YardenBu

New member
באמת מפגרת. בטח ראוסי נושמת לרווחה

עכשיו שהאיום של סייבורג כבר לא מיידי. השעו אותה לשנה וקנסו אותה ב-2,500$. מעניין מה יקרה עם ה145 עכשיו. או שהמחלקה תתחיל להתמלא מחדש כשסייבורג מחוץ לתמונה או שהמחלקה תסגר, כי באמת אין שם מספיק עומק ועכשיו אין גם את האטרקציה העיקרית.

udi102

New member
הUFC חייב לבדוק שהיא לא עברה ניתוח לשינוי מין

משXXX

New member
ביגפוט מול ולסקז באפריל בufc ........

http://www.mixedmartialarts.com/new...t-in-UFC-against-Cain-Velasquez-in-April/ יש למה לצפות

BeniTaz

New member
מעולה!

מקווה שה-UFC יהיו גם סבלניים עם ביגפוט ו-ורדום ושאר הלוחמים מסטרייקפורס ולא יחתכו אותם אחרי הפסד אחד או אפילו שניים. ולאסקז פייבוריט, נראה איך הוא מגיע לקרב אחרי הפסד ראשון בקריירה.. נראה לי איבד את הביטחון ויחזור לשלב א': טייקדאון מהיר ושליטה בקרקע. עד כה לוחמים שהולכים להילחם ב-UFC מאז העברת המחלקה בסטרייקפורס: 1. ורדום 2. ביגפוט סילבה 3. גריגס 4. דל רוסאריו 5. שון ג'ורדן 6. לאבר ג'ונסון צפויים לחתום: 7. ג'וש בארנט (אחרי הגמר) 8. דניאל קורמיה (כנ"ל) 9. חאריטונוב (נקווה מאוד!) 10. דווין קול חיזוק משמעותי ובהול מאוד למחלקה חלשה ודלילה.. כמו חמצן.

elvis18

New member
נהדר !!!

סטרייקפורס בורכה בהרבה הווויוויטס מעולים שעוברים ליואפסי שהיה בהחלט זקוקים לזה נואשות כמו שכבר ציינו כאן , אני מחכה ומצפה לראות אתכל הגדולים של SF מגיעים ליואפיס ואז נראה באמת מי המחלקה הכי טובה שהייתה ,ביואפיס או בSF .. יהיה מגניב ! והקרב הזה ,מבסוט ממנו לאללה !!

no gi

New member
איזה כיף!!!!

הולכת להיות מחלקה א-ד-י-ר-ה! ונשמע לי כמו קרב ענקי.

UgiPletzet

New member
ג'ון ג'ונס רוצה להילחם. כנראה נגד הנדו בקרוב.

עוד לא סגור, אבל זה מה שמסתמן לפי הכתבה הזו.

blackcoldtiger

New member
את פרנקי אדגר הוא לא רוצה?

ג'ונס הפך את מחלקת הLHW ללא מעניינת , בלעדיו יכולנו לקבל את שוגון-מצ'ידה 3 או רמפייצ'-ראשד 2..במקום זה אנחנו מקבלים קרבות של השמדות חד צדדיות מצידו של ג'ונס. אני מאוד מקווה שאחרי שצ'ונס ידרוס (לצערי) את הנדרסון יעלו אותו מחלקה

yair_bar

New member
מנהל
מה זה יעלו בדיוק?

חוץ מזה שעם כל הכבוד סילבה ו GSP קצת יותר זמן שולטים ללא עוררים במחלקות שלהם לא אמור היה להיות רשאד-ג'ונס, או שרשאד עשה במכנסיים והחליט לוותר?

blackcoldtiger

New member
בסוף כל קרב של ג'ונס רואים את ראשד

ובסוף הם לא נלחמים. אני לא הייתי מכנה את GSP "שולט", כל מה שהוא עושה זה מגרד החלטות עם GP למנייהם, סופו עתיד להיות כמו של ג'ון פיצ' ויכול להיות שהוא גם הבין את זה וזייף פציעה כדי להימנע מקונדיט.

elvis18

New member
אגרוף אחד שנכנס וג'ונס אאוט ...

אומנם הנדו לא פייבוריט ,אלא נחשב יותר אנדרדוג במיוחד בגלל הפרשי הגיל והסטמינה , אבל , כולם יודעים טוב מאוד שאגרוף אחד שנכנס מוריד כל אחד ,אפילו פידור הלך לישון .... אני הולך עם הנדו אול דה ווי ... הוא לג'נד ואני איתו !! לניסיון שלו אין תחליף ,ולהאבקות האדירה שלו תהיה יופי של שימוש בקרב שכזה ולדעתי הוא יכול , אם מאצ'ידה הצליח לפגוע בג'ונס וקצת ערער אותו בעזרת אסטרטגיה נכונה , במידה והנדו נותן לו אחת , ג'ונס על הרצפה(כנראה) ...עוד לא ראיתי את היכולת של הסנטר שלו ,בנתיים זה היה חד וחלק , אם הנדו מוריד עליו אחת ,אני חושב שהסיפור יהיה שונה לחלוטין .

למעלה