לטס גו
פרטים אישיים: שם: איתי תאריך לידה: 24.11.96 איזור מגורים: לוד עיסוק: תלמיד תיכון.. פרטים עוד יותר אישיים: עדה: אממ.. חצי יווני.. חצי צבר.. אמא שלי וסבתא שלי נולדו בארץ.. סבתא רבא שלי בקנדה ובגיל חודשיים עברה לרוסיה.. ובגיל שנה לישראל.. XD אם היית צריך לבחור תכונה אחת שתאפיין אותך, מה היא תהיה?: אם הבנתי ת'שאלה נכון אז זו תכונה שקיימת בי.. אז זה זה שאני גבוה נראלי.. וגם דיי אופטימי! בגלל זה אני מתבאס הרבה! XD מצב משפחתי/יחסי: נשוי + 10 תכונה שחשובה לך בבנאדם: נאמנות. תכונה שאתה לא מסוגל לסבול בבנאדם: שקרנים מוטו לחיים: אל תלבין פני חבריך ברבים, כי הוא עלול לפוצץ לך ת'פנים! תחביבים מאכל אהוב: שניצל תירס וקינדר בואנו.. אני יכול לחיות על זה! ספורט אהוב: טניס שדה שליטה!! מנגן על משהו: גוויטרה משחק ווידאו אהוב: GTA אתרים אחרים שאתם גולשים בהם: פייסבוק, גוגל XD תחביב מיוחד אחר: לאכול! סרטים וקולנוע סרט אהוב בכל הזמנים: בגלל שאני חובב אימה אני אלך על 1408! סרט אדיר! ההופעה הגברית האהובה עליך: טום הנקס ומייקל קלארק דאנקאן ב"גרין מייל" ההופעה הנשית האהובה עליך: ג'ניפר אניסטון ב"אקסית במצור" במאי אהוב: אין באמת אחד כזה אבל נלך על ספילברג סרט שנוא בכל הזמנים: ליל השדים. הורדתי את הסרט ובמשך שעה וחצי של שעמום לא הבנתי מה רוצים ממני! התעצבנתי! הסרט שאתם אוהבים אבל כולם שונאים: לא בא לי עכשיו.. הסרט שאתם שונאים אבל כולם אוהבים: טינטאניק.. סתם משעמם! XD גילטי פלז'ר: אימה.. אבל לא בטוח.. מוזיקה להקה אהובה: אין לי אחת! זה LP, RHCP, GD ו METALICA וסינרגיה זמר אהוב: חחח.. צ'סטר, אנתוני קידיס, בילי ג'ו, ג'יימס הטפילד, רון הופמן.. ומייקל ג'קסון!! זמרת אהובה: ג'נט ג'קסון.. אממ.. אין לי כל כך.. אלבום אהוב: meteora, by the way, metallica, american idiot, dangerous, השתקפות.. לפי רשימת הזמרים.. שיר אהוב: השיר שאני הכי הכי הכי הכי אוהב?! nothing else matter.. אני יכול לשמוע אותו שעות! בייחוד את גרסת ה S&M שלו! ההופעה הכי טובה שהיית בה: לינקין ומטאליקה ללא ספק ובעזרת ה' גם רד הוט! הופעה שהיית רוצה להיות בה: רד הוט וגרין דיי! להקה שהיית מאחד/זמר או זמרת שהיית מקים לתחייה: נירוונה ומייקל ג'קסון!
משפט אהוב משיר: יש הרבה.. מה חשוב לך יותר - המילים או המוזיקה: שניהם באותה מידה! תנו במה לאומן/להקה שלא הרבה מכירים, ואתם חושבים שמגיעה להם הכרה: השליחים. קונים דיסקים או מורידים שירים?: בדרך כלל מוריד.. גילטי פלז'ר: מטאל.. טלוויזיה סדרה אהובה בכל הזמנים: השמיניה, נמלטים, אבודים, פלאש פורווד, שנות ה 70, יומני הערפד סדרה מועדפת רצה שרצה בימים אלה: יומני הערפד דמות אהובה מסדרת טלוויזיה: דיימון מיומני הערפד, סוקרה מנמלטים ומייקל קלסו משנות ה 70 הם קורעים! סדרת ריאלטי אהובה: האח הגדול חברים או סנייפלד? חברים סאות'פארק או איש משפחה? סאות'פארק גילטי פלז'ר: יובל המבולבל ספרות ספר אהוב: פרסי ג'קסון וגנב הברק, הלקוח סופר אהוב: ג'ון גרישם ללא ספק ציטוט אהוב מספר: לא עולה לי כרגע.. אני לא קורא הרבה.. ספר שממש אהבת כשהיית קטן: הזחל הרעב ותירס חם ז'אנר אהוב: מתח..