~סכום שבועי + שרשור
וש!~

Orcoblin

New member
יאאא D:

זה ממש כיף, ורולרס זה גם ממש קל ולא קשה ללמידה אז כדאי לך להתנסות. ואז אני ואת נשתתף ברולר דרבי ונהיה מאגניבות! DDD:

Blue Emptiness

New member
אני בחיים לא אהיה יציבה מספיק בשבלי זה XDD

גם על אופניים אני לא יודעת לרכב, או להחליק על הקרח :< או שאני תסם פחדנית, אבל ללמוד עכשיו נראה לי אפילו יותר מפחיד~

Orcoblin

New member
אני מכירה את זה עם אופניים

אנשים ממש צוחקים עליי כשהם שומעים שאני לא יודעת לרכב על אופניים, אבל עכשיו זה באמת עוד יותר מפחיד לנסות ללמוד. אולי בגלל שכשמתבגרים יותר קשה ללמוד דברים חדשים.

Blue Emptiness

New member
כן~

אני לא חושבת שזה כ\את סיבה לצחוק! כאילו כן זה שימושי כשגרים בעיר נניח (ואני לא) אבל תכלס היום זה פחות נפוץ, אם אני לא תוהה :ם כאילו אני זוכרת שפעם לכווווולם היו אופניים!

NyaPrawr

New member
יש לי רולרז ולא השתמשתי בהם שנים~

זה כמו סקי, רק שבסקי לא נפצעים! :<

alina maria

New member
skyrim!

אני כלכך רוצה להתחיל לשחק בזה אבל אני באוניברסיטה וכמו שאני מכירה את עצמי זה יגרום לי ללמוד פחות, אוף אבל כן, סקיירים מדהים

Orcoblin

New member
הוא קצת אובררייטד

אם תשאלי אותי. כן, זה משחק מדהים וכיפי עם השקעה מטורפת בכל פרט קטן, אבל אנשים לגמרי הגזימו בתגובות עליו. בכלאופן, כל הכבוד לך שיש לך משמעת עצמית. הלוואי עליי. אני בזבזתי שנה שלמה מהתיכון על WoW. (למרות שדיעבד לא הייתה על זה שום השפעה רעה על הבגרויות שלי XD)

alina maria

New member
לי? משמעת עצמית? צחוקים

אין לי משמעת עצמית בגרוש, אני צריכה לישון עכשיו ושיחקתי מיינקראפט חחח וסקיירים מגניב, אני מתה לשחק בו.

ZombifiedArbok

New member
תגיד תודה ותשתוק

משהו טוב שקרה לך השבוע: התקדמויות, התפתחויות, התרגשויות... בכל ומכל מיני דברים.
וגם, Thanksgiving. אני לא חוגגת, מן הסתם, אבל לגמריי נכנסתי לאווירה וזה היה דווקא כיף.
משהו רע שקרה לך השבוע: FFFFFFFFFF מלא דברים. לא רוצה לפרט. :<
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: The Cure - End of the World
התחדשות השבוע: לקים [ורוד פנינתי\בורדו מטאלי\ורוד מנצנץ 3>] וצעיף שחור מנצנץ. [נצנצים בכל מקום! :p]
לבוש השבוע: משהו שחור וורוד. כרגיל. נמאס לי כבר מהצבעים האלה. :\
תוכנית השבוע: "מה נסגר" עם רועי בר נתן.
סרט השבוע: טיטאניק. הצבעים והתלבושות פשוט מקסימים. 3> [וגם קיבלתי השראה לציור, אז בכלל. D: ]
ספר השבוע:
מאכל השבוע: עופון בתנור. 3>
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגדים חדשים~ סופסוף!! וגם, יציאה אפשרית לסרט ו\או קניות.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע: ג'ואלן, טינה, ג'סי, צ'אקיייייי [?Y HE SO CUTE] ועוד מלאמלאמלא אנשים. B:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מלאמלאמלא אנשים. אני מסרבת לעשות רשימה של כולם. P:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: REAL MEN WEAR PINK AND OTHER SUCH PASTELS. Lavender is totes manly
תמונת השבוע: אני כבר לא מצטלמת כמו בעבר, אז הנה חלק מציור שאני כנראה לא אפרסם במלואו
התוכניות לשבוע החדש: להמשיך בדרך שהתחלתי ולא לוותר. אוליי כואב, אבל נתגבר. T: כמו שנאמר, "מה קרה? קצת קשה, אז נשברים?!"
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מלא תהפוכות, אבל לא רע. B: + מסקנת/ות השבוע: לא יזיק להפסיק להתלונן על דברים שאין, כדי להודות על מה שיש.

