סופשבוע
מצעד הלהיטים של מקפליי:
The heart never lies All about you
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Ai se eu te pego-Michael Telo Always be my baby-David Cook Black hole sun-Sound garden Country roads-John Denvers Empathy-Crystal castels Enjoy the silence-Depeche mode Ever fallen in love-Buzzcocks Send me on my way-Rusted root את תלכי בשדה-שלומי סרנגה במרחק נגיעה מכאן-יזהר אשדות הדג נחש-כל מה שיש לי על המחשב...פשוט הכל *-*
הלהקה המגניבה של השבוע:
הדג נחש
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
גול (1,2) !~
ספר / פיק השבוע:
The To Do list-Mike Gayle
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אוטובוס מפוצץ, מסריח ומגעיל. יותר מדי פעמים השבוע...
משהו ששימח:
~זהירות, חפירה לפניכם~ אוקיאוקי, אז קודמכל בחמישי הלכתי להתנדבות האישית שזה בכפר שלם וזה 2 דקות מהבית של אחת החברות הכי טובות שלי וזה כזה עזרה לילדים עם הפרעות קשב (ובעיות בבית) בשיעורים, וגם סתם להיות איתם וזה, אז בשעה שיש להם פעילות קבוצתית, מי שהצטיין במהלך השבוע מקבל זמן אישי עם מתנדב .קיצר, את חברה שלי שמו עם ילדה אחת בכתה א', אותי שמו עם שלושה בנים מופרעים בג'-ד' XD (כעיקרון הייתי אמורה להיות עם שניים, אבל אחד פשוט לא רצה ללכת אפילו שממש כעסו עליו) לפתע פתאום אני מזהה על השולחן יומן של מנצ'סטר ואני כזה, מה, אתם אוהדים מנצ'סטר? (*שמחהשמחה*) "לאאא! אנחנו אוהדים ריאל מדריד!" "כןןןן ריאל בדםםםם!" ואני כזה:
"יוואווו אתם מושלמים!" ואז הראתי להם את הצמיד שלי ואחד מהם אמר לי כזה, "וואי אני מת מת על ריאל בבקשה תני לי את הצמיד שלך אני אתן לך את כל מה שיש לי!" והייתי מה זה בשוק כי בתכלס ציפיתי שאגיע לשם ואני אדבר איתם על כדורגל והם יגידו לי בארסה ומסי.. (בכ"ז ילדים טיפוסיים בכתות ג'-ד') אז אמרתי לילד שביקש את הצמיד שאני לא יכולה כי חבר שלי נתן לי אותו ליומולדת (לא מדובר בבויפרנד, אני פשוט לא משתמשת במילה 'ידיד') ואז הם התחילו לשאול אותי על "חבר שלי" ואם אי פעם נתתי לו כאפה (אני לא זוכרת איך הגענו לזה אבל זה שיעשע אותי
) ובין לבין הם הלכו מכות (ואז הייתי צריכה או להפריד או לצחוק. מה לעשות שכשילד בכתה ג' שואל אותי 'ראית איך הבאתי לו בעיטה לביצה?' זה מצחיק? יש לי הומור נמוך
) אחרי עוד המון דיבורים על ריאל והרבה מכות (שהפרדתי בהצלחה) נכנסה המדריכה שלי ושאלה אותם איך היה להם איתי וכולם כזה: "כיףףףף!" ואז היא אמרה להם שאני צריכה ללכת, והם התחילו לצעוק "לא אל תלכי!!" ואחד גם תפס לי בסווצ'רט ואני כזה חמודיםםםם
וזה באמת היה ממש מקסים3> וגם 86 באנגלית, 94 בבוק ריפורט ו89 בתרבות ישראל
וגםםםם, תמיד נחמד לגלות ילדים בשכבה שלא הכרת, במיוחד אם הם חתיכים
משהו שהעציב:
הפרישה של גוטי
אני לא מאמינה..זה הצ'אנס היחיד שהיה לי לראות אותו וזה לא קורה...
קצתקצת ההפסד של ספרד לאנגליה אבל סהכ משחק ידידות ואף אחד לא חזר אלינו עם פציעות אז בסדר3>
ציטוטיה:
אני ילדה טובה. באמת, יש לי ציונים גבוהים ואני בסדר רוב הזמן אז אני לא רוצה להעביר פה מסר שלילי אומשו... מדובר ביומולדת שלי בים, הייתי שיכורה ונהנתי וצחקתי והצחקתי והיה שטויות ובלאגן וזה לא דברים שאני עושה על בסיס קבוע אז אני מקווה שלא תשפטו או תחשבו עלי משהו ><... ~ לפני כמה ימים דיברתי עם חבר וחברה שלי על היומולדת שהיה, ושאלתי אותו למה הוא לא שתה, אז הוא ענה לי שהוא רצה אבל הפלתי לו את השתייה XD ואז שאלתי כזה, "זה היה בקטע שהייתי שיכורה, או בקטע שאני *לא זוכרת*?" וחברה שלי כזה "בקטע שהיית שיכורה." "אה, אז אני לא זוכרת." ~ וגם, מאותו אירוע מדובר (משום מה דיברתי אנגלית. אלוהים יודע למה.) אני: " I want Sergio Ramossss" חברה שלי: "אבל נועה, את לא יכולה אותו, הוא בספרד." אני: "את בספרד!!!!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
מסיבות אלטרנטיב במוסד זה כייייף. במיוחד כשכולם מטורפים ורוקדים וצוחקים ולאף אחד לא אכפת משום דבר אחר חוץ ממה שכיף.
התמונה הכי חמה:
רעיון שעלה לי בראש