חוק אזרחות טובה בפורום

AmitNHB

New member
חוק אזרחות טובה בפורום

חברים יקרים, מעתה הודעות המכילות קללות אשר מכוונות באופן ישיר כנגד חברים אחרים בפורום, ימחקו ללא ועדת חקירה בעניין. דוגמאות: "AmitNHB יא מפגר" "עמית, יא זבל" "אתה אידיוט" משורשר להודעה של AmitNHB "עזוב אותו, הוא סתם מתרומם" משורשר להודעה המגיבה להודעה של AmitNHB קחו בחשבון שאנו המנהלים, לא נימצאים כאן 24\7 וגם לא סורקים את הפורום עם כל כניסה. לכן, אם ראיתם הודעה שיש למחוק, אנא שלחו לנו מסר בפרטי.
נא להתנהג בהתאם.

drorm5

New member
מעוניין להוסיף משהו

יש כמה דברים מיוחדים בפורום הזה: - האהבה של כולנו לספורט ה-MMA - הגישה הקלילה של החבר'ה פה שנובעת מהגיל הממוצע (20-35) - דיונים מעניינים ומושקעים ועוד הרבה דברים שלא עולים לי לראש. הנקודה שלי פה היא שאל תהפכו את הפורום הזה לפח זבל! אני לא בא להתייפיף פה ומי שצריך לקבל בראש יקבל, אבל אל תתרגשו מכל אחד שקצת מעלה את הטונים. יש פורומים של אנשים שרק עכשיו גילו את האינטרנט ואת המקלדת והופכים את המקום לסגירת חשבונות פרטית - זה לא המקום וכולנו יודעים את זה. אני לא מכיר את עמית וצחי אישית, אבל הרמה שהם מביאים לפורום הזה היא מהגבוהות שראיתי - כתבות, סיקורים, דיונים ועוד. בואו נמשיך לשמור על הסטטוס של הפורום הזה.

AmitNHB

New member
זה ממש לא רק אנחנו. זה גם שאול ואלון וניר

AKA אינדיגו וגם אחרים. זה פורום ברמה גבוהה בגלל התרומה של החברים כאן, אולם כמו שהיה צריך לקבל החלטה בעניין הפוליטיקה ומקומה כאן, צריכה הייתה והתקבלה החלטה בעניין תרבות הדיבור כאן.

drorm5

New member
לא התכוונתי לעשות פה הבדלה

יש המון שתורמים (לא את כולם אני מכיר).

welterweight

New member
בוא תעלה את ההימור קצת

ותתחיל לתת אזהרות חסימה בפרטי. בלי שום קשר לאירועים האחרונים פה,אם כבר מתחילים להקפיד אז בואו תעשו את זה כמו שצריך. זה בסך הכל פורום ואנשים נגררים פה לעלבונות אישיים,איומים מסוגים שונים (היו פה בעבר כמה מקרים כאלה),ויריבויות עם טינה שנמשכות לאורך זמן. המצב השתפר אחרי החלת האיסור על דיוני פוליטיקה (שאני מתוודה שהייתי נגדו אבל בראייה לאחור היה נכון) אבל זה מגיע בגלים וכשגל כזה מגיע אז צריך למחוק חצי מההודעות ועדיין אתה לא משתחרר מההרגשה הלא נעימה שמקבלים כשרואים חברים רבים ומאיימים אחד על השני. זה לא נראה טוב מבחוץ וזה לא מרגיש טוב מבפנים.

AmitNHB

New member
עד היום חסמתי רק משתמש אחד - איזה יצור

שנרשם לאתר רק כדי לטנף חבר בפורום עם כזו ג'ורה שהייתה גורמות לדיינה וויט להסמיק. אני ממש לא רוצה ולא מאמין שנצטרך לחסום אף אחד כאן ואני לא ארגיש בנח עם זה. גם אני ידעתי ויכוחים שנגררו לרמות אישיות בעבר. צריך רק לבהיר מה מקובל ומה לא ואם וכאשר ישולהבו היצרים ושני חברים יכנסו למלחמה של מי אומר את המילה האחרונה, יבוא הגורם השלישי ויגיד עד כאן וימחק את השרשור שלהם ובזה, אני מאמין, שהעניין יסתיים.

