ביקורת אלבום-Whatever We Wanna

LeAnnDylan

Well-known member
ממממ

כי כל השאר טובים יותר ממנו ואנחנו צריכים לשנוא לפחות שיר אחד באלבום? איי דונט נואו! אין לי סיבה ממשית לשנוא את השיר. האמת היא שאני בכלל לא שונאת אותו אבל אני נהנית להעמיד פנים שכן

LeAnnDylan

Well-known member

כל פעם אני מגיעה להארות חדשות בקשר להאזנה הראשונה שלי לאלבום. זה היה אחד השירים הראשונים שליאן פירסמה באתר שלה למנויי הפן קלאב שלה. אני חושבת ששברתי איתו שיא האזנות ביומיים רצופים. הייתי חולה ומרותקת למיטה והוא פשוט התנגן כל היום מבלי להימאס עליי. עברו מאז חמש שנים ועדין לא נמאס לי ממנו. זה פשוט שיר מעולה שעם הזמן הוא נשמע יותר ויותר טוב! אוהבת אוהבת אוהבת!

LeAnnDylan

Well-known member

זה אחד השירים היחידים באלבום שמזכירים לי את ליאן הקאנטרית. הוא לא לגמריי קאנטרי אבל אני יכולה בקלות לראות אותו משתלב באלבום This Woman נניח. כמובן שזה אוטומטית הופך אותו לטוב יותר

LeAnnDylan

Well-known member

השיר הזה מזכיר לי תקופות נשכחות. אני זוכרת שהייתי בצבא כשהאלבום יצא אז הייתי מביאה את הדיסק לחמ"ל ושמה אותו בריפיט בזמן משמרת ומישהי שהייתה איתי בצוות לא הייתה מעריצה גדולה של ליאן אבל היא תמיד הייתה מוכנה להאזין לדברים שהייתי מביאה (בעיקר בגלל שהייתה צעירה ולא הייתה לה יותר מידי ברירה
) וזה היה אחד השירים שהיא הכי אהבה של ליאן בכלל. תמיד הייתי מתווכחת איתה שזה אפילו לא השיר הכי טוב באלבום, או אחד הטובים ממנו אז השיר הכי טוב שלה אבר? הל טו דה נו-או! אבל היא הייתה בשלה. וכל פעם שהייתי יורדת מהמשמרת היא הייתה שמה את השיר הזה בריפיט ומשגעת את כל הבנות שם בחמ"ל שלא סבלו את השיר. הייתה אחת שדווקא חיבבה את ליאן אבל השיר הזה לא היה בא לה בטוב (ובצדק
) וכל פעם היא הייתה צורחת עלינו שנכבה את זה היא הייתה כזה "די כבר עם השיר הזה אני לא יכולה לשמוע אותה מוווווווווששששששששששששששששכככת את המילים" היא הייתה אומרת מושכת בצורה כזו מצחיקה ומדגימה איך ליאן מושכת את המילים
כל פעם שאני נזכרת בזה אני צוחקת בקול כמו מפגרת

LeAnnDylan

Well-known member

הפזמון של השיר הזה הוא אחד הפזמונים הכי טובים של ליאן אבר.

למעלה