McWeekend

ריהותם

New member
|לפל|אוו חמודה

יש באלבום עוד שירים מעולים. וגם האלבום החד שמעולה ומולץ בחום!

Adimenzer1

New member
כעיקרון אני רוצה כרגע לקנות אלבום אחד.

כי אני עדיין לא מכירה הרבה שירים, אבל אני מכירה מספיק בשביל לדעת שאני אוהבת אותם. ויש לי משהו נגד לשמוע הרבה שירים של להקה מסוימת בלי לקנות את האלבומים שלה, כי אני מאמינה שאם אני אוהבת להקה צריך לתמוך בה. אז אם זאת להקה שאני שומעת שני שירים שלה אני לא אקנה אלבום, אבל אם זאת להקה שאני יודעת שאני עומדת לשמוע הרבה שירים שלה אני גם אקנה כמה שיותר אלבומים מתוך עיקרון... רק שבגלל שאני קונה כל כך הרבה דיסקים ולא עובדת, יש לי הגבלה כספית קטנה (כי בכל זאת אני מקבלת דמי כיס אז יש לי כסף...) אז בקיצור - אני מתחילה עם אחד, כשיהיה עוד כסף ועוד ביקור בתל אביב ואני אקנה עוד

ריהותם

New member
סבבה,להתחיל בקטן זה טוב

אני מבינה,כשעושים הכול בבת אחת לא מספיקים להנות,ויש המון ממה להנות פה. אני גם קונה דיסקים(אם לא ידעת.יש לי אוסף מכובד) דרך אגב בגלל שהדיסקים שלהם כבר די ישנים(חוץ מI'm With You) אז הם לא אמורים לעלות הרבה.תלוי איפה כמובן.

Adimenzer1

New member
אין לי הרבה דיסקים כרגע..

מקפליי הייתה הלהקה הראשונה שממש אהבתי, אז רק אחרי שהתחלתי לאהוב אותם (לפני פחות משנתיים) התחלתי לקנות דיסקים... יש לי עשרים בערך כרגע. הקטע הוא שאני קונה דיסקים רק בתל אביב, כי בטבריה יש רק טאוור רקורדס וזה פשוט יקר. אז אני חוסכת כסף וקונה כשאני מגיעה לתל אביב למפגשים

Adimenzer1

New member
מוסכם

למרות שיש לי רשימה של דברים שאני צריכה לקנות ואני לא חורגת ממנה. בפעם הקודמת הוצאתי יותר מאלף שקל. זה ממש מוגזם

RockinKeren

New member
הסרטון של החתול

הציטוטים
מה, זה בטח ממש משעשע הצפה בעבודה, לא?
התמונה
(אני לא מבינה למה אני עדיין מוצאת אותו כזה חתיך
)

ריהותם

New member
זה היה מצחיק!

כולם היו בהיסטריה ולא ידעו מה לעשות.אנשים ממש פחדו מהמים. כי הוא חתיך!הוא הגבר הכי יפה בעולם

RockinKeren

New member
הוא היה~

אני ממש לא אוהבת את איך שהוא נראה עכשיו -.- אני באמת לא יודעת למה אני עדיין חושבת שהוא חתיך, אבל הוא פשוט כזה. XD

ריהותם

New member
אם הוא היה מתגלח היית חושבת שהוא חתיך

כי יש לו פנים מהממות,וגוף שכל בחור בן 50 משתוקק לו. הוא באמת יפה.הכי יפה.

RockinKeren

New member
וואו, איזה זקן! O:

מתי זה קרה!?!? XD הוא באמת יפה! הוא רק צריך להוריד את השיער הזה מהפנים שלו (ומהר
) ואולי קצת לסדר את השיער שלו אחרת (היו לשיער שלו תקופות הרבה יותר יפות
) וזהו, הוא יהיה מושלם

RockinKeren

New member
היי! 50 זה באמת זקן!

תסכימי איתי? אולי קצת?
חוצמזה זה לא נכון, אני חושבת שאני זקנה. ואם אני אומרת לאחרים שהם זקנים זה כי הם קראו לי צעירה ואז זה כזה "זה לא שאני צעירה, זה שאתם זקנים..." כי זה נכון
או שאני צוחקת ועושה את זה בשביל להציק
ד"א, אני חושבת שבנים ככל שהם מזדקנים הם נעשים סקסיים (לפחות עד לאיזה גיל מסויים
)

אחרי מלא זמן...

מצעד הלהיטים של מקפליי:
iF U C Kate
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Im coming home ועוד מלא שירים מהפלא' ששכחתי אותם :)
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
טריילר של משחקי הרעב.. אחח השלמות! http://www.youtube.com/watch?v=Fye5Nwe4qeI
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
אין לי זמן לקרוא -.-
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לישון שלוש שעות בלילה ואחרי ללמוד מי יודע כמה זמן!!
משהו ששימח:
ליסוע לבסיס עם אנשים מהאיזור, לחזור הבייתה עם חברה הכי טובה :), קיבלתי במבחן 99 אחרי מלא חרטוטים
משהו שהעציב:
בנות שהשתנו אחרי הטירונות ונהיו חארות ><
ציטוטיה:
אני נרדמת בשיעור ממש משעמם והזאתי שליידי לי מצליחה להעיר אותי המרצה:" בונא, זאתי כבר מזמן לא פה..." אני וחברה שלי לומדות למבחן, והמפקד החתיך שלנו נכנס לכיתה, בשלב מסויים הפסקנו ללמוד להתחלנו לדבר. אני:" תקשיבי אוראל, זה לא הולך ככה.. הוא ממש מפריע לריכוז" חברה שלי (אוראל):" אולי נגיד לו "הקשב המפקד, אתה מפריע לריכוז שלנו, אולי תלך?""
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Im coming home…
המלצת השבוע:
6 שעות שינה זה קצת אבל אחרי זמן מתרגלים אליהן...
התמונה הכי חמה:
אני וחברה שלי ברכבת היום :)

Adimenzer1

New member
אומייגאד סטס בדיוק אתמול חשבתי עלייך

ועל כמה אני מתגעגעת!!
זה עדיין מצחיק אותי שאת משרתת עם מישהי שלמדה בבצפר שלי ושאשכרה אני וחברה שלי היינו עוקבות אחריה בפייסבוק כדי למצוא תמונות של חבר שלה

למעלה