~סכום שבועי + שרשור
וש!~

ZombifiedArbok

New member
MEIN LAND

איזה דיסק של ראמשטיין אבא שלך קנה לך? D: [כאילו לא דיברנו עליהם מספיק. :p] באשר לתוכניות שלך לשבוע החדש - תחזיקי מעמד, יהיה בסדר. 3>

MeshiNS

New member
את reise,reise

כן אני יודעת שזה דיסק בסיסי לכל מעריץ ראמשטיין אבל פשוט הייתי קמצנית מידי מכדי לקנות את זה מהכסף שלי
ותודה3>

NyaPrawr

New member
בקצרה!

1. נמאס לי לעבוד, דיברתי עם כל העולם על כמה בא לי שיגייסו אותי כבר, ובתמורה לזה מרפי דחה לי את הגיוס ב3 חודשים! אבל היה לי ראיון שהלך טוב. 2. לא קניתי נעליים כבר שבועיים! :< 3. בשבוע הבא מרווהגבידנה באות לכאן לסופ״ש להכין סופגניות, וההורים שלי נוסעים לשבוע. יהיה כיף
4. אני חולה ובא לי להקיא. ;;

Blue Emptiness

New member
אז הסוף כן חוטפים את דנה? D:

ואני לא בטוהח שללכת למסיבה היה רעיון טוב, איך היה?

NyaPrawr

New member
היה ממש מגניב! אבל

אני מצוננת נורא נורא. ודנה תבוא מרצונה, אנחנו נהפנט אותה

Blue Emptiness

New member
סכמ"ש לפני השינה

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע נחמד, האמת~ סיימתי ציור שהתחלתי באוגוסט והיום התחלתי עוד אחד ואני דיי לקרת סיום! (בטאבלט) ברביעי נפגשתי עם סיון ואמא הספיקה לתפור לי בסופ"ש.
משהו רע שקרה לך השבוע: *שוב* לא יצאתי מהבית
ואני בצום כי מחר יש לי בדיקות, מה עשיתי שמגיע לי לקום בשש ורבע בבוקר? ואמ זהו לא כל כך זוכרת מה היה השבוע.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: Wumpscut, Tool, Perfect Circle, וגם כל מיני פיקסיס ושירים רנדומלים
התחדשות השבוע: שמלה, חצאית וסוודר שאמא תפרה לי, עוד לא בטוחה איך הם נראים כשאני לובשת אותם בתוך אאוטפיט שלם~
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע: HIMYM
סרט השבוע: לא ראיתי, נראה לי. התחלתי את 'הילדים בסדר' אבל הוא יהה ממש משעמם
ספר השבוע: סיימתי את 19 דקות ואין לי כל ךכ מה לקרוא בינתיים :(
מאכל השבוע: פנקייקס עם קוקוס ושוקולד לבן (וקצת מריר) שהכנתי אתמול והיו ממש מוצלחים!
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לצאת מהבית???? סופ"ש אצל ניצני אהובתי
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: שתי ועדות רפואיות של ביטוח לאומי X_X
אדם שעשה לך את השבוע: ניצנוש וגבי ודני 3>
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גבי וניצן סוף סוף%^#$^%
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע: לא מהשבוע אבל התחשק לי
התוכניות לשבוע החדש: שתי ועדות רפואיות, לנסוע לביל"ו וסופ"ש ברמה"ש סיטי~
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבה +
+ מסקנת/ות השבוע:

Blue Emptiness

New member
!

האמת שאני שומעת דיי הרבה דברים חוץ מזה, אני לגמרי לא יודעת להגיד אפילו איזה ג'אנרים אני אוהבת כששואלים אותי, זאת שאלה מה זה קשה! חוץ מזה שאפילו שירי פקאצות זה כיף! (לפעמים. ועד גבול מסוים :ם)

Orcoblin

New member
תעני להם שאת בן אדם רבגוני

שיודע להנות ממגוון רחב של ג'אנרים D: שרי פאקצות נשמע מבטיח, לעולם לא ניסיתי מהסיבה שממש קשה לי לקחת אותם ברצינות ):

Blue Emptiness

New member

אבל זה בדיוק העניין, שלא צריך לקחת אותם ברצינות, ואז זה סתם כיף! זה סתם פופי-קפיצי-כיפי כזה, שטחי ומפגר וסתמי לגמרי D: ניסיתי לחשוב על דוגמה אממ, נגיד אני לא ממש אוהבת את ליידי גאגא כי היא מעצבנת אותי, אבל לשחק בטאפ טאפ של השירים שלה זה הכי כיף, כי הם ממש מתאימים לזה והם בדיוק קפיצים כאלה. ונגיד את just dance אני די אוהבת, כי הורדתי את הפסקול של מיספיטס (הסדרה ז"א) ויש אותו שם

ZombifiedArbok

New member
בוווו, בדיקות רפואיות. :<

בהצלחה בוועדות!
אני מכירה את זה, זה פיכסה. C:

Blue Emptiness

New member
הבדיקות היו ממש בסדר 3:

אפילו מצאו לי וריד ולא הייתה לי סחרחורת
תודה, מקווה שילך בסדר!

למעלה