Blue Emptiness

New member
נצנצים 3>

אני ורצה לראות את הציורררר ואני לא יודעת במה מדובר, אבל אני ממש בטוחה שהכל יהיה ממש בסדר! 3: יווו עינבי את חייבת לבוא למפגש הבא אני ממש רוצה להפגש איתך שוב 3>

ZombifiedArbok

New member
Awwww כ:

תודה על העידוד! <: אני בהחלט מקווה שיהיה בסדר. B: לגבי הציור, אני עוד צריכה להחליט אם אני אוהבת את כולו מספיק כדי לפרסם אותו במלואו. נראה. D': וואי, כנ"ל! אני ממש ממש אשתדל להגיע, כל כך התגעגעתי!

אורי נה

New member
מיאו

משהו טוב שקרה לך השבוע:חברים יצאו הביתה, עזרתי למישהי להתקרב למישו וזה הצליח, צבעתי את השיער, התחלתי עם מישו די בטעות אבל בינתיים זה זורםXD משהו רע שקרה לך השבוע:בשני בבוקר היה קצר בתקשורת בגלל הפלאפון המפגר שלי.. בגלל זה לא נסעתי לבקום ללוות חברים שהתגייסו, הייתי אמורה להיפגש איתו היום והוא דפק לי ברז.. מה אכפת לי מזה שאתה צריך לישון.. לא הייתה לזה צורה שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:כאב של לוחמים, שתי אצבעות לצידון, תחתונים וגופיות, מחר אני בבית.. כן המצב קשה התחדשות השבוע:שיער אדום ממש פריט/לבוש השבוע:מעיל דמוי עור חחחח תוכנית השבוע:לא ממש היה לי זמן לתמרות עשן.. סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע:ראשון בערב ללמוד לתיאוריה אצל ידיד היה מצחיק, בחמישי התנחלו אצלי חברות וידידים, בשישי נהיה כיף בסביבות 12 משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ג'פאניקה בשלישי משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:קורס חורף ב05, לא לראות את הידידים, לכעוס עליו, לעבור בגדול את החבילה שלי בפלא', סמינר אמנות.... להמשיך? אדם שעשה לך את השבוע:נגה, מרווה, חן, אביטל ולירן אדם שהרס לך את השבוע:הוא.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אותו, הרגילים ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"בני כמה אלו שהיו פה? אחד היה חייל" "שניים חיילים.." "ואוו!" אמא><
"אמא, אני הולכת ל****" "את לא הולכת עכשיו לשום מקום, שיבוא לפה" "אין סיכוי"
"אתה בפייסבוק..?" "לא..." "אתה בפייסבוק שלי..?" "לא.." "עם מי אתה מדבר..?" "עם אף אחד..." "אני אהרוג אותך צא מהפייסבוק עכשיו!!!!"
"מה הסרגל הזה?" "אתה לא רוצה לדעת איפה הוא היה" "איפה?" "**** הצליף איתו בתחת של ****" "איכסססססססססססססססססססס"
"יש להם מערכת מודיעין משומנת היטב!!!!" תמיד ידעתי את זה!! רק השבוע זה הוכח תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:לדאוג ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:עליות ומורדות + מסקנת/ות השבוע:לא חכם לראות את ההצגה "אם יש גן עדן" שבוע לפני שחברים שלך מתגייסים.. ככ לא

Blue Emptiness

New member
תגובה

רק שלא תגידי שלא הגבתי לך, אפילו שאני מרגישה חפרנית שאני מגיבה כמעט לכולם.

