Nice
פרטים אישיים: שם: שחר
תאריך לידה: 95\8\18
איזור מגורים: ראשל"צ עיסוק: תלמידה >< פרטים עוד יותר אישיים: עדה: מרוקאית , בולגריה ויווניה
אם היית צריך לבחור תכונה אחת שתאפיין אותך, מה היא תהיה? אממ.. אני אגנוב מיוני ואגיד שאני מגניבה
מצב משפחתי/יחסי: רווקה
תכונה שחשובה לך בבנאדם: אממ , שיהיה מגניב XD תכונה שאתה לא מסוגל לסבול בבנאדם: שקרנים, צבועים . מוטו לחיים: אממ ..יש לא מעט , אז => אקונה מטטה
תחביבים מאכל אהוב: אין
ספורט אהוב: כדור-זוהר [משחק ממש כיפי
] מנגן על משהו: לצערי לא. משחק ווידאו אהוב: ?? אתרים אחרים שאתם גולשים בהם: יוטיוב, פייסבוק, אתר שינוי מערכת
תחביב מיוחד אחר: לא יודעת אם זה מיוחד- לקרוא ,לצייר, לרוץ. להתבטל ^^ סרטים וקולנוע סרט אהוב בכל הזמנים: ש כמה : מלחמת העולמות ,סיפור אהבה בלתי נשכח , היומן, דמדומים, טיטאניק ..אממ בטוח יש עוד
ההופעה הגברית האהובה עליך: הממ.. ג'ייק ג'ילנהול ב"זודיאק" , דיוויד טננט ב"ליל האימה" , "דוקטור הו" , אדם סנדלר ,בן סטילר,רוברט פטינסון. ההופעה הנשית האהובה עליך: בילי פייפר "דוקטור הו", ג'ניפר אניסטון, קריסטן סטיוארט. במאי אהוב: מי שביימו את הסרטים האהובים עליי
סרט שנוא בכל הזמנים: אממ- אין לי סרט שנוא. הסרט שאתם אוהבים אבל כולם שונאים: יש הרבה, כי אני לא רואה רק סרטים שיש בקולנוע
אבל אני מניחה שאתם שונאי דמדומים לא ? הסרט שאתם שונאים אבל כולם אוהבים: --- גילטי פלז'ר:
מוזיקה להקה אהובה: לינקן פרק
, קולדפליי ,U2 , פארמור,בי-ג'יז מיוז,מארון 5, רד הוט צ'ילי פפרז ועוד מלא
זמר אהוב: רובי וויליאמס ,ג'ון בארוומן,מייקל ג'קסון אממ ו..?? זמרת אהובה: אבריל לאבין ,איימי ווינהאוס, הילארי דאף, בילי , עוד ועוד אלבום אהוב:
שיר אהוב: לא יודעת . ההופעה הכי טובה שהיית בה: לינקין פארק
הופעה שהיית רוצה להיות בה: קולדפליי
להקה שהיית מאחד/זמר או זמרת שהיית מקים לתחייה: איימי ווינהאוס, מייקל ג'קסון משפט אהוב משיר: הרבה מאוד. מה חשוב לך יותר - המילים או המוזיקה: אממ.. המילים תנו במה לאומן/להקה שלא הרבה מכירים, ואתם חושבים שמגיעה להם הכרה: לא עולה לי כרגע :-\ קונים דיסקים או מורידים שירים? מורידים שירים לרוב. גילטי פלז'ר:
טלוויזיה סדרה אהובה בכל הזמנים: דוקטור הו
טורצ'ווד , חברים, סקראבס, מייק ומולי ,שנות ה-70 ,נמלטים
סדרה מועדפת רצה שרצה בימים אלה: אקס פקטור
דמות אהובה מסדרת טלוויזיה: הדוקטור מדוקטור הו ורוז טיילר המלווה שלו
צ'נדלר ורייצ'ל מחברים
סדרת ריאלטי אהובה: אממ... אקס פקטור חברים או סנייפלד? ...חברים. סאות'פארק או איש משפחה? לא רואה אף אחד מהם
אבל סאותפארק גילטי פלז'ר:
ספרות ספר אהוב: פרש הברונזה והמשכיו
, סדרת דמדומים , בלי לומר שלום , משחקי הרעב, גאווה ודעה קדומה,המפתח של שרה,ילד 44. סופר אהוב: פאולינה סימונס , סטפני מאייר. ציטוט אהוב מספר: יש מלא
ספר שממש אהבת כשהיית קטן: אממ.. בייגלה , נחש כמה אני אוהב אותך =] ז'אנר אהוב: רומנים!! - היסטוריים ולא היסטוריים, ספרים מתקופת מלה"ע השנייה ,מדע בדיוני.