חוק אזרחות טובה בפורום

maaw2

New member
אני הבנתי,כנראה שאתה לא.

אני רואה כאן סטייה ברורה לדיקטטורה בפורום,בכך שמנסים לסתום לאנשים פיות. על גולש גס רוח כל אחד יכול להטיל סנקציה אישית משלו בקח שיתעלם מכל הודעותיו בפורום. כל עוד מישהו לא מסיט למעשה קיצוני או מציף את הפורום כמדיניות ה"טרוליזם",אין כל סיבה שייחסם,או שתילקח ממנו הכרה כמומחה בפורום. אני מציע לחשוב על כך לעומק,חבל שבסופו של דבר הפורום יאבד נתח גדול מאנשיו.

מרקו בי

New member
הוא קיבל אדום לא על תקן מומחה

אלא בגלל התרומה האדירה שעשה והמשיך לעשות, עקב המענה והעזרה שנתן לחברי הפורום. וכשהוא קיבל אדום זאת הצפיה שהייתה ממנו, מרגע שהוא התנהג שונה השחירו אותו, לדעתי השחרה מיותרת, לכל אחד יש פליטות פה ופיוז קצר לפעמים. לדעתי אם הוא לא היה מגיב כמו שהגיב לצחי מנהל הפורום הוא עדיין היה אדום.

yair_bar

New member
מנהל
אני לא מסכים איתך

אני אוהב את ניר, אך אם מישהו רוצה "סמכות" הוא חייב לקבל איתה גם מגבלות. ניר תורם ומביא המון צבע ועניין ולכן הוא יכול להמשיך לככב כשחור ולא צריך שמלה אדומה. אין פה שום עניין של תשלום או משהו מעבר. סתם תואר שרובו כבוד וגאווה ואמור לשמש כגורם סמכותי כלפי חברי הפורום האחרים (וותיקים ובעיקר חדשים). תחשוב על גולש חדש שמגיע לפורום, רואה גולש אדום ואז קורא את דבריו. זה לא מקובל

BeniTaz

New member
אתה כל כך חיי בסרט שאני לא יודע מאיפה להתחיל

האמת.. מביך א. רחוק מלהיות מומחה. למען האמת הוא דיי לוקה לטעמי מבחינת הבנה ב-MMA. ב. פורום זה לא דמוקרטיה ג. אסור על גבי הפורום לפרסם הודעה כזאת. אתה יכול להתלונן בפורום משוב, אבל לא על גביי הפורום. ההודעה שלך ראויה למחיקה.. אבל לא אעשה זאת. ד. ההשוואה לכנסת חסרת הגיון ואני לא יודע מאיפה להתחיל ה. בתור גולש ותיק אתה יכול לבקש הרבה דברים.. למה לא לבקש מליון דולר? אל תדאג.. אני פותר לך את הבעיה

maaw2

New member
אני פשוט לא מאמין,זה מה שיש לך להגיד?

ביטויים כמו "אתה כל כך חיי בסרט" הם ביטויים יפים כשאתה רק כשאתה כותב אותם? הפורום שלנו לא מושתת על דמוקרטיה? חבל מאוד. ההשוואה לכנסת היא השוואה מוקצנת ונכונה,כדי להבהיר בצורה מדוייקת את כוונותי. ומדוע ההודעה שלי ראוייה למחיקה? כי היא לא מוצאת חן בעיניך? אם תמשיך כך גם אני וחבריי נעזוב את הפורום,פשוט בושה.

באסטר1

New member
אתה יודע מה שאתה עושה זה חד סטרי

אתה בעד ניר וניר חבר שלך אז אתה קורא לעצמך אוביקטיבי? ראית פעם טעות של המנהלים בנוגע למישהו? פאק אפילו טרולים לא מוחקים מפה מה עוד אתה רוצה? צחי או עמית לא חייבים לך כלום , אתה חושב שאתה יכול לנהל יותר טוב תנהל. אתה חושב שתמצא את עצמך בפורום אחר יותר טוב מפה הדלת פתוחה מעולם לא החזיקו פה איש ובכלל לאיים בנעזוב אם תמשיך ככה , מה ציפית שיתקפו את צחי 20 איש והוא לא יגיב? צא מהגובה הזה ניר לא מנהל ולא יהיה מנהל פה. אדום ושחור זה רק צבע ואם אתה אוהב תגובות שבאות להתפלצץ עליך כמו של ניר ועוד כמה סבבה תדאג שזה יופנה אליך כי תגובות כאלה גוררות תגובות אחרות כאלה

maaw2

New member
תבדוק לעומק לפני פרסום שווא

אני כלל לא מכיר את ניר שמכונה "אינדיגו",אני לא אוהב שנעשה אי צדק ולכן התערבתי,והבעתי את דעתי. אני אובייקטיבי לגמרי,בניגוד אליך.

באסטר1

New member
בניגוד אלי מה?

לא אכפת לי מניר ממזמן כבר בגלל ההתנהגות וצחי לא אשם פה בכלום

באסטר1

New member
אין פה עניין של אובייקטיבי מצידי

אני אמרתי ואגיד שוב להביא את רפש לכולם ולהכריח אותנו לבחור צד זה טעות ועובדה זה מה שקורה כרגע אין לי צד ואין לי מה להגן על ניר לקחו לו תאדום בסדר אבל מפה ועד להתסיס נגד המנהל..לא ריאלי

maaw2

New member
היה ראוי שחברי הפורום יתערבו

שהפורום לא יהפוך למקום חשוך,בו שוקלים כל מילה שלא תשמע קצת לא בסדר,כל זאת בזמן שהמנהל עצמו משתמש בשפה כזו. מעבר לכך,אין לי שום אינטרס להתסיס נגד המנהל ושוב,רק הבעתי את דעתי. ואתה שואל מדוע אתה לא אובייקטיבי? מכיוון שלדבריך לדבריו של ניר אתה לא מייחס חשיבות ממזמן,בזמן שהמנהל "לא אשם בכלום".

