McWeekend

RockinKeren

New member
McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
סופ"ש מדהים כולן
ועוד הפעם - די לייבש !

That McGirl

New member
MY MCWEEKEND

מצעד הלהיטים של מקפליי:
TCFC
Lego House - של הג'ינג'י מהארי פוטר Footloose - Blake Shelton Gym Class Heroes - Stereo hearts ft. Adam Levine Jeremih Feat. 50 Cent - Down On Me JLS - Take A Chance On Me LMFAO - Sexy and I Know It Nickelback - Rockstar Nicki Minaj - Super Bass Olly Murs - Dance With Me Tonight Party Rock Anthem Rick Springfield - Jessie's Girl Simple Plan-Perfect The Saturdays - My Heart Takes Over שיר מהמם The Wanted - Glad You Came The Wanted - Lightning וכמובן gotta be you של one direction
הלהקה המגניבה של השבוע:
one direction & mcfly
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=01myDOAA4WU&ob=av3n&fb_source=message חמודים ..
המרוץ למיליון דהה ..
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
-----
משהו ששימח:
כלבלבה חדשה(;
ציטוטיה:
האח שלי ביקש ממני להביא לו פיצה שאני חוזרת אני נכנסת הביתה רטובה והוא לקח ממני תפיצה .. אני: יחתיכתתת ---- כוסעוחתוק אפילו תודה לא אמרת .. אני מסתובבת ורואה את החברים שלו למטה .. חח פאדיחה אני יורדת לשם כמובן ואז ראיתי מישהו שאני לא מכירה ואז הבנתי שהוא אמריקאי בחילופי סטודנטים שווה הוא אומר לי שהוא מדבר אנגלית ואני בשיא ההתלהבות .. רייילייייי ? אי אמ וורי וורי וורי גוד אין אינגליש ... חחחחח הוא היה ממש חמוד
המלצת השבוע:
חחחח אומיגל זה אתר ממש מצחיק D; כדאי לנסות ..
התמונה הכי חמה:

Adimenzer1

New member
Lego House לא של רופרט גרינט.

זה של אד שירן. רופרט גרינט רק משחק בקליפ. אם תראי את הקליפ ותחפשי את זה שהוא "אד האמיתי" - זה הזמר.