TKO34

New member
נקודה למחשבה

אני ניהלת בעברי קהילה של משחק וירטואלי גדול בארץ, הגעתי למצב שאכן חסמתי והרחקתי משתמשים רבים ,וזאת בגלל שטובת הפורום חשובה אני מצפה מאנשים בוגרים שחלקכם מתעסקים באומנות לחימה ,לתת את הכבוד אחד לשני כל אחד זכאי להחזיק בדעותיו כל עוד זה לא עובר על חוקי הפורום ,שממה שאני רואה אין כאן אכיפה מטורפת של חוקים ורוב הפוסטים באמת אחלה ,אני לא מתייחס לוויכוח בין שני האדונים אבל טוב יעשה אם נתנהג כקהילה בוגרת ונבין שיש מערכת חוקים שכולם חייבים לעמוד בה , ייחודו של הפורום הזה הוא שהוא מיועד לMMA ללא פוליטיקה וכו' וזה חלק מהקסם כאן , אני מאחל לנו להמשיך וליהנות בפורום והמשיכו כולכם בעבודה המעולה ,כולם תורמים להווי כאן

blackcoldtiger

New member
אנחנו פותרים את הבעיות שלנו בזירה

אני בעד לערוך קרבות MMA ללא השגחה (קרבות רחוב) בין אוהדים של לוחמים, מוכן לקחת קרב ראשון מול אוהדי GSP

blackcoldtiger

New member
צוחק?

רק היום הלכתי מכות בחצר האחורית שלי עם מעריץ של דומיניק קרוז נישלח מתא המעצר

Guetaz

New member
שקרן!!!

אין בכלל דבר כזה "מעריץ של דומיניק קרוז"... סתם אגדה אורבנית. כל אחד יגיד לך שדוד של חבר שלו ראה אותו בטיול למזרח / דרום אמריקה / אירופה / ערערה בנגב - אבל אף אחד לא באמת ראה אותו...

IamStalker

New member
אני מוכן ,

זה אומר הכל הולך לא? לפני שאנו נפגש תגיד מה המשקל שלך כדי שאני אדע אם שווה לי לבוא. אני גם מחפש יריבים במשקל כבד: 100+ סגנון לא משנה כמובן אחרי 21

סידיוס

New member
כשזה בפורום

כולם מחפשים יריבים במשקל 100+.... ובסוף מתברר שמאחורי מקלדת יושב מישהו בן 16 בקושי 60 קילו.

IamStalker

New member
טוב מיכאל נראה לי ששכחת איך אני נראה

אתה לא זוכר אבל אתה מכיר אותי אישית יש אפילו קרבות שלי שראית עם נקש ועם עוד כמה חברה בהרצליה אפילו עשית קרב עם אחד ממועדון שלנו

maaw2

New member
מסר למנהלים,"אינדיגו" וחברי הפורום.

אני מוחה על השחרת שם המשתמש של "אינדיגו",כל זאת עקב כתיבה לא דיפלומטית מצידו. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ולא באיראן,כל אחד יכול להתבטא כרצונו ואני מבקש לשפוט את "אינדיגו" אך ורק על סמך הידע המקצועי שלו. הניק של "אינדיגו" קיבל את הצבע האדום,מכיון שיש לו ידע והבנה בתחום ובמטרה לנווט את הפורום לדיונים פוריים ומעניינים,יחד עם המנהלים הראשיים. מעשה זה היה לא מן הראוי,מכיוון שנעשה שלא מן הסיבות הנכונות. כיום יש חברי כנסת ושרים בממשלת ישראל,שמקללים,מגדפים ומשתוללים בתוך המליאה ובצורה חריפה הרבה יותר,האם הם פוטרו על כך? בתור גולש ותיק בפורום,אני מבקש להאדים ל"אינדיגו" שוב את שם המשתמש,שהושחר בשל תגובות לא דיפלומטיות. במידה ובקשתי לא תיענה,אבקש לערוך הצבעה בפורום.

באסטר1

New member
לי נראה שעשו מזבוב פיל

כולה צבע אדום מה הלחץ? מה המחאות האלה עכשיו? עזיבת פורום וזה יש בניהם מחלקות למה אמור לעניין את כולם? צד אחד משתמש בקהל נגד השני. טוב שלא עשיתם מחאה להעיף את המנהלים זה לא במקום לקחת צד גם במקרה כזה

מרקו בי

New member
אם עוד לא הבנת הסיבה שהוא הושחר

זה לא בגלל שהוא מגיב בצורה חריפה מדי פעם, אלא בגלל שהגיב למנהל הפורום בתגובה חריפה/קיצונית. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1908&MessageId=157193427 סה"כ אני חושב שצריך לסיים עם הנושא הזה כבר. מה זה משנה מה הצבע שלו. כולנו נכנסים לכאן בגלל סיבה אחת ועיקרית. אם יש מגיבים שלא מגיבים לפי דעתך או פוגעים בך אישית, תתעלם.

למעלה