שאלון למען התעוררות הפורום

shaharEB

New member
Nice

פרטים אישיים: שם: שחר
תאריך לידה: 95\8\18
איזור מגורים: ראשל"צ עיסוק: תלמידה >< פרטים עוד יותר אישיים: עדה: מרוקאית , בולגריה ויווניה
אם היית צריך לבחור תכונה אחת שתאפיין אותך, מה היא תהיה? אממ.. אני אגנוב מיוני ואגיד שאני מגניבה
מצב משפחתי/יחסי: רווקה
תכונה שחשובה לך בבנאדם: אממ , שיהיה מגניב XD תכונה שאתה לא מסוגל לסבול בבנאדם: שקרנים, צבועים . מוטו לחיים: אממ ..יש לא מעט , אז => אקונה מטטה
תחביבים מאכל אהוב: אין
ספורט אהוב: כדור-זוהר [משחק ממש כיפי
] מנגן על משהו: לצערי לא. משחק ווידאו אהוב: ?? אתרים אחרים שאתם גולשים בהם: יוטיוב, פייסבוק, אתר שינוי מערכת
תחביב מיוחד אחר: לא יודעת אם זה מיוחד- לקרוא ,לצייר, לרוץ. להתבטל ^^ סרטים וקולנוע סרט אהוב בכל הזמנים: ש כמה : מלחמת העולמות ,סיפור אהבה בלתי נשכח , היומן, דמדומים, טיטאניק ..אממ בטוח יש עוד
ההופעה הגברית האהובה עליך: הממ.. ג'ייק ג'ילנהול ב"זודיאק" , דיוויד טננט ב"ליל האימה" , "דוקטור הו" , אדם סנדלר ,בן סטילר,רוברט פטינסון. ההופעה הנשית האהובה עליך: בילי פייפר "דוקטור הו", ג'ניפר אניסטון, קריסטן סטיוארט. במאי אהוב: מי שביימו את הסרטים האהובים עליי
סרט שנוא בכל הזמנים: אממ- אין לי סרט שנוא. הסרט שאתם אוהבים אבל כולם שונאים: יש הרבה, כי אני לא רואה רק סרטים שיש בקולנוע
אבל אני מניחה שאתם שונאי דמדומים לא ? הסרט שאתם שונאים אבל כולם אוהבים: --- גילטי פלז'ר:
מוזיקה להקה אהובה: לינקן פרק
, קולדפליי ,U2 , פארמור,בי-ג'יז מיוז,מארון 5, רד הוט צ'ילי פפרז ועוד מלא
זמר אהוב: רובי וויליאמס ,ג'ון בארוומן,מייקל ג'קסון אממ ו..?? זמרת אהובה: אבריל לאבין ,איימי ווינהאוס, הילארי דאף, בילי , עוד ועוד אלבום אהוב:
שיר אהוב: לא יודעת . ההופעה הכי טובה שהיית בה: לינקין פארק
הופעה שהיית רוצה להיות בה: קולדפליי
להקה שהיית מאחד/זמר או זמרת שהיית מקים לתחייה: איימי ווינהאוס, מייקל ג'קסון משפט אהוב משיר: הרבה מאוד. מה חשוב לך יותר - המילים או המוזיקה: אממ.. המילים תנו במה לאומן/להקה שלא הרבה מכירים, ואתם חושבים שמגיעה להם הכרה: לא עולה לי כרגע :-\ קונים דיסקים או מורידים שירים? מורידים שירים לרוב. גילטי פלז'ר:
טלוויזיה סדרה אהובה בכל הזמנים: דוקטור הו
טורצ'ווד , חברים, סקראבס, מייק ומולי ,שנות ה-70 ,נמלטים
סדרה מועדפת רצה שרצה בימים אלה: אקס פקטור
דמות אהובה מסדרת טלוויזיה: הדוקטור מדוקטור הו ורוז טיילר המלווה שלו
צ'נדלר ורייצ'ל מחברים
סדרת ריאלטי אהובה: אממ... אקס פקטור חברים או סנייפלד? ...חברים. סאות'פארק או איש משפחה? לא רואה אף אחד מהם
אבל סאותפארק גילטי פלז'ר:
ספרות ספר אהוב: פרש הברונזה והמשכיו
, סדרת דמדומים , בלי לומר שלום , משחקי הרעב, גאווה ודעה קדומה,המפתח של שרה,ילד 44. סופר אהוב: פאולינה סימונס , סטפני מאייר. ציטוט אהוב מספר: יש מלא
ספר שממש אהבת כשהיית קטן: אממ.. בייגלה , נחש כמה אני אוהב אותך =] ז'אנר אהוב: רומנים!! - היסטוריים ולא היסטוריים, ספרים מתקופת מלה"ע השנייה ,מדע בדיוני.