Noa L black

New member
סופשבוע

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The heart never lies All about you
Ai se eu te pego-Michael Telo Always be my baby-David Cook Black hole sun-Sound garden Country roads-John Denvers Empathy-Crystal castels Enjoy the silence-Depeche mode Ever fallen in love-Buzzcocks Send me on my way-Rusted root את תלכי בשדה-שלומי סרנגה במרחק נגיעה מכאן-יזהר אשדות הדג נחש-כל מה שיש לי על המחשב...פשוט הכל *-*
הלהקה המגניבה של השבוע:
הדג נחש
קליפ שעשה לכן את זה:
גול (1,2) !~
ספר / פיק השבוע:
The To Do list-Mike Gayle
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אוטובוס מפוצץ, מסריח ומגעיל. יותר מדי פעמים השבוע...
משהו ששימח:
~זהירות, חפירה לפניכם~ אוקיאוקי, אז קודמכל בחמישי הלכתי להתנדבות האישית שזה בכפר שלם וזה 2 דקות מהבית של אחת החברות הכי טובות שלי וזה כזה עזרה לילדים עם הפרעות קשב (ובעיות בבית) בשיעורים, וגם סתם להיות איתם וזה, אז בשעה שיש להם פעילות קבוצתית, מי שהצטיין במהלך השבוע מקבל זמן אישי עם מתנדב .קיצר, את חברה שלי שמו עם ילדה אחת בכתה א', אותי שמו עם שלושה בנים מופרעים בג'-ד' XD (כעיקרון הייתי אמורה להיות עם שניים, אבל אחד פשוט לא רצה ללכת אפילו שממש כעסו עליו) לפתע פתאום אני מזהה על השולחן יומן של מנצ'סטר ואני כזה, מה, אתם אוהדים מנצ'סטר? (*שמחהשמחה*) "לאאא! אנחנו אוהדים ריאל מדריד!" "כןןןן ריאל בדםםםם!" ואני כזה:
"יוואווו אתם מושלמים!" ואז הראתי להם את הצמיד שלי ואחד מהם אמר לי כזה, "וואי אני מת מת על ריאל בבקשה תני לי את הצמיד שלך אני אתן לך את כל מה שיש לי!" והייתי מה זה בשוק כי בתכלס ציפיתי שאגיע לשם ואני אדבר איתם על כדורגל והם יגידו לי בארסה ומסי.. (בכ"ז ילדים טיפוסיים בכתות ג'-ד') אז אמרתי לילד שביקש את הצמיד שאני לא יכולה כי חבר שלי נתן לי אותו ליומולדת (לא מדובר בבויפרנד, אני פשוט לא משתמשת במילה 'ידיד') ואז הם התחילו לשאול אותי על "חבר שלי" ואם אי פעם נתתי לו כאפה (אני לא זוכרת איך הגענו לזה אבל זה שיעשע אותי
) ובין לבין הם הלכו מכות (ואז הייתי צריכה או להפריד או לצחוק. מה לעשות שכשילד בכתה ג' שואל אותי 'ראית איך הבאתי לו בעיטה לביצה?' זה מצחיק? יש לי הומור נמוך
) אחרי עוד המון דיבורים על ריאל והרבה מכות (שהפרדתי בהצלחה) נכנסה המדריכה שלי ושאלה אותם איך היה להם איתי וכולם כזה: "כיףףףף!" ואז היא אמרה להם שאני צריכה ללכת, והם התחילו לצעוק "לא אל תלכי!!" ואחד גם תפס לי בסווצ'רט ואני כזה חמודיםםםם
וזה באמת היה ממש מקסים3> וגם 86 באנגלית, 94 בבוק ריפורט ו89 בתרבות ישראל
וגםםםם, תמיד נחמד לגלות ילדים בשכבה שלא הכרת, במיוחד אם הם חתיכים :)
משהו שהעציב:
הפרישה של גוטי
אני לא מאמינה..זה הצ'אנס היחיד שהיה לי לראות אותו וזה לא קורה...
קצתקצת ההפסד של ספרד לאנגליה אבל סהכ משחק ידידות ואף אחד לא חזר אלינו עם פציעות אז בסדר3>
ציטוטיה:
אני ילדה טובה. באמת, יש לי ציונים גבוהים ואני בסדר רוב הזמן אז אני לא רוצה להעביר פה מסר שלילי אומשו... מדובר ביומולדת שלי בים, הייתי שיכורה ונהנתי וצחקתי והצחקתי והיה שטויות ובלאגן וזה לא דברים שאני עושה על בסיס קבוע אז אני מקווה שלא תשפטו או תחשבו עלי משהו ><... ~ לפני כמה ימים דיברתי עם חבר וחברה שלי על היומולדת שהיה, ושאלתי אותו למה הוא לא שתה, אז הוא ענה לי שהוא רצה אבל הפלתי לו את השתייה XD ואז שאלתי כזה, "זה היה בקטע שהייתי שיכורה, או בקטע שאני *לא זוכרת*?" וחברה שלי כזה "בקטע שהיית שיכורה." "אה, אז אני לא זוכרת." ~ וגם, מאותו אירוע מדובר (משום מה דיברתי אנגלית. אלוהים יודע למה.) אני: " I want Sergio Ramossss" חברה שלי: "אבל נועה, את לא יכולה אותו, הוא בספרד." אני: "את בספרד!!!!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
מסיבות אלטרנטיב במוסד זה כייייף. במיוחד כשכולם מטורפים ורוקדים וצוחקים ולאף אחד לא אכפת משום דבר אחר חוץ ממה שכיף.
התמונה הכי חמה:
רעיון שעלה לי בראש

Lady Madrid

New member
איזה תמונה חמודה

יש לך מזל.. אצלי בהתנדבות כולם אוהבים את בארסה
הדג נחש

Noa L black

New member
תודה :)

וואו, את פשוט לא מבינה כמה הייתי מופתעת כשהם אמרו לי ריאל מדריד! זה היה מרגש

Adimenzer1

New member
גול

אין סרטים כל כך מושלמים!!! השלישי פחות טוב כי הוא לא מתמקד מסנטי, אבל הסוף שלו כל כך מרגש וכל כך בכיתי בו
אני שונאת אוטובוסים מפוצצים
חחחחחחחחחח הצחקת אותי עם החפירה של הדבר ששימח אותך
אני עדיין חושבת על הקלסק שמצאתי, ואני כולי באמצע השיעור ככה
והמורה שואלת אותי מה קרה ואני אומרת לה "יש בכיתה הזאת מישהו שאוהד ריאל מדריד
חחחחחחחחחחחחחח הציטוטים
אני לא כועסת שהיית שיכורה. אני כועסת שהיית שיכורה בלילה שלפני המפגש ולא באת לראות אותנו
חחחחחחחח סתם לפחות ראינו אותך יום לפני

Noa L black

New member
חחחחחחחחח אם אני אומרת דבר כזה למורה שלי

היא מסתכלת עלי כאילו מאיפה נפלת? XDD האמת היא, שהייתי אמורה לבוא לפגוש אתכן גם ביום שאחרי אבל איבדתי את הפלאפון שלי וזה, אז כבר לא יצא...

Adimenzer1

New member
חחחחח ביום ראשון החלטתי

לא לדבר על כדורגל בבצפר, ודווקא אז המורה הזאת (שהיא גם המנהלת שלי, ד"א) התחילה לדבר באמצע השיעור על כדורגל ואת מי אנחנו אוהדים ואת מי היא אוהדת... ואני כולי יושבת ודופקת את הראש בשולחן כי הבטחתי לא לדבר על זה
כל הכבוד נועה. בגלל זה אתה משתכר במקום סגור ולא בים.

