בטח לא אובייקטיבים
אתה מנסה לגרור שיחה ונושא שלם לכיוון דמוקרטי אובייקטיבי וכו'. בעיה אחת נמצאת אצלך בראש וכדי שתקרא טוב טוב מה אני עומד לכתוב: צחי הרים את הפורום הזה מ-0, בזמן שניר הלך וחזר פרש וחזר מסיבות כאלה ואחרות (רובן שליליות כמובן) קיבל הזדמנות כנגד כל הסיכויים ולפתע הפך לסמכות ניהולית מה שהרים גבה אצל רוב חברי הפורום, המשיך והתבטא בצורה שנויה במחלוקת ומעוררת כעס, בצורה שחצנית ויהירה, ובגלל זה ואך ורק בגלל הסיבה הזו, הוא כבר לא סמכות ניהולית פה, לא מצליח להבין מה אתה מבלבל פה את השכל שעה על אובייקטיביות וכו' במה אתה שונה ממני? אני מגן על צחי אתה מגן על ניר, ואני לא אובייקטיבי? אני נותן ביסוס לדעות שלי בשונה ממך, אני דיברתי ואמרתי מה שיש לי על הלב כבר כמה שנים פה, היו לי גם כמה וויכוחים עם חברי פורום ומעולם לא נמחקו לי הודעות ומעולם לא נחסמתי, איפה הדיקטטורה כפי שאתה קורא לה? את האמת? הרבה חברי פורום פה התאפקו ולא ענו לניר עשרות פעמים על דברים אידיוטים שאמר, אני יכול לתת לך ברגע זה 5 דוגמאות של דברים שאני זוכר שהוא עשה, בעבר עוד ניסיתי לעזור לו והציג את הדמות שלו כחיובית בכל נושא מצ'ידה והפאן בוי שבו, אבל נכנעתי, כל הודעה שהוא כותב אני יודע שכשאפתח אותה, אראה ניסוח ילדותי ומתנשא. וממש חשוב לי להבהיר, השלמתי עם זה שניר הוא גולש מהסוג הזה ויש לו את היתרונות שלו, אבל גם חסרונות שופעים ממנו.