מקוויקנד
מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL TCFC DGAO
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Breathe Carolina - The Dressing Room Breathe Carolina - Fascination AAR - I Wanna AAR - Fallin' Apart AAR - Another Heart Calls AAR - Damn Girl AAR - Breakin' AAR - It Ends Tonight AAR - Back To Me
Coldplay - Yellow Lifehouse - You And Me Bon Jovi - Always Robbie Williams - Angels Robbie Williams - Trippin' You Me At Six - Liquid Cofidence Hoobastank - Rmember Me Hoobastank - The Reason
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
AAR
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הפרסומת של העובדי קבלן, עם הילד ששר "לאבא שלי יש סולם" - זה כל כך זעזע אותי. אני אשכרה בכיתי כשראיתי אותה בפעם הראשונה! לאס וגאס
ספר / פיק השבוע:
ג'רלונסו למיניהם. מה שקרן שלחה לי אתמול: סרננדו אחד ואחד על קסיאס ו-וייה. How To Survive Anfield With You Sexuality Intact: The (rara!) Straight Man's Edotion - כן. שוב. אני מתרגמת אותו לעברית
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא. אני לא אפרט כי אין לי כוח וזה ארוך. כתבה שראיתי על רונאלדו. הדבר הזה צריך לסתום את הפה.
משהו ששימח:
מעבדה בביוטכנולוגיה - היה כל כך מצחיק
95 בכימיה
לא למדתי, כולם כן למדו, ואני קיבלתי הכי גבוה!
משהו שהעציב:
הבנתי שצ'אבס יהיה בן שלושים עוד שבוע
סטיבן ג'רארד
אני תמיד אוהב אותו, לא משנה אם הוא יזכה באליפות או לא!
ציטוטיה:
אני (כשמתחילים לאכול פנקייקים): רק על תשפכו עליי מייפל. איכשהו תמיד כשאני על יד מייפל הוא נשפך עליי. אמיליה: רוצה שאני אשמור על המסורת? *מטה את הבקבוק מעל הגב שלי* אני: לא תודה אמיליה. אני אשמח לא להיות דביקה. אמיליה *מושכת בכתפיים*: טוב. *אמיליה נוגסת בפנקייק עם המייפל שלה. המייפל נשפך לי על הגב.* אני *בזמן שהיא מתפקעת מצחוק כי זה באמת לא היה מכוון*: זה לא אמיתי! למה תמיד אני? למה? מור: אוקי בנות, מי מששה לי את הציצי שנפגשנו ומי ליטפה לי את התחת? ניצן: אני מיששתי את הציצי מעיין: אני ליטפתי את התחת אני עושה פרוייקט באנגלית על זכויות אדם, ובחרתי להתמקד במדיניות DADT שהייתה בארצות הברית, ואני וחברה שלי דיברנו על נישואים חד מיניים. אני: זה אסור בישראל, נכון? חברה שלי: כן. אני: בטח בגלל הדתיים. חברה שלי: מן הסתם בגלל הדתיים. *מסתכלות אחת על השנייה ואומרות באותו זמן*: הכל בגלל הדתיים! (
וזה בלי כוונה לפגוע באף אחד שפורום או משהו כזה, זה היה בצחוק ואני לא רוצה שמישהי תיעלב.) מישהו באוטובוס יושב מאחוריי ומאחורי חברה שלי ומדבר חזק ובקול ממש מעצבן. אני וחברה שלי באותו זמן בלחש: איזה קול מעצבן!!!!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כוורת - היא כל כך יפה (מישהו מוכן להסביר לי למה אחות שלי שומעת כוורת?!)
המלצת השבוע:
לא שווה לריב עם אמא בגלל כדורגל. ואם אמא מנסה לעשות לכן טיםול בשתיקה, תזרמו עם זה. בסופו של דבר קיבלתי וופלים בלגיים.
התמונה הכי חמה:
אני פשוט מכורה לאינסטגרם.