מה היא תהיה?אכפתיות מצב משפחתי/יחסי:רווק+10 תכונה שחשובה לך בבנאדם:אכפתיות,סבלנות. תכונה שאתה לא מסוגל לסבול בבנאדם:אדישות (למרות שאני גם אחד כזה) מוטו לחיים:אף אחד לא מת בתול,החיים דופקים את כולנו+יש רק דבר אחד בטוח בעולם הזה והוא המוות!! תחביבים מאכל אהוב:קוסקוס ביום שישי של אמא ועוד מלא דברים. ספורט אהוב:כדורגל מנגן על משהו:הלוואי משחק ווידאו אהוב:טקן אתרים אחרים שאתם גולשים בהם:פייסבוק :( תחביב מיוחד אחר:לישון סרטים וקולנוע סרט אהוב בכל הזמנים:ממזרים חסרי כבוד ההופעה הגברית האהובה עליך:התפקיד של הקצין הגרמני ממזרים חסרי כבוד (שכחתי את השם שלו) אבל הוא גם קיבל אוסקר על שחקן משני. ההופעה הנשית האהובה עליך:הבחורה ממזרים חסרי כבוד במאי אהוב:אין סרט שנוא בכל הזמנים:אוווטאר!!!! הסרט שאתם אוהבים אבל כולם שונאים:אין לי מושג. הסרט שאתם שונאים אבל כולם אוהבים:אווטאר גילטי פלז'ר:הא? מוזיקה להקה אהובה:לינקין פארק :) זמר אהוב:אמינם זמרת אהובה:אין אלבום אהוב:הייבריד טאורי-ROCK AND ROLL BABY שיר אהוב:ONE STEP CLOSER ההופעה הכי טובה שהיית בה:לינקין כמובן. הופעה שהיית רוצה להיות בה:אמינם. להקה שהיית מאחד/זמר או זמרת שהיית מקים לתחייה:אין לי.. משפט אהוב משיר:Do you feel cold and lost in desperation You build up hope but failure's all you've known Remember all the sadness and frustration And let it go Let it go מה חשוב לך יותר - המילים או המוזיקה:המילים תנו במה לאומן/להקה שלא הרבה מכירים, ואתם חושבים שמגיעה להם הכרה:.. קונים דיסקים או מורידים שירים?גם וגם. גילטי פלז'ר: הא?Oם טלוויזיה סדרה אהובה בכל הזמנים:זה לא ייגמר,נשואים פלוס,אריזה משפחתית,בקיצור כל הסדרות הטובות של פעם. סדרה מועדפת רצה שרצה בימים אלה:המפץ הגדול דמות אהובה מסדרת טלוויזיה:שלדון קופר סדרת ריאלטי אהובה:היפה והחנון XD חברים או סנייפלד? חברים סאות'פארק או איש משפחה? איש משפחה 3> גילטי פלז'ר:. ספרות ספר אהוב: סופר אהוב: ציטוט אהוב מספר: ספר שממש אהבת כשהיית קטן: ז'אנר אהוב: דיגלתי על הקטע של ספרות,כי אני לא אוהב ספרים בכלל. תהנו מהחפירה עליי D:

®NuLy®

New member
נוו גילטי פלז'ר

משהו שלא מתאים לך לאהוב, ואנשים שמכירים אותך ירימו גבה כשתגיד להם שאתה ממש אוהב.

Guinness09

New member
לא מתאים לי מלא דברים לאהוב XD

אבל מאיפה אני אזכור את הדברים האלה >:

PureSHIT

New member
חחחחח הקטע של ספרות גאוני

אני כנראה אעתיק אותו מאוחר יותר... מה שכן, אני טיפוס דיי אדיש - סימן שאתה שונא אותי :)

Guinness09

New member
ואני שונא גם את עצמי D:

כי אני אדיש ברמות שאפשר להתחרפן ממני.

Guinness09

New member
אני תמיד אומר לעצמי שאני אעשה משהו..

אבל בסוף אני לא עושה כלום.

Kenl

New member

פרטים אישיים: שם: יוני תאריך לידה: 27.7.95 איזה קטין אני
איזור מגורים: חיפה
עיסוק: מובטל
פרטים עוד יותר אישיים: עדה: אוקראיני! ושאף אחד לא יגיד רוסי!
אם היית צריך לבחור תכונה אחת שתאפיין אותך, מה היא תהיה? אני מגניב
מצב משפחתי/יחסי: אלמן תכונה שחשובה לך בבנאדם: שיהיה מגניב תכונה שאתה לא מסוגל לסבול בבנאדם: *ראה ערך מאיר* מוטו לחיים: למה לעשות עכשיו כשאפשר לדחות למחר? תחביבים מאכל אהוב: פיצה!!!! ספורט אהוב: כדורגל מנגן על משהו: מגיל 10-12 ניגנתי בגיטרה... משחק ווידאו אהוב: FIFA ו PES , זה כדורגל
אתרים אחרים שאתם גולשים בהם: חוץ מפורנו? פייסבוק
תחביב מיוחד אחר: לגרבץ סרטים וקולנוע סרט אהוב בכל הזמנים: אל תתעסקו עם הזוהן ההופעה הגברית האהובה עליך: ג'ים קרי, בערך בכל סרט שלו... ההופעה הנשית האהובה עליך: אנג'לינה ג'ולי ב"סולט" במאי אהוב: מייקל ביי (רובוטריקים) סרט שנוא בכל הזמנים: אני לא רואה סרטים שאני שונא!!! הסרט שאתם אוהבים אבל כולם שונאים:
הסרט שאתם שונאים אבל כולם אוהבים:
גילטי פלז'ר: מוזיקה להקה אהובה: לינקין! זמר אהוב: קורט קוביין זמרת אהובה: זאתי מפרמור אלבום אהוב: הייבריד! שיר אהוב: Foo Fighters - The Pretender ההופעה הכי טובה שהיית בה: 3 ניחושים? הופעה שהיית רוצה להיות בה: של AC DC
להקה שהיית מאחד/זמר או זמרת שהיית מקים לתחייה: קורט קוביין!!! משפט אהוב משיר: Never Sell Your soul cuz ill never buy it מה חשוב לך יותר - המילים או המוזיקה: מוזיקה! תנו במה לאומן/להקה שלא הרבה מכירים, ואתם חושבים שמגיעה להם הכרה:
קונים דיסקים או מורידים שירים? אני בן 16! אין לי כסף לקנות דיסקים!!!! גילטי פלז'ר: פעם זאת הייתה בריטני
כפרעליה
טלוויזיה סדרה אהובה בכל הזמנים: חברים! סדרה מועדפת רצה שרצה בימים אלה: סקראבס דמות אהובה מסדרת טלוויזיה: זאק בראף מסקראבס סדרת ריאלטי אהובה: לא חולה על ריאלטי אבל כנראה "האח הגדול" חברים או סנייפלד? חברים!! סאות'פארק או איש משפחה? 50-50 גילטי פלז'ר:
ספרות ספר אהוב: לא! סופר אהוב: לא! ציטוט אהוב מספר: לא!!! ספר שממש אהבת כשהיית קטן: לא!!!!!!!!! ז'אנר אהוב: ממש לא!!!!!!!!!!!!

למעלה