®NuLy®

New member
מכל הסרטים של ג'ייק ג'ילנהול דווקא זה?!

זודיאק אחד הסרטים היותר משעממים
אם כבר ג'ייק ג'ילנהול אז בדוני דארקו. אחד הסרטים היותר טובים שראיתי והוא משחק שם מעולה

shaharEB

New member
אבל זודיאק היה הסרט הראשון שלו שראיתי,

שהייתי מודעת לג'ייק ג'ילנהול ,ואני זוכרת שממש ממש אהבתי !~ דווקא הסרט מותח ,וג'ייק מוכיח בסרט הזה שהוא שחקן אדיר בכל תחום

®NuLy®

New member
הסרט הזה ממש שיעמם אותי

הוא היה ממש ממש ארוך. אם עדיין לא ראית את דוני דארקו שלו, אז מצאת לך מה לעשות בסופ"ש

shaharEB

New member
ברגע שאני חוזרת מהטיול אני אראה

איזה עוד סרטים שלו ראית ? אולי נתקלת במשהו שלו, שלא ראיתי..?

®NuLy®

New member
המממ ספציפית שלו

יש כמובן את הר ברוקבק עם הית' לדג'ר
אחים (עם טובי מגוויר) שהוא סביר, קצת עצובי הנסיך הפרסי, שהוא חביב ולא מעבר היום שאחרי מחר, אני לא מתחברת לסרטי אסונות אהבה וסמים אחרים עם אן האת'וואי שזה סרט ממש ממש חמוד! ויש את קוד מקור שעדיין לא הספקתי לראות ואני חייבת לראות חחחח כאילו יש לו עוד סרטים, אבל את אלה ראיתי. אבל אין - דוני דארקו פשוט חובה.

TheJosh

New member
?

פרטים אישיים: שם: עומר תאריך לידה: 28.5.98 איזור מגורים: תל אביב / חולון-בת ים עיסוק: מה עיסוק אני כולה בן 13 פרטים עוד יותר אישיים: עדה: ספרדי / עיראקי / מצרי / סורי אם היית צריך לבחור תכונה אחת שתאפיין אותך, מה היא תהיה?: מטומטם מצב משפחתי/יחסי: רווק. תכונה שחשובה לך בבנאדם: כנות תכונה שאתה לא מסוגל לסבול בבנאדם: אנשים יבינו את זה באנגלית - Douchebag תחביבים מאכל אהוב: פנקייק ספורט אהוב: כדורגל מנגן על משהו: פסנתר ובקרוב גיטקה
משחק ווידאו אהוב: NFSU2 אתרים אחרים שאתם גולשים בהם: FB, טוויטר, LPU, לינקין פארק ישראל מוזיקה להקה אהובה: לינקין פארק! זמר אהוב: מייק שינודה? זמרת אהובה: כולן זמרות פופ אלבום אהוב: Meteora שיר אהוב: WISH!!! הופעה שהיית רוצה להיות בה: ההופעה של לינקין פארק בארץ להקה שהיית מאחד/זמר או זמרת שהיית מקים לתחייה: REM משפט אהוב משיר: When life leaves us blind, love keeps us kind! מה חשוב לך יותר - המילים או המוזיקה: המוזיקה, אבל לא פחות המילים תנו במה לאומן/להקה שלא הרבה מכירים, ואתם חושבים שמגיעה להם הכרה: אטליז קונים דיסקים או מורידים שירים?: לפעמים מורידים, לפעמים קונים.

למעלה