סכמושון

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ שומדבר מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: קר לי בחשבון הבנק :| שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: משהו מיוטיוב... וקצת ארצ' אנמי. התחדשות השבוע: בגדים חדשים לחורף! אמנם מ'עונות'- 2 סוודרים עם דוגמת מעויינים חמודים וחולצת פסים בשחור ואדום שפשוט לא יכלתי לסרב לה חחח (נראה אלטרנטיבי על רקע הבגדים המשעממים שם) וטוניקה שחורה עם עיגולים אפורים בצידי הגוף שיוצרים איזושהי גזרת 'שעון חול'. עכשיו אין לי כסף לקנות דברים שאני רוצה באינטרנט! (מעיל של מיס סיקסטי מהמם מ'Torrid' וחולציות מ 'איירון פיסט' בוהוו
) פריט/לבוש השבוע: פיג'מה..קר לי
תוכנית השבוע: SNL בפעמים המועטות שיצא לי לראות TV, וגם אני מקליטה 'מסע עולמי' בערוץ 23- הייתה תוכנית על טוקיו
חח אבל לא חידשו לי דבר
סרט השבוע: אוואטר, בוגימן, התנגשות הטיטאנים (הכל מוקלט ביס מקס
) ספר השבוע: ההוביט! D: (והתחלתי סוףסוף את "הנערה ששיחקה באש") מאכל השבוע: מוקפץ שהכנתי בבית- איטריות אורז עם קישואים, גזר כרוב ונבטי חמניה
יציאת השבוע: ממ לסופר לקניות ליומולדת לאבא ^ ^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש מישהו שלא ראיתי הרבה זמן
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: החפירות הרגילות...ההה אדם שעשה לך את השבוע: - אדם שהרס לך את השבוע: - אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: היום עשינו (המשפחה) יומולדת לאבא בבית, שתינו שרידנס והיו הרבה צחוקים... כבר לא זוכרת XD טיפה השתכרתי תמונת השבוע: - התוכניות לשבוע החדש: לפגוש ידיד שלי, להתאמן בסנוקר כדי שאני לא אביך את עצמי לגמרי בפגישה הבאה XD ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסיידר + מסקנת/ות השבוע: מיפ

svety

New member
אעעעעעעאעעעעעעעהההההה!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוא. לגמרי ולחלוטין הוא. וגם - הטול השנתי של העבודה היה מהנה, באופן מפתיע. בעיקר בזכות לנור והאעעעעעההההה שלנו.
משהו רע שקרה לך השבוע: קצת עצבים בעבודה.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אני חושבת שIris של הגו גו דולס. יש לי קטע כזה, שמדי פעם אני "חוזרת" לשירים שפעם אהבתי ואיכשהו הפסקתי לשמוע.
התחדשות השבוע: חבר
. וגם כוסית וודקה מירושלים.
פריט/לבוש השבוע: מחממי אוזניים ורודים ופרוותים של בובספוג.
תוכנית השבוע: לא ממש יצא לראות טלוויזיה. ראיתי טרה נובה, היה לא משהו. פרק עם פוטנציאל ממש טוב, אבל לקראת הסוף זה חזר להיות קיטש ומגעיל ודוחה. ואיך פגשתי את אמא. אני רואה בקצב של יס, ובינתיים העונה הזאת מעולה.
סרט השבוע: לא ראיתי כלום, אבל זה לא חדש.
ספר השבוע: לא ממש קראתי השבוע.
מאכל השבוע: שיכר דובדבנים זה מאכל?
מלאן בשר באבו גוש. היה שמנמן וטעים ונומנומנום.
יציאת השבוע: ראשון - לבלום בר עם דניאל. והסופ"ש בירושלים היה יציאה, אני מניחה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את דניאל הרבה
וגם לפגוש את דודה שלי שבאה מגרמניה כבר לפני שבועיים ועוד לא ראיתי אותה.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: הרבה עבודה
אדם שעשה לך את השבוע: דניאל ולנור ומיכליק וצ'וצ'.
אדם שהרס לך את השבוע: אף אחד מיוחד.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דניאל
. ומיכל ולנור ודנטי. וליאור, אבל היא בקיבינימט
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: אעעעעעאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעהההההההההההההההה. וגם - חתול!!! חתול!!!!!!
תמונת השבוע: אין.
התוכניות לשבוע החדש: הרבה עבודה ודניאל. וגם ללמוד קצת, אני באמת צריכה.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעולה, למען האמת.
+ מסקנת/ות השבוע: מממ כן נו זה.

למעלה