McWeekend

Adimenzer1

New member

וואו וואו את עוד תהרגי אותי ככה אח כשאניח את ידיי עלייך אח אח כשאניח את ידיי עלייך טעימה טעימה את עוד תהרגי אותי ככה אח כשאניח את ידיי עלייך אח אח כשאניח את ידיי עלייך או משהו כזה
תכתבי את השם של השיר בגוגל עם המילה hebrew ויש תרגום

That McGirl

New member
|

חחחחח אז הנוסא נוסא זה וואו? כי בגוגל כתוב שלנו
למרות שוואו יותא מתאים..

Lady Madrid

New member
תיקון קטן*

זה לא "את עוד תהרגי אותי ככה" זה "ככה את הורגת אותי"
בכ"מ זה התרגום של הבתים.. שבת במסיבה כולם מתחילים לרקוד והבחורה הכי יפה עוברת אזרתי אומץ והתחלתי להגיד לה ואז הפזמון
לא שיר עמוק במיוחד...

RockinKeren

New member
אל תדאגי, אני לא שונאת אותך

אני אשכרה התקשרתי לעדי לשאול אותה למה אני צריכה לשנוא אותך.XD התמונות של ההצפה ממש ממש הצחיקו אותי. אבל ממש
זה פשוט קטלני
ולמה את אוהבת סושי כ"כ!? זה סושי! זה איכסוש.

ריהותם

New member

תקשיבי זה היה ממש מצחיק.אנשים היו ממש בהיסטירה והיו גם אנשים שרצו שנעשה להם חשבון והזמנות בזמן שכל החנות מוצפת
כי סושי זה מהמם,תראי בתמונות כמה שהוא מהמם

Lady Madrid

New member
מקוויקנד!

מצעד הלהיטים של מקפליי: כולם.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Jason Derulo - It girl Beyonce - Countdown Beyonce - Best thing I never had Michel Telo - Ai se eu te pego Gustavo Lima - Balada boa Big Yamo - La playa, ella y yo הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
קליפ שעשה לכן את זה: איזה הזוי! http://www.youtube.com/watch?v=Kddphhf2UBU תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חברים הלילה עם צ'לסי קנדרה מדיום CSI ליגת האלופות
ספר / פיק השבוע: Red Once And For All.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: ריאל מדריד 6 - 2 דינמו זאגרב
שינו לנו מערכת סופסוף... לא עוד כימיה 4 שעות ברצף! ציירתי בשיעור את הסמל של נבחרת ברזיל ויצא לי מדויק
משהו שהעציב: שדי לא הזמינו אותי ליומולדת של מישהי אתמול, אני לא כ"כ קרובה אליה אבל כל החברות שלי הלכו
ציטוטיה: במשחק נגד זאגרב אלי אוחנה:הכישרון של אוזיל גדול כמו העיניים שלו סוגשל חברה שלי: את לא ברזילאית.. אני: אני כן.. היא: אבל את לבנה אני: אז מה? היא: כל הברזילאים הם כמו מרסלו (שחקן שחור) אני: אז מה קאקה? (שחקן לבן) היא: הוא בטח נולד במקום אחר ורק גדל בברזיל. הטמטום
אני:מזל טובבבבבבבבבבב!!! ידיד שלי:תודה מישהו:אתה בא בערב לשחק כדורגל? ידיד שלי:כן אני:אתה הולך לשחק כדורגל ביומולדת שלך? ידיד שלי:זה לא היומולדת שלי יש לו את הסבתא הכי מגניבה ביקום. http://www.siz.co.il/my/z2fmzwzmexyu.bmp מתנגן בראש / בפלייליסט: אקס פקטור המלצת השבוע: אין לי
התמונה הכי חמה: Bubbly Wrap
סרינה ביקשה ממני להגיד שהיא לא הגיבה הרבה השבוע כי היא התחילה לעבוד ושהיא מצטערת וששבוע הבא היא תחפור שוב

Adimenzer1

New member
חחחחחחחחחחחחח הציטוטים

והקטע עם סבתא של ארבלואה
אני חייבת להגיד שזה נורא נחמד לראות ששמים את הפיקים שלי במקווקינד
התמונה
ואנחנו סולחות לסרינה

Lady Madrid

New member
את שם בזכות ולא בחסד!

וסבתא של ארבלואה אחת הקורעות.. יש ראיון שלם איתה ולא הפסקתי לצחוק

Lady Madrid

New member
הממ..

האמת שלא
אני אנסה לחפש אותו אבל זה היה לפני מלא זמן... בכ"מ היא אמרה שאלברו הכי חתיך בקבוצה ולליברפול היא קוראת Liverpul

למעלה