McWeekend

חחחחח גם אותי זה מצחיק...

אבל לא ראיתי את גיא כשהוא בא, אבל לפי התמונות הוא לא נראה משו... וגם אני מתגעגעת :)

Adimenzer1

New member
מה!? הוא נראה מעולה!

היית צריכה לראות אותי בפעם הראשונה שראיתי אותו - הייתי באוטובוס שאני לא נוסעת בו בדרך כלל וראיתי מישהו ממש חתיך עולה לאוטובוס הרגיל שלי ופשוט בהיתי כמו מטורפת
אני שונאת את הצבא. אנחנו לא שומרות על קשר בגללו

RockinKeren

New member

עשית לי חשק מטורף לראות את הטריילר של משחקי הרעב, שאני הרבה זמן מנסה לדחות, כי עוד לא קראתי את הספר ואני לא רוצה להרוס לעצמי
XD ואני מתאפקת עכשיו שלא ללחוץ על הלינק
ד"א התמונה ממש יפה ! D:

Adimenzer1

New member
מקוויקנד

מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL TCFC DGAO
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Breathe Carolina - The Dressing Room Breathe Carolina - Fascination AAR - I Wanna AAR - Fallin' Apart AAR - Another Heart Calls AAR - Damn Girl AAR - Breakin' AAR - It Ends Tonight AAR - Back To Me
Coldplay - Yellow Lifehouse - You And Me Bon Jovi - Always Robbie Williams - Angels Robbie Williams - Trippin' You Me At Six - Liquid Cofidence Hoobastank - Rmember Me Hoobastank - The Reason
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
AAR
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הפרסומת של העובדי קבלן, עם הילד ששר "לאבא שלי יש סולם" - זה כל כך זעזע אותי. אני אשכרה בכיתי כשראיתי אותה בפעם הראשונה! לאס וגאס
ספר / פיק השבוע:
ג'רלונסו למיניהם. מה שקרן שלחה לי אתמול: סרננדו אחד ואחד על קסיאס ו-וייה. How To Survive Anfield With You Sexuality Intact: The (rara!) Straight Man's Edotion - כן. שוב. אני מתרגמת אותו לעברית
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא. אני לא אפרט כי אין לי כוח וזה ארוך. כתבה שראיתי על רונאלדו. הדבר הזה צריך לסתום את הפה.
משהו ששימח:
מעבדה בביוטכנולוגיה - היה כל כך מצחיק
95 בכימיה
לא למדתי, כולם כן למדו, ואני קיבלתי הכי גבוה!
משהו שהעציב:
הבנתי שצ'אבס יהיה בן שלושים עוד שבוע
סטיבן ג'רארד
אני תמיד אוהב אותו, לא משנה אם הוא יזכה באליפות או לא!
ציטוטיה:
אני (כשמתחילים לאכול פנקייקים): רק על תשפכו עליי מייפל. איכשהו תמיד כשאני על יד מייפל הוא נשפך עליי. אמיליה: רוצה שאני אשמור על המסורת? *מטה את הבקבוק מעל הגב שלי* אני: לא תודה אמיליה. אני אשמח לא להיות דביקה. אמיליה *מושכת בכתפיים*: טוב. *אמיליה נוגסת בפנקייק עם המייפל שלה. המייפל נשפך לי על הגב.* אני *בזמן שהיא מתפקעת מצחוק כי זה באמת לא היה מכוון*: זה לא אמיתי! למה תמיד אני? למה? מור: אוקי בנות, מי מששה לי את הציצי שנפגשנו ומי ליטפה לי את התחת? ניצן: אני מיששתי את הציצי מעיין: אני ליטפתי את התחת אני עושה פרוייקט באנגלית על זכויות אדם, ובחרתי להתמקד במדיניות DADT שהייתה בארצות הברית, ואני וחברה שלי דיברנו על נישואים חד מיניים. אני: זה אסור בישראל, נכון? חברה שלי: כן. אני: בטח בגלל הדתיים. חברה שלי: מן הסתם בגלל הדתיים. *מסתכלות אחת על השנייה ואומרות באותו זמן*: הכל בגלל הדתיים! (וזה בלי כוונה לפגוע באף אחד שפורום או משהו כזה, זה היה בצחוק ואני לא רוצה שמישהי תיעלב.) מישהו באוטובוס יושב מאחוריי ומאחורי חברה שלי ומדבר חזק ובקול ממש מעצבן. אני וחברה שלי באותו זמן בלחש: איזה קול מעצבן!!!!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כוורת - היא כל כך יפה (מישהו מוכן להסביר לי למה אחות שלי שומעת כוורת?!)
המלצת השבוע:
לא שווה לריב עם אמא בגלל כדורגל. ואם אמא מנסה לעשות לכן טיםול בשתיקה, תזרמו עם זה. בסופו של דבר קיבלתי וופלים בלגיים.
התמונה הכי חמה:
אני פשוט מכורה לאינסטגרם.

Noa L black

New member
התמונה מהממת !