Noa L black

New member
אז זה הקטע, שלא איבדתי אותו בים XD

שכחתי אותו בכלל לפני שיצאנו מהאוטו של אבא של חברה שלי XDDDD

Serena16

New member
התמונה!

ושוב, גוטי לא פרש! הוא רק עזב את הקבוצה שלו.. אז אל תהיי עצובה

ריהותם

New member
סוף שבוע

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Red Hot Chili Peppers-I'm With You Venice Queen Scar Tissue Road Trippin Beyonce-Countdown
הלהקה המגניבה של השבוע:
רד הוט
קליפ שעשה לכן את זה:
הקליפ החדש והמהמם של רד הוט!
http://www.youtube.com/watch?v=qOgFHMEJMeY&ob=av2n הזוי http://www.youtube.com/watch?v=TXhtzob2aAU
אהבה מודרנית
ספר / פיק השבוע:
הנערה שבעטה בקן צרעות-סטיג לרסון
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
החורף!!!!!!!!~!
משהו ששימח:
יצא לרד הוט קליפ חדש ומהמם!
הסתפרתי קניות
משהו שהעציב:
הקור והוספה שלי
משהו שהצחיק אתכן השבוע
הייתה הצפה בקניון שלנו,ולחנות שלי נכנסו מלא מים וכולה הוצפה,ואנשים התחילו ממש להיות בהיסטריה וזה היה קורע מצחוק
ציטוטיה:
אנחו בחנות דואגות שההצפה לא תהרוס את הסחורה,ולקוחה אחת אמרה לחברה שלי שהלכה להציל לנו את התיקים לקוחה:"את יכולה לקחת לי את החשבון אני צריכה ללכת" חברה שלי:"יש פה הצפה!!!!" לקוחה:"בסדר אבל זה יותר חשוב אני חייבת ללכת" ובנוסף,היה טלפון ואחת הבנות ענתה לקוחה:"שלום,אני רוצה שתקחו הזמנה" אחת העובדות:"כן זה לא זמן מתאים יש לנו הצפה בחנות עכשיו תתקשרי יותר מאוחר" לקוחה:"נו אבל זה יותר חשוב!" אנשים חיים בסרט אני אומרת לכן.יש אשכרה הצפה בחנות ובמקום להיות בנאדם נורמלי וללכת אנשים רוצים שיזמינו להם ויקחו מהם חשבון! הגיע אלינו באותו יום לעבודה מישהי חדשה,אז באמצע ההצפה שאלתי אותה אני:"אחלה יום ראשון לעבודה הא?"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לא לבוא בבגדים יפים לעבודה!!
התמונה הכי חמה:
מהקליפ

ריהותם

New member
אין מה לחפור עליו כקליפ

זה בסך הכול צילום של הופעה שלהם בVenice Beach.ההופעה טובה אבל כקליפ הוא די סטנדרטי.יש להם קליפים הרבה יותר טובים.

Adimenzer1

New member
חחחחחח הציטוטים

יש לי שאלה ואני לא מכירה מישהי יותר טובה לשאול: אם אני רוצה לקנות אלבום של רד הוט, על איזה אלבום את הכי ממליצה?

ריהותם

New member
וואו!

קודם כל איזה כיף שאת פונה אליי
ועכשיו לשאלה האלבום שאני הכי אוהבת של רד הוט הוא Blood Sugar Sex Magik.הוא פשוט אלבום מדהים.האלבום הכי טוב שלהם,יצירת מופת שאין שנייה לה בכל העולם. לכן,אל תתחילי איתו!אליו צריך להגיע אחרי ששמעת שני אלבומים של הלהקה לפחות.לדעתי. תראי,השאלה שלך מעולה,וגם קשה לענות עליה,כי האלבומים של רד הוט שונים מאוד אחד מהשני. תתחילי בקליפורניקיישן.אלבום מעולה,אחד האלבומים הכי טובים שלהם.כל שיר שם מושלם,ויש שם את השיר האהוב עליי-Around The World.את לא תתאכזבי,זה בטוח. א"כ לכי על By The Way.הוא אלבום יחסית מלודי ושקט לש רד הוט.גם הוא אלבום מעולה.מרגש בטירוף. ואז על Stadium Arcadium אמרתי לך לא להתחיל איתו כי הוא ארוך,זה אלבום כפול עם לא פחות מ28 שירים. ורק אז Blood Sugar Sex Magik.האהוב

Adimenzer1

New member
אני סומכת על הטעם שלך במוזיקה

אני זוכרת את Around The World. יש לי אותו בMP. אחרי ששמת אותו בפינה שפתחתי פעם התמכרתי אליו
וגם את השיר קליפורניקיישן אני ממש אוהבתץ. אז בסדר, אני אתחיל באלבום הזה, ואחר כך (משמע כשיהיה עוד כסף לבזבז) אני אעבור לאלבומים האחרים שאמרת
תודה

למעלה