LORSIN

New member
הכתבה בבלייזר, TOP P4P

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4171587,00.html מה תם חושבים על הכתבה? סך הכל כתבה טובה מאיש מקצועי שיודע על הספורט, כן ירבו כאלו. אבל: א. למה קראו לזה מתאבקי MMA ולא לוחמי MMA - בדף הראשי ב. ג'ון ג'ונס ובעיקר חוזה אלדו - כל כך גבוה מדי

22wings

New member
שיין קארווין וקיין ולאסקז

אל תתלהבו, הם לא צפויים להילחם בקרוב... אבל הלוואי ונראה קרב כזה השנה. מה קורה איתם? קארווין מן הסתם היה חייב תקופת החלמה משמעותית אחרי הקרב מול JDS אבל אנחנו כבר שבעה חודשים מהקרב הזה. הוא אמור להילחם בקרוב? ולאסקז אני מבין פצוע, יודעים מתי הוא צפוי לחזור או עם מי הוא צפוי להילחם? הייתי שמח לראות את קארווין מול נלסון וולאסקז מול מיר.

drorm5

New member
תקראו את התגובות למטה

לא נראה לי שאנשים הבינו מה זה P4P

22wings

New member
טוב, מיהרתי לפתוח את הנושא הזה..

מצאתי בבלוג של קארווין שהוא עבר ניתוח בגב לאחרונה והוא כרגע בתקופת החלמה ומרגיש טוב. סביר להניח שלא ניראה אותו באוקטגון בחצי שנה הקרובה. חבל.

AmitNHB

New member
אני לא מקבל את העובדה שיש 2 אסכולות שונות.

יש את האסכולה הנכונה ואת הלא נכונה. הנכונה: P4P זה כמה שווים ההיישגים של לוחם ביחס למחלקה או מחלקות בהן צבר אותן . השנייה היא פשוט לא נינתנת למדד כי אנו לא יודעים באמת כמה שוקל כל לוחם ביום הקרב. לגבי הדירוג בכתבה, בסדר בסך הכל חוץ מיזה שאדגר חייב להיות לפני אלדו לדעתי.

זקס11

New member
לא מדוייק

בוקסרק נותנים ניקוד נפרד לכל קטגוריה. כך שאם ללוחם יש 1000 נקודות בקטגוריה אחת, ו 500 בקטגוריה שניה, הניקוד שלו ל P4P הוא רק 1000. וזה שונה מרוב הפרשנים, שנותנים לסילבה גם ניקוד ב LHW. אני באופן אישי חושב של P4P יכולה להיות משמעות רק בהשוואה בין אלופים מכהנים.

התבלבלת. הראשונה לא נכונה והשניה כן נכונה

גם הראשונה לא ניתנת למדד כי אי אפשר לדעת איזו מחלקה יותר חזקה. לוחם חזק יכול להראות חזק מול לוחם X וגרוע מול לוחם Y. קרב שממש משקף את המשפט הזה הוא נייט דיאז מול דולנד סרוני. הדרך היחידה כן לדעת משהו, היא כאשר התיאוריה הופכל למציאות: לוחם קטן עולה קטגוריית משקל כדי להלחם בלוחמים יותר חזקים וגדולים ממנו. כשזה קורה, אי אפשר להתווכח וכל שאר זיוני השכל מתגמדים למימד הראוי לזיון שכל.

זקס11

New member
זו ממש לא ההגדרה

אני ממליץ לך לראות איך בוקסרק מדרגים. ובכלל, אני ממליץ להסתכל לכולם על הדירוג בבוקסרק כדי להבין מהם היסודות של דירוג נכון.

מה איכפת לי איך הם מדרגים??

הם מבינים יותר טוב ממני ? מי קבע? יש תואר ראשון, מאסטר, דוקטורט ב MMA ?? אני מדרג לפי ההגיון וההבנה שלי. ועובדה שעוד רבים מדרגים ככה..

AmitNHB

New member
UFC 141 קניות

לפי הערכות ראשונות, עשה האירוע בין 750 ל 810 אלף קניות. מס' גבוה ביחס לשנה (האירוע הכי נמכר עד כה היה GSP ושילדס עם 800 אלף קניות) אך נמוך בהשוואה ל 4 הקרבות הקודמים של לסנר שעשו כולם מעל מיליון קניות.

AmitNHB

New member
צ'ל סונן מקבל חיזוק לקרב עם מוניוז.

CM פאנק, אלוף ה WWE, ילווה את צ'ל סונן לקרב שלו מול מארק מוניוז בשיקגו. מקור בקישור הבא אתם יכולים לראות את CM פאנק בקרב מול לוחם ה MMA לשעבר, ואלוף WWE פעמיים בשנה הקודמת, אלברטו דל ריו AKA דוס קאראס ג'וניור. אז מה אתם אומרים
יש למוניוז סיבה לדאגה

BeniTaz

New member
אגב, עם או בלי קשר לנושא

סי אם פאנק מתאמן כבר שנים ב-MMA.. יכול להיות שהפסדנו משהו אם לא היה הולך לפרו רסלינג?

AmitNHB

New member
אני חושב שבעידן של היום הספורט הגיע לרמה כזו

שאתה לא יכול להגיע משום מקום ללא רקע אתלטי להצליח. אולי ב HW עוד אפשר לעשות את זה עד רמה מסויימת כי המחלקה כ"כ דלילה עד לטופ. עד כמה שידוע לי, פאנק לא היה מתאבק או שחקן פוטבול מצליח בקולג' או אפילו בתיכון. אין ספק שהבחור מוכשר מבחינת כריזמה, משחק מול מצלומה ושיש לו את האלתלטיות הדרושה לפרו רסלינג, אבל אני לא רואה סיבה להאמין ש"הפסדנו" משהו ממנו ב MMA.

fatnoam

Active member
דווקא מכל הדוגמניות שבהאבקות

סי אם פאנק תמיד נראה לי כמו אחד מה-Tough Guys, או בקיצור מישהו שיכול לקבל אגרוף לראש ולהמשיך קדימה

AmitNHB

New member
מישה טייט מול רונדה ראוזי במרץ

באותו האירוע של בארנט וקורמייר מקור

YardenBu

New member
אותי הם כבר הצליחו לבלבל

מוקדם יותר השבוע זה פורסם בכל מיני מקומות, טייט אמרה שזו רק שמועה ושלא דיברו איתה על זה. מאז עוד כמה מקומות אמינים דיווחו על זה. ביג בלאגן. באופן אישי אני אתבאס אש אם קאופמן לא תקבל טייטל שוט לפני ראוסי. בטח יתנו לה את דייויס.

YardenBu

New member
קאופמן קיבלה את דייוויס. המנצחת תקבל כנראה

טייטל שוט מול המנצחת של טייט-ראוסי.

BeniTaz

New member
כריס סייבורג נמצאה חיובית בשימוש סטרואידים

והנה משהו שיזעזע קצת את ה-MMA נשים וכמה לא מפתיע.. http://www.bloodyelbow.com/2012/1/6/2688239/cyborg-santos-steroids-positive-test-strikeforce איזה מפגרת.. כאילו שהיא היתה צריכה להשתמש בשלב הזה של הקריירה שלה.. כשהיא מוחצת כל אחת בעיניים עצומות. מה הסיכון הזה היה שווה לה? יש מצב שהיא סיימה את הסיפור שלה בזופה.. לא ישתקו לה על זה בקלות.

למעלה