באסטר1

New member
דבריו של ניר ממזמן לא מעניינים

אני מתעלם ממנו מהתקופה הישנה לפני כמה שנים מעולם לא עשיתי בעיות ברגע שהגיב לי הגבתי לו וסגרתי. מה שהוא עשה עכשיו זה להיכנס לתוך קבוצה להתחבר ואז להשתמש בהם בשביל לצאת נגד המנהל שיש לו "כוח"

BeniTaz

New member
נתתי לך מחמאות ביחס למה שאתה שווה באמת

התאמצתי נורא... זה מה שיצא. אם לא הבנת אז אסור לכתוב הודעות כאלו בפורום על פי חוקי תפוז, רק בפורום משוב. ואני בספק אם יש לך בכלל חברים, אז למה לאיים.. אבל תהנה מהספק. היציאה שם.. שלום.

maaw2

New member
כמה זמן אתה מכיר אותי כדי לקבוע

כמה אני שווה? מה זה הזלזול הזה? אתה פורש מתפקיד ההנהלה אז אתה מרשה לעצמך לטנף את הפה?

BeniTaz

New member
לא.. אני הייתי אמור לחסום אותך בעיקרון

אבל אין לי כוח להיכנס לאדמין.. אתה לא כל כך שווה את זה כנראה. תבין שניה משהו.. אם היית אדם ישר והגון לא היית כותב את ההודעה הראשונה שלך בנושא, אדם בעל טאקט היה מבין שזה מעשה מכוער ופוגע בפורום (מעבר לפגיעה באמון המנהלים). מעבר למה שכתבתי לך והאיסור לעשות את זה עפ"י חוקי תפוז. אתה בוחר להתעמק ולנסות לעשות לי דמגוגיה בשקל עשרים ולבקש עוד כבוד. אם כבר זילזול.. אז כבר. יאללה.. לא אתייחס יותר. כבר חטאתי מידי. שבת שלום

maaw2

New member
אתה עובר לאיומים? אני בסה"כ הבעתי את דעתי

אסור?

BeniTaz

New member
איפה ראית איום?

הייתי רציני לגמרי. לא.. זה לא להביע דעה. יש את פורום משוב, לא עושים דברים כאלה ככה.. תשאל שם מה עשית לא בסדר.

maaw2

New member
תבין שאין לי שום דבר נגדך

תלמד לקבל ביקורת בונה גבר. ותמיד אפשר לברוח למקומות כמו:"תשאל בפורום משוב",הסברת לי פה,הבנתי,ואני מתכוון מעכשיו להשתתף רק בדיוני mma נטו בפורום,כי כנראה אי אפשר להביא דעה שזה מגיע למקומות האלה.

BeniTaz

New member
חלילה

לא מצאתי ביקורת בונה.. מצאתי האשמות שווא לא נכונות. כשאתה עושה משהו שאסור לעשות ושאני אומר לך שזה אסור לפי תפוז ולמרות הכל משאיר את זה בפורום. איך בדיוק יש כאן תהליך "סתימת פיות"? אני חושב שבמשך ארבע שנותיי כמנהל חסמתי 4 גולשים.. שניים מהם פעילים חיוביים כיום בפורום. גולשים שאני מאוד מעריך. היכן "סתימת פיות"?.. אין בזה שום אמת לצערי רק נסיון התססה. בכל פורום אחר היו חוסמים את ניר ואת ההודעה שפתח. אני בחרתי שלא.. זה רק דוגמא אחת מבין כמה שהטחת, שאין בהם אחיזה במציאות. יכול להיות שהטעויות שלך נובעות מבורות ותמימות, מצד שני יכול להיות שאתה מנסה להתסיס ולהלהיט ויכול להיות הכל ביחד (מה שלי נראה). איך שלא תסובב את זה גבר.. מה שעשית לא בסדר. אשמח אם תפנה לפורום משוב כדי שתקבל דעה. ואני מפנה אותך כי הם אחראים לטפל בנושא ואין יותר אובייקטיביות מהם (הרי הם כמו מחלקת שירות לקוחות). לא הפנתי אותך לשם מפני שאני לא יודע לקבל ביקורת אלא מפני שזה מה שאני צריך לעשות. אבל למה שתבין.. אתה מוצא השלכות שליליות לכל תגובה שלי למרות שתראה עד כמה אני מנסה להסביר לך ולרדת לעומק העניין. הייתכן שלך יש בעיה לקבל ביקורת בונה?

TKO34

New member
לא יודע זה קצת הזוי ...

גם בחברה דמוקרטית יש חוקים ומגבלות ואפילו בישראל צנזורה , זה שמשתמש הוא ותיק ומאד מעורך זה לא נותן לו להעליב ברבים ולהשתמש בשפה לא מכובדת ,לגבי הכנסת שמע לא הייתי לוקח מהם דוגמה בכלל , זה פורום ויש חוקים ...

למעלה