אינסטגרם זה כיף
זה שהוא יהיה בן 30 לא הופך אותו לפחות סקסי אומשו~! אז אל תדאגי

Adimenzer1

New member
אני יודעת. מישהו צריך להסביר את זה

לחברה שלי
אינסטגרם זה פשוט ממכר! אני מאוהבת באפליקציה הזאת!
זה לא הופך אותו לפחות סקסי, אבל פתאום הסוף של הקריירה שלו נשמע ממש קרוב
כמו של סטיבי

Noa L black

New member
אל תדאגי3> סטיבי יהיה בליברפול לנצח...

ואני לא מתכוונת שהוא ישחק בה לנצח אבל הוא יהיה קשור אליה לנצח והוא בטח יקח בה תפקיד ניהולי כלשהו (כמו זידאן) ואת עוד תראי אותו הרבה...וחוץ מזה אני מאמינה שיש לו עוד שנתיים-שלוש ואם הוא מאד רוצה גם יותר מזה!

Adimenzer1

New member
אני יודעת שהוא תמיד יהיה קשור אליה.

אבל אני רוצה שהוא ימשיך לשחק לתמיד. אני רוצה להמשיך לראות אותו עוד המון שנים. ואני פשוט בוכה כל פעם שאני חושבת עליו כי אני יודעת שאין לו עוד כל כך הרבה

ריהותם

New member
אילו ציטוטים תהיהי בריאה

למה שאחותך לא תשמע כוורת? מסכימה עם ההמלצה.

Adimenzer1

New member
הקטע עם הציצי והתחת זאת

מן בדיחה פרטית שלי ושל חברות שלי עם שתי הבנות שקוראים להן ניצן ומעיין... אלה שתי בנות שאחת הדרכים שלהן להעביר את הזמן זה למשש את התחת של החברות ואת הציצי שלהן
שנה שעברה זה היה כזה מצחיק! הן רק היו נכנסות לכיתה וישר כולם היו נצמדים לקיר ומכסים את החזה
זה מוזר שאחות שלי שומעת כוורת כי אחות שלי היא מסוג הבנות ששומעות מזרחית, מזרחית ועוד קצת מזרחית.

Serena16

New member
השירים
והציטוטים

והדבר הזה יכול לדבר ולדבר ולדבר כמה שהוא רוצה!
ד"א שאת כותבת צ'אבס את מתכוונת לשם צ'אבֵס או לכינוי צ'אבְס?

Adimenzer1

New member
אני אוהבת את הפורום.

הבנות כאן הן היחידות שיודעות להעריך את הטעם שלי במוזיקה
הדבר הזה יכול מבחינתי לדבר עוד ועוד, אבל שיפסיק להישמע כל כך שחצן. אני לא יודעת אם הוא באמת ככה, או אם פשוט התקשורת ממש מקצינה את הקטע של השחצנות, אבל כל פעם שאני רואה דברים שהוא אומר אני חושבת לעצמי שהבן אדם צריך לאמץ לעצמו מעט צניעות. (וזה מגיע ממני
) כינוי לצ'אבי אלונסו

Lady Madrid

New member
הציטוטים

ככל שצ'אבי מתבגר הוא רק נהיה סקסי יותר.. אל תדאגי
ראיתי השבוע פרסומת סינית או משהו על מישהי שמתביישת באבא שלה כי הוא חירש ואז בסוף הוא מת אני מזה בכיתי

Adimenzer1

New member
הקטע הוא שאני כל כך אוהבת אותו

ולחשוב שהסוף מתקרב... זה עצוב!! יש שתי פרסומות יפניות שאני תמיד בוכה מהן: http://www.youtube.com/watch?v=zTVo9L4zGb8 ויש את זאת, שזה סיפור פשוט מרגש: http://www.youtube.com/watch?v=dpf2hsZGsJM

Lady Madrid

New member
איזה סוף?

צ'אבי בכושר מעולה, יש לו עוד כמה שנים טובות...
וואו הפרסומת השנייה

Adimenzer1

New member
תפוזבל

כשהוא מגיע לגיל שלושים, אי אפשר שלא להסתכל על הסוף כמשהו הרבה יותר קרוב משהוא היה בגיל 29. זה כאילו שבגיל 29 יש לו עוד מלא זמן, ופתאום ב-30 זה העשור שהרוב מפסיקים לשחק. ועכשיו עם כל הסיפור של סטיבן ג'רארד אני עוד יותר חושבת על הדברים האלה ואני פשוט מדוכאת מזה

Lady Madrid

New member
בן כמה סטיבי?

אל תחשבי על זה ככה, תסתכלי על ראול... הוא בן 34 ויש לו עוד זמן עד העונת פרישה שלו בריאל...

Lady Madrid

New member
כן זה די מבאס

נגיד בריאל קאקה וצ'אבי וקסיאס בני 30 ואפילו כריס עוד מעט בן 27... אבל מצד שני כל השאר נורא צעירים אז יש עוד זמן עד שכל הקבוצה תתחלף

למעלה